reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam i ja
Juz jestem wstanieta, brzuch przestal bolec i teraz siedze pije mala kawke i czekam az maluch sie odezwie, zwykle o tej porze sie budzi:-) Dzies przyjezdza moja kuzynka z czego sie bardzo ciesze bo juz sie za rodzinka stesknilam. Ale jeszcze 3 tyg i lece do nich:-) I do normalnego gina:wściekła/y: bo juz mam dosyc tych paprakow tutaj:no: Milego dzionka kobialki:-)

I oczywiscie tym co maja wizyte dzis powodzonka;-)

reklama
a ja w sumie sama nie wiem czy mi dziś zrobi USG,ale mam nadzieje,że tak,bo już się strasznie nastawiłam ;-) od miesiąca dni liczyłam! Lece na 13:45 więc ładnie prosze o trzymanie kciuków ;-)
Wiecie jaki miałam dziś głupi sen? Że mama mi doradziła,abym rozcieła sobie brzuch,wyjeła dzidzie i zobaczyła płeć. :confused: I ja tak zrobiłam. Rozciełam, wyciągnelam malucha, połozyłam na ręczniku, zobaczyłam,że to CHŁOPIEC.. i schowałam spowrotem. :confused:

hej ,wpadam sie tylko przywitac i spadam na sniadanko i powoli sie szykowac do lekarza:tak:mam nadzieje ,ze nie padne w tym upale:tak:Trzymajcie kciuki:tak:

a ja w sumie sama nie wiem czy mi dziś zrobi USG,ale mam nadzieje,że tak,bo już się strasznie nastawiłam ;-) od miesiąca dni liczyłam! Lece na 13:45 więc ładnie prosze o trzymanie kciuków ;-)
Wiecie jaki miałam dziś głupi sen? Że mama mi doradziła,abym rozcieła sobie brzuch,wyjeła dzidzie i zobaczyła płeć. :confused: I ja tak zrobiłam. Rozciełam, wyciągnelam malucha, połozyłam na ręczniku, zobaczyłam,że to CHŁOPIEC.. i schowałam spowrotem. :confused:

O matko, ale sen! W ciąży to w ogóle jakieś dziwactwa się w głowach dzieją ;-) daj znać po badaniu czy było widzenie :-D

wow sen pierwsza klasa:szok::rofl2:

Powodzenia wszyskim na wizytach i przynosić same dobre wieści:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej ,wpadam sie tylko przywitac i spadam na sniadanko i powoli sie szykowac do lekarza:tak:mam nadzieje ,ze nie padne w tym upale:tak:Trzymajcie kciuki:tak:

Trzymam kciuki za was obie, szybko dajcie znac co i jak;-)

paula3 - ale sen :-D:-D
powodzenia każdej z was dzis na te wizytacje i oby upał nie męczył - ja dopiero wieczorkiem wizyta - ale zaraz uciekam na zakupy
miłego dnia ;-)

Cześć dziewczyny :) ale z Was ranne ptaszki :-) Ja bym mogła pół dnia przespać i ciągle mi mało :baffled:

oj kochane jestem smutna:-:)-:)-( nie zobacze dzisiaj dzidziusia a dlaczego taką niespodzianke zrobił mi M:-(wczoraj mi oznajmił że jednak nie da rady jechać dzisiaj do gina bo musi jechać jednak na montaż dzisiaj bo wczoraj niezdążył jechać :-(i oczywiście mi się przykro zrobił bo tak mnie nakrecił a teraz mówi że nie dopiero w poniedziałek:-(tak więc dziewczynki czekamy jeszcze :sorry2:

Trzymaj się Patrysia!!! Mnie też czeka nerwowe odliczanie do poniedziałku. Już od dawna się nie mogę doczekać, żeby wreszcie podglądnąć dzidzię. Mam tylko nadzieję, że się łobuz ładnie ustawi, bo na razie nie mamy pojęcia czy to chłopiec czy dziewczynka :-( a już najwyższa pora, żeby się dowiedzieć.

reklama
Do góry