reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Beti, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. najważniejsze to żebyś się nie denerwowała:tak:

Co jeszcze nam ciekawego powiedziała położna. Że do szpitala nie trzeba mieć skierowania. Jeżeli czujecie, że z dzieckiem coś jest nie tak to po prostu trzeba się z głosić na izbę przyjęć. Tym bardziej do porodu nie trzeba mieć żadnego skierowania. W naszej kochanej Polsce jest tak, że nawet gdy nie jesteśmy ubezpieczone mamy bezpłatną opiekę porodową i przedporodową. Bo kobiety w ciąży są w Polsce pod specjalną ochroną. Powiedziała, że lepiej przyjechać za dużo niż za raz mało. Do szpitala mamy prawo wejść nawet jeśli przechodząc obok źle się poczujemy.

Dała jeszcze nam swój numer w razie jakichkolwiek problemów teraz i po porodzie.
Ciężarna może bez żadnego dokumentu wejść do szpitala i musi zostać zbadana, jeśli się migają to trzeba poprosić żeby dali wam na piśmie odmowę przyjęcia czy przebadania:tak:
Kobitki mam facecika. Siusiaczka było bardzo dobrze widać wiec to jest pewne na 100%, że będzie Antoś.

Maluszek ma się bardzo dobrze choć nie chciał sie nam ładnie pokazać. Waży prawie pół kilo. Jestem w 20 tyg i 5 dniu ciąży a maluch wygląda na 22 tydz. i 1 dzień.

Postaram się jutro wrzucić zdjęcia.

Życze wszystkim samych dobrych wiadomości. Dobranoc

gratuluję:-) Kurcze styczeń to naprawdę jakiś wysyp chłopaczków będzie:tak:, będzie miała moja Oliwka w czym wybierać;-)

reklama
Kobitki mam facecika. Siusiaczka było bardzo dobrze widać wiec to jest pewne na 100%, że będzie Antoś.

Maluszek ma się bardzo dobrze choć nie chciał sie nam ładnie pokazać. Waży prawie pół kilo. Jestem w 20 tyg i 5 dniu ciąży a maluch wygląda na 22 tydz. i 1 dzień.

Postaram się jutro wrzucić zdjęcia.

Życze wszystkim samych dobrych wiadomości. Dobranoc

Gratuluje:-) Kawal chlopa:-D

A ja mialam lezec ale zaczelam T pomagac sprzatac bo jutro kuzynka przyjezdza i w sumie padam na twarz teraz. Dobranoc

Dzień dobry :) u nas znowu rano zimno 13 stopni, a popołudniu upał. Więc tym razem spakowałam do torebki spodenki, żeby się nie gotować popołudniu. Najwyżej zrobię w pracy pokaz mody ;-)

Beti koniecznie daj znać po badaniu co i jak!

Wronek - GRATULACJE! Faktycznie wysyp chłopaków nam się szykuje. A mnie śniło się, że już byłam po połówkowym i miałam zdjęcie poświadczające, że jest chłopak :-D

Witam porannie zaleglosci nadrobione , ja na basen chodze nie ze wzgledu na spor tylko inaczej zwariowalabym z moja niunia , pozatym jesli cos sie dzieje to nie bac sie isc do lekarza czy szpitala mi tu caly czas powtarzaja lepiej jeden raz za durzo niz o raz za malo.
Wronek gratuluje Antosia .
Ja zapraszam na kawe ios ernik na zimno.

dormark ubieram się i idę, stawiaj wodę :tak:
wronek gratulację ja jeszcze poczekam z tydzien :tak:
beti powodzenia :tak:

babki dzień doberek u nas znowu upał :baffled:
a ja wczoraj zjadłam pizze z sosem czosnkowym i w nocy było okropnie teraz zresztą też mam oddech smoczy :sorry2: fuuuuuj
miłego dzionka

Witam
u nas też zapowiada się upalnie jak wczoraj :tak:

Nadineczka
my mówimy na to że ktoś zieje czochem :-D;-)

ale też lubię lubie jak piszesz sos czosnkowy albo tzatziki z czosnkiem zrobić :tak::-D

Witam serdecznie, ja też kawkę zaparzam ;-)
Czosnek - mniam, wielu potraw bez niego sobie nie wyobrażam

Miłego dnia kobietki,

reklama
Dziendoberek:-))

Milego dzionka dla wszystkich.
U mnie znowu zar, ponad 30 stopni, w nocy wypocilam chyba wszystie plyny, ktore mialam:szok::szok:

Czochu nie znosze, ale ostatnio cos cebulka za mna zaczyna chodzic z pomidorkami, a jej tez nie lubie:szok::szok:

Do góry