reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

martadu to twoja pierwsza ciąża i dopiero 16 tyd - spokojnie, niedługo ruchy poczujesz :-)
Teraz mi się przypomniał sen - pierwszy raz zanotowałam głupi chyba - śniło mi się, że dostałam różyczki !!:szok: cała byłam w kropkach :angry: po co mi się to przypomniało teraz :angry:

znacie jakiś sennik :confused::-D

reklama
martadu to twoja pierwsza ciąża i dopiero 16 tyd - spokojnie, niedługo ruchy poczujesz :-)
Teraz mi się przypomniał sen - pierwszy raz zanotowałam głupi chyba - śniło mi się, że dostałam różyczki !!:szok: cała byłam w kropkach :angry: po co mi się to przypomniało teraz :angry:

znacie jakiś sennik :confused::-D

Mnie się śniło ostatnio, że siedziałam w kościele w ławce z tyranozaurusem rexem :szok: i mówię M, ze musimy uciekać! Jak uciekliśmy, to przypomniało mi się, że dziecka od 3 dni nie karmiłam i musimy wracać, bo stracę pokarm. Ja nie wiem, skąd się biora takie sny :szok:

Kaja heh moze w internecie jest jakis "analizator" snow. Jednak nie wiem czy jest sens je analizowac, bo w ciazy tak jak obserwuje siebie, to te sny sa ni z gruchy ni z pietruchy. Wczoraj snil mi sie m.in. kibelek zapchany podpaskami z krwia (ehhh) i niedzwiedz, ktory chodzil po ulicy.

Podświadomie się martwimy i myslimy jak to będzie i chyba stąd :confused: Zła jestem, że sama to sobie teraz analizuje i myślę o różyczce :wściekła/y::wściekła/y:
A sio... :-)

heh co do snów to mi dziś szczury rozniosły śmietnik po całej kuchni i zepsuły piekarnik bo zapiekankę w środku mieliśmy schowaną:-D:-D:-D

A mnie sie nic nie sni dziwnego,jesli w ogole cos mi sie sni to sa to calkiem normalne sny...Mam nadzieje,ze tak zostanie;-)Za koszmary -dziekuje;-):-)

Mi sie narazie nic nic nie sni ale moze to jeszcze przedemna w 1 ciazy tez sobie jakos nie przypominam dziwnych snow , a teraz sie zegnam do wieczorka bo zmykam na basen.

WITAM CIĘŻARÓWKI

Mój synuś kopie i to konkretnie, czasem boleśnie w pęcherz, dno macicy mam na lini pępka, więc w całym dole brzucha czuję.

moje malenstwo także kopniaczki daje lub się obraca i to czuje:-)a to ostatnio na dole a to czasami po boku koło pępka i tam jak kopnie to aż brzuszek w tym miejscu się podniesie:-)co widać że mój maluszek nieźle wędruje po moim brzuszku:-D

w nocy nie spałam mała chora miała gorączkę z rana też a syropu jak nie chciała na gorączkę tak nie chce i musze kupić dziś inny :dry::-(i jestem cała połamana bo spała z nami :sorry2:

ojejku zdrówka dla córci:sorry2:

A moje sny sa śmieszne i dziwne szkoda gadać:zawstydzona/y:raz było że ja serduszkowałam ze znajomym i potem byłam w ciąży co teraz i on i tak chciała abym była z nim a ja tego chciałam o matulu masakra odrazu musiałam rano buziaczka dać mojemu M bo tak dziwnie się czułam:szok:a w dzisiejszej nocy bawiłam się w Jamsa Bonda:-Dże ktoś mnie śledził potem byłam zakładniczką tzn.musiałam być przy nim i po mieście chodziliśmy a jak bym chciała ucieć to wiecie jak to we filmach się dzieje:szok::-Dpotem jakoś byłam wolna i szyfry jakieś odczytywałam z kartek które były poukrywane w zeszytach torebkach ludzi przechodzących na mieście obok mnie:-Dprosze co ja mam za sny:rofl2:

Sama tu pisałam niejednej z was, żeby się nie przejmować snami :-D Musze to samej sobie teraz napisać :-D Pewnie, że nie warto analizować.

reklama
Witam Dziewczyny, miałam kiepską noc, obudziłam się o 5 i nie mogłam zasnąć, same głupie myśli...dopiero po 7 trochę przysnęłam.. Snów to nawet nie chcę sobie przypominać...

Miłego dnia, my zaraz na dwór lecimy, bo popadało w nocy i jest całkiem przyjemnie.

Do góry