reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć dziewczyny :-)
Mam pytanko ... jak u Was z wynikami badań???
Ja właśnie odebrałam wyniki i HGB mi cały czas spada. Na początku ciąży miałam 14.5, teraz zeszło do 11.2. Moja mama już podnosi larum :wściekła/y:, wizyta u gina dopiero w ponidziałek, a ja siedzę i się zastanawiam, czy jest się czym martwić :confused:

Pewnie tak będzie jak pisze Nikki - spokojnie larum niepotrzebne; do poniedzialku juz zadbaj o dobre, zielone jedzonko.

Forum Ginekologiczne - Sprawdż, czy cierpisz na niedobór żelaza w organizmie?

Przy czym stawiałabym na warzywa :-)

reklama
Andziu76, a co to za działeczka? Taki ogródek działkowy?

tak, taki ogródek działkowy.
Dobra rzecz, jak się mieszka w bloku. Jest gdzie wyjść, zrobić grila, poleżeć na trawce:-D
Najpierw pół działki to był trawnik, a drugie pół warzywniaczek, bo ja się relaksuje przy tego typu pracach. No, a z roku na rok to ten trawnik się powiękasza. Już zajmuje 3/4 działki :-D:-D:-D niedługo to będzie już chyba typowo rekraacyjna, sama trawa, jakaś może piaskownica dla maluszka (marzy mi się mały basenik, ale to chyba nie wypali) i trzeba odnowić altanke, ale to już za rok.;-):-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!! :-) Mam nadzieję, że dzisiejsza pogoda będzie dla nas brzuchatek łaskawsza, wczoraj było u nas tak gorąco, że ledwo do domu doszłam.
Moja koleżanka stwierdziła, że wydaje jej się, że jestem w ciąży wieczność. A dla mnie to tak szybko mija i wierzyć się nie chce, że to już prawie połowa ;-) chyba już wiem, dlaczego wszystkie moje znajome po porodzie mówiły, że chcą jeszcze być w ciąży :-)

Mi teraz w tej ciazy tez szybko tygodnie mijaja ale w pierwszej bylo odwrotnie:-)

Cześć dziewczyny :-)
Mam pytanko ... jak u Was z wynikami badań???
Ja właśnie odebrałam wyniki i HGB mi cały czas spada. Na początku ciąży miałam 14.5, teraz zeszło do 11.2. Moja mama już podnosi larum :wściekła/y:, wizyta u gina dopiero w ponidziałek, a ja siedzę i się zastanawiam, czy jest się czym martwić :confused:

U mnie tez byl spadek,nie mieszcze sie w normie i gin przepisal mi zelazo,mam nadzieje ze pomorze.Staram sie jesc teraz wiecej witaminek,w twojej diecie powinno byc wiecej czerwonych buraczkow,marchwi i innych produktow ktore maja duzo zelaza.

A ja zakupilam sobie dzisiaj moje pierwsze rybaczki ciazowe:-)pozbylam sie 115 zl ale cóz w czyms trzeba chodzic.

Hej Kobietki:-)
My już po porannej bieganinie i najchętniej bym poszła spać, ale Oliś ma odmienne zdanie na ten temat ;-) Oddałam znowu mocz do analizy i może tym razem uda im się nie zgubić wyników :sorry2:
Podjęliśmy też z T. męską decyzję i 16 października o godz. 11 bierzemy ślub :-) Kiedyś to musiało nastąpić, więc chcemy mieć to za sobą ;-)
Miłego dzionka Mamuśki i Maluszki :-)

Patrzcie co na onecie wyczytałam Ciąża, jakiej świat nie widział. Aż 12 dzieci- Onet.pl - Wiadomości -18.08.2009
12 dzieci - jacie .... :szok: ciekawe jak ta kobieta się czuje i jaki będzie finał tej ciąży
O jaaaa!!!!:szok::szok::szok: Ale to chyba tak jak tam pisza..ze na przezycie chociazby jednego sa marne szanse wydaje mi sie..Boze a oni nie powinni usunac czasem..Przeciez jak one mocniej urosna to ta kobiete rozerwa..Ciekawe czy to nie jest dla jej zycia niebezpieczne..Jak ryzykowne sa ciaze trojacze..czworacze..a tu 12!!!:szok:

Kaja to będzie tylko ślub cywilny, także bez żadnych wariacji ;-) Będą tylko świadkowie i kilkoro znajomych, imprezki żadnej specjalnej nie robimy tylko taką domówkę :tak: Do ołtarza może na starość pójdziemy ;-)

Kaja to będzie tylko ślub cywilny, także bez żadnych wariacji ;-) Będą tylko świadkowie i kilkoro znajomych, imprezki żadnej specjalnej nie robimy tylko taką domówkę :tak: Do ołtarza może na starość pójdziemy ;-)
Tak czy inaczej to ważny dzień i kreacja jakaś specjalna dla wszystkich. Bez wariacji ale na pewno będzie to wyjątkowo. :-)

reklama
Hej Kobietki:-)
Podjęliśmy też z T. męską decyzję i 16 października o godz. 11 bierzemy ślub :-) Kiedyś to musiało nastąpić, więc chcemy mieć to za sobą ;-)
Miłego dzionka Mamuśki i Maluszki :-)

GRATULACJE DLA PANNY MŁODEJ I PANA MŁODEGO:-D:-D:-D

O jaaaa!!!!:szok::szok::szok: Ale to chyba tak jak tam pisza..ze na przezycie chociazby jednego sa marne szanse wydaje mi sie..Boze a oni nie powinni usunac czasem..Przeciez jak one mocniej urosna to ta kobiete rozerwa..Ciekawe czy to nie jest dla jej zycia niebezpieczne..Jak ryzykowne sa ciaze trojacze..czworacze..a tu 12!!!:szok:

O matulu i jeszcze poród naturalny:baffled: Ja się martwie jak urodze jedno, a co dopiero 12 dzieci na raz:confused: Az mnie ciarki przeszły

Do góry