macy
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
Beti na pewno znajdziesz jakiegos lekarza i sie uspokoisz
Ja dzis rano poszlam do lekarza bo brzuch nadal bolal i dostalam skierowanie do szpitala, a tam...szkoda gadac, nie dosc ze czekalam ok 3 godzin to jeszcze pomacal mi brzuch posluchal tetna dziecka i powiedzial ze nie widzi powodow do obaw, boli bo dzidzia sie wierci i rozpycha i mam wziac paracetamol, nawetr mi usg nie zrobiliNo ale coz sie spodziewad po Irlandzkiej sluzbie zdrowia, na szczescie za 3 tyg do PL lece i pojde na 4d do normalnego lekarza.
A na razi lezenia ciag dalszy
![]()
No i macie brytyjską służbę zdrowia, drogie panie!Byłam u lekarza i mi powiedział, że dzidziuś maleńki, mniejszy niż powinien być, a że w poniedziałek mamy uzg to się wszystko okaże jak procenty obliczą bo dziś tylko miarką zmierzył pomacał macicę i posłuchał serdunia więc jeśli będzie rzeczywiście malutki to mam mieć częstsze wizyty z uzgale czy to coś da? Skoro będzie mały to znaczy, że mały i przez miesiąc czy dwa przecież nie nadrobi...
Och zmartwił mnie![]()
Kruszynka, mój dzieciaczek też malutki. Mniejszy o tydzień, ale zapłodnienie mogło być później. Do poniedziałku wytrzymasz. Na pewno wszystko będzie dobrze. Poza tym na podstawie tylko wysokości dna macicy, to chyba nie jest w stanie stwierdzić, jaki jest maluch, ale mnie w tym kraju nic już nie zdziwi. Głowa do góry. Jestem przekonana, że w poniedziałek będziesz bardzo szczęśliwa!
Ostatnia edycja: