G
gość 574
Gość
normalnie gratulacje dla Państwa Młodych :-)
co do kupki to ja też mam ciemną, ale od pewnego czasu nie było tak zawsze
i dopiero się kapnęłam, że u mnie 20 tydzień leci to już kurde połowa !!!! tylko się zastanawiam czy ta gorsza czy lepsza jak tam mamuśki uważacie?
w następnym tygodniu umówię się na połówkowe i zobaczymy w końcu czy moje przeczucia się sprawdzą co do płci, ale się zdziwię hi hi dlatego powoli się psychicznie przygotowuję na fakt, że równie dobrze może to być dziewuszka co mi w ogóle nie pasuję jakoś tak sobie wmówiłam jajeczka i koniec
Nadineczka u mnie tez juz prawie połówka...19 tydzien leci , do usg jeszcze 2 tyg i mam nadzieje ze poznam płeć mojego maleństwa;-) już się doczekac nie mogę bo różowe pajacyki czekają;-)
No proszę jak to się napaliłyśmy na konkretną płeć - u mnie też sukieneczki czekają, ale będzie zdziwienie jak się poukłada na odwrót hehe:-) U mnie wielkie odliczanie- jeszcze tylko 9 dni do USG (bo już po północy)
Powodzenia - żeby wszystko było dobrze, a dzidziuś niech trzyma nogi w górze jak najdłużej, żebyście mogli go podglądać do woliJa wybieram się jutro do gina na usg. Mam nadzieje, że dzidziolek pokaże kim będzie. Taki z niego wiercipietek, że czasami nawet spokojnie poleżec nie mogę.
Wcześniej brałam feminatal 400 i nie zauważyłam takich zmian, ale teraz mam feminatal N, bo tam jest żelazo, a mi ciut morfologia spadła.dziewczyny a bierzecie feminatal 800, feminatal 400 czy feminatal N?
Odpadam spać, bo już mi sie oczki zamykają! Dobranoc