Karoli4
Fanka BB :)
a ja jutro rano musze jechac do konsulatu do rzymu, bardzo sie ciesze i juz nie moge sie doczekac, bo pozniej sobie polaze i pozwiedzam. Bylam tylko raz w zyciu w rzymie, nie liczac jazd na lotnisko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehehea ja w sumie sama nie wiem czy mi dziś zrobi USG,ale mam nadzieje,że tak,bo już się strasznie nastawiłam ;-) od miesiąca dni liczyłam! Lece na 13:45 więc ładnie prosze o trzymanie kciuków ;-)
Wiecie jaki miałam dziś głupi sen? Że mama mi doradziła,abym rozcieła sobie brzuch,wyjeła dzidzie i zobaczyła płeć. I ja tak zrobiłam. Rozciełam, wyciągnelam malucha, połozyłam na ręczniku, zobaczyłam,że to CHŁOPIEC.. i schowałam spowrotem.
a ja w sumie sama nie wiem czy mi dziś zrobi USG,ale mam nadzieje,że tak,bo już się strasznie nastawiłam ;-) od miesiąca dni liczyłam! Lece na 13:45 więc ładnie prosze o trzymanie kciuków ;-)
Wiecie jaki miałam dziś głupi sen? Że mama mi doradziła,abym rozcieła sobie brzuch,wyjeła dzidzie i zobaczyła płeć. I ja tak zrobiłam. Rozciełam, wyciągnelam malucha, połozyłam na ręczniku, zobaczyłam,że to CHŁOPIEC.. i schowałam spowrotem.
hej ,wpadam sie tylko przywitac i spadam na sniadanko i powoli sie szykowac do lekarzamam nadzieje ,ze nie padne w tym upaleTrzymajcie kciuki
Widzę, że dzisiaj dzień wizyt :-) ja jutro idę na badania i mam nadzieję, że nie nie będzie żadnych bakterii w moczu.
Ja tez odliczam,zostal jeszcze tydzien i zobacze w koncu moje kochane dzidzi:-)
Ja też odliczam - cztery tygodnie i pięć dni.;-)ja tez odliczam, mi zostały 4 dni :-) ale się ten czas wlecze
Ja bym też się obudziła z oburzenia!:-)hehehehe
ja dziś miałam też niezły sen
byłam na USG i oglądaliśmy maleństwo i w pewnym momencie było podglądanie i okazało się że będzie dziewczynka - aż piszczałam z radośći bo pamiętałam że mój mąż bardzo chciał dziewczynkę. Ale jak mu po wizycie powiedziałam że będzie dziewczynka to średnio swoją radość okazywał i powiedział że w takim razie muszę na siebie jeszcze bardizej uważać, że na dziewczynkę to musimy się bardziej starać żeby byla zdrowa, bo gdyby był chłopiec to nie byłoby sensu przesadzać.. aż się obudziłam z oburzenia
Gosia się opiekuje, ale żeby dostać zaproszenie trzeba zasłużyć, bo decydują o tym styczniówki, które są w grupie, więc na Gosię teraz nie najeżdżać, bo nic nie zdziałacie.:-)Opiekuje sie Gosia i to ona wysyla zaproszenia
Ja też odliczam - cztery tygodnie i pięć dni.;-)
Ja bym też się obudziła z oburzenia!:-)
Gosia się opiekuje, ale żeby dostać zaproszenie trzeba zasłużyć, bo decydują o tym styczniówki, które są w grupie, więc na Gosię teraz nie najeżdżać, bo nic nie zdziałacie.:-)
tak z ciekawosci, jakimi zaslugami dla przykladu nalezy sie wyroznic?:-)