Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agbar77 wypożycz swoją teściową;-) jak ja ci zazdroszcze
Ivi, moja dzidzia jeszcze nie buszuje.;-)śpi sobie grzecznie mój leniuszek:-)
Ale ponoć takie regularne ruchy powinno się czuć od 24 tc.
A wcześniej to może się pukać co jakiś czas![]()
Mój synuś kopie i to konkretnie, czasem boleśnie w pęcherz, dno macicy mam na lini pępka, więc w całym dole brzucha czuję.Nikki czekamy na fotki z usg
Moja dzidzia w ogole nie buszuje, tylko co 2dni bulgotki, ale zadnych wyraznych kopniaczków, a w sumie zaczyna sie 21tydzien.Moze jestem nie czuła jednak![]()
Mój synuś kopie i to konkretnie, czasem boleśnie w pęcherz, dno macicy mam na lini pępka, więc w całym dole brzucha czuję.
Jolu, to najważniejsze, że maluch ma się dobrze, a Ty musisz wytrzymać, dasz radę, trzymam kciuki!!Dzieki dziewczynki za slowa wsparcia, leze plackiem i sie nie ruszam:-) A najdziwniejsze jest to ze brzuch boli a maluszek w srodku bryka jak nigdy, nawet moj maz juz dzis czul:-)