reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

martadu to twoja pierwsza ciąża i dopiero 16 tyd - spokojnie, niedługo ruchy poczujesz :-)
Teraz mi się przypomniał sen - pierwszy raz zanotowałam głupi chyba - śniło mi się, że dostałam różyczki !!:szok: cała byłam w kropkach :angry: po co mi się to przypomniało teraz :angry:

znacie jakiś sennik :confused::-D

reklama
martadu to twoja pierwsza ciąża i dopiero 16 tyd - spokojnie, niedługo ruchy poczujesz :-)
Teraz mi się przypomniał sen - pierwszy raz zanotowałam głupi chyba - śniło mi się, że dostałam różyczki !!:szok: cała byłam w kropkach :angry: po co mi się to przypomniało teraz :angry:

znacie jakiś sennik :confused::-D

Mnie się śniło ostatnio, że siedziałam w kościele w ławce z tyranozaurusem rexem :szok: i mówię M, ze musimy uciekać! Jak uciekliśmy, to przypomniało mi się, że dziecka od 3 dni nie karmiłam i musimy wracać, bo stracę pokarm. Ja nie wiem, skąd się biora takie sny :szok:

Kaja heh moze w internecie jest jakis "analizator" snow. Jednak nie wiem czy jest sens je analizowac, bo w ciazy tak jak obserwuje siebie, to te sny sa ni z gruchy ni z pietruchy. Wczoraj snil mi sie m.in. kibelek zapchany podpaskami z krwia (ehhh) i niedzwiedz, ktory chodzil po ulicy.

Podświadomie się martwimy i myslimy jak to będzie i chyba stąd :confused: Zła jestem, że sama to sobie teraz analizuje i myślę o różyczce :wściekła/y::wściekła/y:
A sio... :-)

heh co do snów to mi dziś szczury rozniosły śmietnik po całej kuchni i zepsuły piekarnik bo zapiekankę w środku mieliśmy schowaną:-D:-D:-D

A mnie sie nic nie sni dziwnego,jesli w ogole cos mi sie sni to sa to calkiem normalne sny...Mam nadzieje,ze tak zostanie;-)Za koszmary -dziekuje;-):-)

Mi sie narazie nic nic nie sni ale moze to jeszcze przedemna w 1 ciazy tez sobie jakos nie przypominam dziwnych snow , a teraz sie zegnam do wieczorka bo zmykam na basen.

WITAM CIĘŻARÓWKI

Mój synuś kopie i to konkretnie, czasem boleśnie w pęcherz, dno macicy mam na lini pępka, więc w całym dole brzucha czuję.

moje malenstwo także kopniaczki daje lub się obraca i to czuje:-)a to ostatnio na dole a to czasami po boku koło pępka i tam jak kopnie to aż brzuszek w tym miejscu się podniesie:-)co widać że mój maluszek nieźle wędruje po moim brzuszku:-D

w nocy nie spałam mała chora miała gorączkę z rana też a syropu jak nie chciała na gorączkę tak nie chce i musze kupić dziś inny :dry::-(i jestem cała połamana bo spała z nami :sorry2:

ojejku zdrówka dla córci:sorry2:

A moje sny sa śmieszne i dziwne szkoda gadać:zawstydzona/y:raz było że ja serduszkowałam ze znajomym i potem byłam w ciąży co teraz i on i tak chciała abym była z nim a ja tego chciałam o matulu masakra odrazu musiałam rano buziaczka dać mojemu M bo tak dziwnie się czułam:szok:a w dzisiejszej nocy bawiłam się w Jamsa Bonda:-Dże ktoś mnie śledził potem byłam zakładniczką tzn.musiałam być przy nim i po mieście chodziliśmy a jak bym chciała ucieć to wiecie jak to we filmach się dzieje:szok::-Dpotem jakoś byłam wolna i szyfry jakieś odczytywałam z kartek które były poukrywane w zeszytach torebkach ludzi przechodzących na mieście obok mnie:-Dprosze co ja mam za sny:rofl2:

Sama tu pisałam niejednej z was, żeby się nie przejmować snami :-D Musze to samej sobie teraz napisać :-D Pewnie, że nie warto analizować.

reklama
Witam Dziewczyny, miałam kiepską noc, obudziłam się o 5 i nie mogłam zasnąć, same głupie myśli...dopiero po 7 trochę przysnęłam.. Snów to nawet nie chcę sobie przypominać...

Miłego dnia, my zaraz na dwór lecimy, bo popadało w nocy i jest całkiem przyjemnie.

Do góry