reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

witam kobiety. Widzę temat krzywej cukrowej. Nie wiem w sumie czy jest obowiązkowe, ale raczej każdy gin daje skierowanie na to...przeżyć oczywiście, że się da, ale moja koleżanka pojechała na to badanie trochę wypiła i zwymiotowała:sorry2: no i nie miała wyników. Lekarz nie kazał jej znów zrobić wyników, więc w sumie nie wiem jak to jest...:blink:

Dziś jakaś taka słaba jestem i w ogóle spać mi się chce:baffled: spadam do usłyszenia potem :-)

reklama
No wlasnie..basen. A powiedzcie dziewczyny cwiczycie cos? Bo ja sie jakas leniwa zrobilam i ani spacerkow za wiele, chyba ze po sklepach:tak:ani basen, ani cwiczenia..w sumie duzo nie tyje ale zaczynam sie jakas ociezala robic..i odczuwam juz brzuszek chodz jest nieduzy..a co bedzie dalej?..

Ja bym chciała, ale niestety nie mogę... :-( ale za to pani doktor zdjęła już zakaz przytulania z M ;-)

No wlasnie..basen. A powiedzcie dziewczyny cwiczycie cos? Bo ja sie jakas leniwa zrobilam i ani spacerkow za wiele, chyba ze po sklepach:tak:ani basen, ani cwiczenia..w sumie duzo nie tyje ale zaczynam sie jakas ociezala robic..i odczuwam juz brzuszek chodz jest nieduzy..a co bedzie dalej?..

Ja mam przymusowe;-)codzienne cwiczenia.Dwa spacery z psem w ciagu dnia w tym jeden poranny albo wieczorny-bo wtedy chlodniej-bardzo dluuuuuuugi,czasem nawet nam 3 godziny schodza jak sie zapedzimy w las:-)A oprocz tego chodzimy z mezem na basen raz w tygodniu.

To tym bardziej w Stanach już na bank przeprowadziliby jakieś badania i obtrąbili, jeśli byłoby szkodliwe :-D
Też tak myślę:tak:
gratuluje Coreczki ... zAgatko... ja na 100% bede wiedziala juz za 2 dni... pilyscie juz glukoze?? da sie to przezyc ??
Ja będe piła za 2 tygodnie, ale nie wspominam tego miło z pierwszej ciąży - bleeeeeee

Dziekuje wam wszystkim za gratulacje i serdeczne slowa,Klucze juz mam od mieszkanka a teraz zaczynam remont bo mieszkanie samo w sobie jest ladne i duze fajny rozkald pomieszczen i wgole ale byli lokatorzy strasznie je zaniedbali przez 2 lata nic nie robili w nim:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale plus taki ze wlasciciel zgodzil sie na remont mieszkania na jego koszt wiec wszystko urzadzimy i wyremontujemy pod siebie:-):-):-) dzisiaj malowanko duzego pokoju:-)
Ja mam juz 19tydzi 4 dzien ciazy za soba i na plusie 3,5 kg wiec mysle ze nie jest zle wrecz sie ciesze i oby dalej tak nie za szybko waga rosła:-)
Cieszę się, że wam się z mieszkankiem wszystko poukładało, jednak co na swoim to na swoim:tak::tak::tak:, a jeszcze jak będziecie mieć wszystko po swojemu zrobione - super:tak:

Jak trzeba, to trzeba... Oliwka teraz najważniejsza!
Bezdyskusyjnie ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry