Pasibrzuch
Fanka BB :)
zAgatka U nas faktycznie 25 lat temu nikt nie myślał o robieniu usg pisze:To tym bardziej w Stanach już na bank przeprowadziliby jakieś badania i obtrąbili, jeśli byłoby szkodliwe![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zAgatka U nas faktycznie 25 lat temu nikt nie myślał o robieniu usg pisze:To tym bardziej w Stanach już na bank przeprowadziliby jakieś badania i obtrąbili, jeśli byłoby szkodliwe![]()
Karoli4, mąż lubi widocznie rubensowskie kształty... Mój też na mnie patrzy inaczej, chociaż wiem, że za grubasami nie przepada. Ale czytałam kiedyś, że mężczyźni zdecydowanie wolą kobiety o pełniejszych kształtach niż wieszaki.
Co do żelaza - nie pamiętam.Przepraszam. Całą dokumentację mam w Polsce, a ciążę prowadziłam trzy lata temu. Wiem, że różniły się nie tylko nazwą, ale i ceną. I co śmieszniejsze to tańsze bardziej mi podeszło.
macy do rubensowskich modelek jeszcze mi sporo brakuje, zwlaszcza w bioderkach i pupce. ale moze w 9 miesiacu zaczne przypominac troszeczke, tylko brzuch bede miala za duzy
gratuluje Coreczki ... zAgatko... ja na 100% bede wiedziala juz za 2 dni... pilyscie juz glukoze?? da sie to przezyc ??
rany ... naprawde z tego taki straszny ulepek ... ja mam ogolnie problem z piceiem czegos slodkiego ..... jakby to bylo kwasne to w porzadku... :-)PASKUDZTWO straszne!!! a co gorsza, nie można za dużo popić, żeby się nie rozcieńczyła... bleee...![]()
Paskudztwo jest. Myślałam, że na pielęgniarkę zwymiotuję, tym bardziej, że byłam na czczo. W październiku czeka mnie drugie badanie.PASKUDZTWO straszne!!! a co gorsza, nie można za dużo popić, żeby się nie rozcieńczyła... bleee...![]()
No to tylko się wprowadzać!!! Kiedy?Dziekuje wam wszystkim za gratulacje i serdeczne slowa,Klucze juz mam od mieszkanka a teraz zaczynam remont bo mieszkanie samo w sobie jest ladne i duze fajny rozkald pomieszczen i wgole ale byli lokatorzy strasznie je zaniedbali przez 2 lata nic nie robili w nimale plus taki ze wlasciciel zgodzil sie na remont mieszkania na jego koszt wiec wszystko urzadzimy i wyremontujemy pod siebie:-):-):-) dzisiaj malowanko duzego pokoju:-)
Ja mam juz 19tydzi 4 dzien ciazy za soba i na plusie 3,5 kg wiec mysle ze nie jest zle wrecz sie ciesze i oby dalej tak nie za szybko waga rosła:-)
rany ... naprawde z tego taki straszny ulepek ... ja mam ogolnie problem z piceiem czegos slodkiego ..... jakby to bylo kwasne to w porzadku... :-)
rany ... naprawde z tego taki straszny ulepek ... ja mam ogolnie problem z piceiem czegos slodkiego ..... jakby to bylo kwasne to w porzadku... :-)