reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Kacha gratuluje podjecia decyzji :-)
My bralismy tez najpierw slub cywilny a po ponad 4 latach koscielny,ale ten juz byl tylko dla nas...tak nietypowo,ale nietypowo tez mielismy sluby w niedziele...jakos tak nam zawsze wychodzi ;-):-)Nietypowi jacys jestesmy...ale grunt,ze razem:tak:

reklama
normalnie gratulacje dla Państwa Młodych :-)
co do kupki to ja też mam ciemną, ale od pewnego czasu nie było tak zawsze :zawstydzona/y:
i dopiero się kapnęłam, że u mnie 20 tydzień leci to już kurde połowa !!!! tylko się zastanawiam czy ta gorsza czy lepsza :confused: jak tam mamuśki uważacie?
w następnym tygodniu umówię się na połówkowe i zobaczymy w końcu czy moje przeczucia się sprawdzą co do płci, ale się zdziwię hi hi dlatego powoli się psychicznie przygotowuję na fakt, że równie dobrze może to być dziewuszka co mi w ogóle nie pasuję jakoś:tak: tak sobie wmówiłam jajeczka i koniec:sorry2:

co do slubu to ja tez mam tylko cywilny i brałam go 1 kwietnia tak zeby zabawnie było;-) a na kościelny może kiedys się zdecyduję...musi facet sobie zasłużyć;-)

Nadineczka u mnie tez juz prawie połówka...19 tydzien leci , do usg jeszcze 2 tyg i mam nadzieje ze poznam płeć mojego maleństwa;-) już się doczekac nie mogę bo różowe pajacyki czekają;-)

co do slubu to ja tez mam tylko cywilny i brałam go 1 kwietnia tak zeby zabawnie było;-) a na kościelny może kiedys się zdecyduję...musi facet sobie zasłużyć;-)

Beti, zawsze możesz się wykęcić, że to był żart pryma-aprylisowy;-):-D:-D:-D:rofl2:
A ja za pare dni (27 sierpnia) mam 4 rocznice. U mnie było tradycyjnie, ślub konkordatowy - dwa w jednym. Miało być małe przyjęcie, ale teściu się uparł, że jego pierworodny się żeni i impreza musi być. No i była, ale taka nie duża około 50 osób :-D

Ale wam dziewczyny jak tak czytam o tych ślubach,bo ja to chyba nigdy się nie doczekam ale teraz to nawet nie wiem sama czy chce jakieś ciężkie dni mam ze swoim Z i w ogóle nie możemy sie dogadać

co do slubu to ja narazie nie pplanuje, a raczej moj P nie planuje hehhe My planowalismy najpierw dzidziusia a slub jak juz maluszki podrosna i koscielny i cywilny od razu, ale teraz to ja bym chyba chciala chociaz cywilny miec bo wtedy to juz taka prawdziwa rodzina ale z drugiej strony jak tak sobie pomysle to przeciez to tylko papierek.....

Ja własnie zrobiłam sernik na zimno i może on mi wynagrodzi całe dzisiejsze nerwy:tak:moje dziecko jakiś bunt siedmiolatka chyba przechodzi normalnie:tak:matko a co bedzie od wrzesnia jak do szkoły pójdzie

Agbar my też tak nietypowo, bo w piątek :-) Zresztą my zawsze musimy wszystko inaczej zrobić ;-):-p Zawsze to dłuższa imprezka będzie, nie? ;-):-p:-D:-D:-D

My tez bralismy slub w piatek i bardzo sobie to chwale, poprawiny i imprezowanie ze znajomymi, ktorzy byli na weselu w sobote, a niedziela na odpoczynek. Oj ta niedziela byla dla mnie zbawienna na leczenie kaca:) Polecam piatek na branie slubu i wesele, jesli ktos wyprawia. To bardzo wygodne!:)

Sylwia 100 oj szkola to powazny etap w zyciu, dla dziecka to szok i wyzwanie, wiec moze byc ciezko, ale na pewno sobie poradzisz.:)

Ostatnia edycja:
reklama
Mówiłam, że wśród młodych przebywam... :-) jacie a ja już 17 lat po ślubie :szok::szok::szok:
Różnie bywało.. pierwszy rok mieszkaliśmy z rodzicami...kurcze.. ciężko było choć łatwo miałam i tylko się synkiem zajmowałam. Potem przeprowadziliśmy się do innego miasta - chciałam być samodzielna. Wynajęliśmy dom - przeznaczony do rozbiórki :-D, po miesiącu chciałam uciekac tyle myszy było:szok::angry: Uciekłam do mamy spowrotem a mąż robił mega remont. Schudłam też na swoim 15 kg :-D
Mieszkaliśmy w nim wiele lat aż się okazało, że wcale rozbierany być nie musi - mieszka w nim obecnie włąsciciel z żoną. A my... jesteśmy ich sąsiadami, kupiliśmy kawałek ogródka i od 5 lat mieszkamy we własnym domku i sam miód plus kredyt hipoteczny :-D:-D
Ale warto było myślę.
sylwia... chętnie zjadłabym tego serniczka :-)

Do góry