reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
podpisuje się:tak:i kobitki naprawde dajcie sobie spokój :confused2:"zaraz zrobi się jak w przeczkolu ja chce a jak nie to bede niegrzeczny":confused2:

Kobitki już zaczynało się głosowanie i już szło fajnie ale raptem trzeba było zrobić taki szum i po co przecież jeszcze chwile a duuuża grupa osób by miało dostęp a teraz to się nieźle porobiło i to bez powodu:sorry:

AGBAR sduuuper wieści no i na takie czekamy kto jeszcze:-)ps.a płec znasz lub coś ominełam:-p

Ominelas Patrysiu;-)Znam od jakiegos czasu,robilam amnio.Synus bedzie,dzis nam raczka i ptaszkiem machal:-D:-D

ja właśnie mojego opierniczyłam tak się wkurzyłam:-( i aż się popłakałam nie ma to jak hormony w ciąży :cool:

nie jesteś sma ja przez to że M zrobił mi taką niespodzianke po nakręceniu na wizyte dzisiaj i przesunął ją spowrotem na poniedziałek musiałam niestety mu powiedzieć co nieco:sorry:kobitki jak patrze na zegar już bym było po i bym wiedziała jak maluszek się ma i może płeć konkretna znała:sorry:ale jak się mówi "jeśli coś sie psuje przed to później ci jest to wynagrodzone" co licze na to że wizyta uda na bedzie i to bardzo;-)

AGBAR no widzisz ale ze mnie gapa:-pno to jeszcze raz gratuluje synka:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ominelas Patrysiu;-)Znam od jakiegos czasu,robilam amnio.Synus bedzie,dzis nam raczka i ptaszkiem machal:-D:-D
Zdolny człowieczek. Patrysia rzeczywiście synek agbar jest już wpisany na listę.:tak:
124/83 ;-) puls 124

a jak u was z pulsem w ciąży czy to ma jakieś znaczenie jaki jest :confused:

Ja się teraz tak objadłam, że nie jestem w stanie się ruszyć. A puls mam teraz przyspieszony. Normalnie jak u trupa, a teraz sama czuję, że jest więcej. I właśnie czuję, jak mnie moje dziecię po tym obiedzie boksuje.:-)

Super wiesci:-):-)

O matko jedyna Kaja jak ty bys wiedziala jak ja sie roznie pogladami:-D:-Dwieloma,nie tylko dotyczacymi ciazy...;-)

Witam popludniowa pora..Karoli chyba sie zblizamy do Wloch temperatura...U nas jest teraz 39 stopni....:szok:...Jak jechalam autem to pokazywalo 44...Modle sie o deczcz....
No patrz... to już mniej jak dziwoląg się czuje :-D
U nas też upał.... właśnie myślę, czy juz wyleźć do lekarza czy nie. Moj lekarz nie podaje dokładnej godziny - i to mnie denerwuje. Przypomniało mi się jak miesiąc temu poszłam w upał a tam pełno kobietek, po godzinie wróciłam i już było pusto, więc jak on przyjmuje od 17.00 to pójde najwcześniej za godzine.
:-DDziś jak przykładna mama w ciązy kupiłam pismo "M jak mama" :-D:-D
Myślałam, że mnie w tym wieku takie pisemka nie chwycą i prosze... i co czytam... 6 cech dobrego ginekologa - komunikatywny, delikatny, taktowny, kompetenty, wzbudzający zaufanie i dostepny! Dostępność tyczy się też wyznaczania godzin wizyt aby nie czekać w poczekalni :wściekła/y:
No ewidentnie nie spełnia tego kryterium :-D

agbar - gratuluję udanej wizyty moja to najdłuższa chyba 15 min trwała :szok::-D

Ok. A teraz wszystkie zmierzmy sobie ciśnienie i piszemy:;-)
Moje chyba w normie :-)
Dziewczyny na luz już wrzućmy z tym :-)

reklama
No patrz... to już mniej jak dziwoląg się czuje :-D
U nas też upał.... właśnie myślę, czy juz wyleźć do lekarza czy nie. Moj lekarz nie podaje dokładnej godziny - i to mnie denerwuje. Przypomniało mi się jak miesiąc temu poszłam w upał a tam pełno kobietek, po godzinie wróciłam i już było pusto, więc jak on przyjmuje od 17.00 to pójde najwcześniej za godzine.
:-DDziś jak przykładna mama w ciązy kupiłam pismo "M jak mama" :-D:-D
Myślałam, że mnie w tym wieku takie pisemka nie chwycą i prosze... i co czytam... 6 cech dobrego ginekologa - komunikatywny, delikatny, taktowny, kompetenty, wzbudzający zaufanie i dostepny! Dostępność tyczy się też wyznaczania godzin wizyt aby nie czekać w poczekalni :wściekła/y:
No ewidentnie nie spełnia tego kryterium :-D

agbar - gratuluję udanej wizyty moja to najdłuższa chyba 15 min trwała :szok::-D

Moje chyba w normie :-)
Dziewczyny na luz już wrzućmy z tym :-)

Ja jeszcze nigdy nie weszlam u niej o godzinie na ktora mialam termin,srednio jakies pol godziny a nawet wiecej sie czeka.Poczekalnia jest klimatyzowana wiec zabieram gazetke albo ksiazke i czekam,Wole czekac ale miec swiadomosc,ze jestem dokladnie przebadana,odpowiada na kazde moje pytanie i naprawde mam do 100% zaufanie...I wogole lubie ja,te moja el dohtorke.I tak w tajemnicy powiem;-)ze ona Polka jest..wiec jak sie zabierzemy do gadania to hoho:-D

Kaja my dziwolagi musimy sie trzymac razem;-)

Do góry