Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny mam pytanko... od kiedy mozna robic usg polowkowe?? bo mi termin tego badania wychodzi w 19 tygodniu ciazy.. a slyszalam ze najlepiej robic ok 22 tygodnia...
Moja ginka i pani doktor od USG, obie mówiły, że połowkowe między 18 a 22 tygodniem, ze wskazaniem na 22 tydzień, bo większa dzidzia i lepiej widać, ale w kazdym z tych tygodni będzie ok.dziewczyny mam pytanko... od kiedy mozna robic usg polowkowe?? bo mi termin tego badania wychodzi w 19 tygodniu ciazy.. a slyszalam ze najlepiej robic ok 22 tygodnia...
Kacha gratulacje jeszcze raz za podjęcie takiej decyzji :-)Kaja to będzie tylko ślub cywilny, także bez żadnych wariacji ;-) Będą tylko świadkowie i kilkoro znajomych, imprezki żadnej specjalnej nie robimy tylko taką domówkęDo ołtarza może na starość pójdziemy ;-)
dzięki z zyczenia zdrówka dla małejU mnie pierwsza ciąża, niby siedze w domu, ale czas mi tak ucieka przez palce, że normalnie wierzyć się nie chce, a tu już 21 tydzień leci...
Hemoglobina tez mi z lekka spadła, na początku ciągle miałam 13,6 a teraz już 12,9 - polecam picie soczków wyciskanych z warzyw- z buraczków, marchewki, pietruszki - podobno pomagają
Gosia_k23: zdrówka dla małej!
pewnie przez żelazo w witaminie tak jest mam tak samo;-)Mam takie pytanko nieco krępujące no ale mnie zastanawia to dlatego musze się poradzićodrazu powiem że jedynie biore witaminki feminatal
bo chodzi o kał on jest kolorku takiego ciemnego tak jakbym brała dodatkowo jeszcze żelazo wiem bo pamiętam jak miałam anemie w pierwszej ciąży i musiałam brać to momentalnie był ciemny a zarazem jakby czarny
no i gin mnie ostrzegał że taki będzie
a powiedzcie mi dlaczego on jest i teraz takiego kolorku przecież ja nie biore nic oprócz tych witaminek
![]()
pewnie przez żelazo w witaminie tak jest mam tak samo;-)![]()
Patrysia ja tez biorę feminatal i mam tak samo jak ty, więc to chyba żelazo z witaminek tak działa:-)uff to się ciesze że nie jestem sama :-)bo myślałam że czegos za dużo biore że może diete zmienić musze;-)