reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

mój ma opory, żeby wejść na porodówke;-)
ale mam jeszcze troche czasu, żeby nad tym popracować;-):-D
a co, dlaczego mam sama cierpieć, w końcu on też ma swój udział w poczęciu. ;-)Jak do przyjemności, to szybko:-D a teraz chce się wykręcić od porodu:-D:-D:-D:-D:-D nie ma tak dobrze :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kiedyś nie lubiłam niedziel i świąt,a teraz powiem szczerze,ze zaczelam je doceniać :-) chyba temu,ze mam D przed 24godziny tylko dla siebie. Miłego popoludnia Kobiety ;-):tak:

to tak jak ja:-D:-p

KACHA ale ci niespodzianki zrobili:sorry2::confused2::shocked2:
KICIA witaj dłuuugo nie pisałaś:-)to odliczamy od jutra 9 dni zostało:-p
ANDZIA gratuluje synka:-)

No i normalnie hehe szok:shocked2::-Dpytam się M czy pójdzie ze mną na porodówke(spytałam się bo myśle a może by było jednak lepiej gdyby był przy mnie)a on na to ze by poszedł ale boi się że jakiegoś pecha przyniesie że troche tez i go przeraza to że wolałby czekać za drzwiami:sorry:boi się że znowu może się coś dziać i za bardzo to będzie przeżywać a tak będzie wiedział że lekarze będą działac i nie będzie tam przeszkadzać:sorry:a ja na to że może by mi było lepiej bo chocia.z on by mnie motywował a nie jak ostatnio"czy pani umie przeć"nic się nie rusza kleszcze zaraz weźmiemy"i jak to może mnie motywować:confused2:co na to M mówi że nie mówi nie ale jeszcze przemyśli chociaż skłania się ku temu aby byc:-)no prosze jaka zmiana:-D

tylko się ciesz że ci nic nie jest niestety nie wszystkie przechodzimy tak ciążę i jest potrzeba brania leków :sorry2::tak:

co do morfologi co miesiąc to wydaje mi się to za niezbędne i ja z całym szacunkiem uważam to za podstawowe badanie które trzeba robić co miesiąc tak samo jak badania ogólne moczu :-);-)

no ale jak komuś wystarczy to że zrobi raz to to jego sprawa każdy podejmuje za siebie decyzje ;-)
Dokładnie, nie każdej z nas jest dana bezproblemowa ciąża, gdyby nie badania to nie wyobrażam sobie, co by było... W poprzedniej nie zbadałam się na cytomegalię i maluszek umarł, więc niech nikt nie mówi, że badania są zbędne....

tylko się ciesz że ci nic nie jest niestety nie wszystkie przechodzimy tak ciążę i jest potrzeba brania leków :sorry2::tak:

co do morfologi co miesiąc to wydaje mi się to za niezbędne i ja z całym szacunkiem uważam to za podstawowe badanie które trzeba robić co miesiąc tak samo jak badania ogólne moczu :-);-)
Ja mocz ogólny mam badany przed każą wizytą, ale morfologie też miałam tylko raz , miałam idealne wyniki wiec chyba nie potrzeba na razie więcej

Ja mocz ogólny mam badany przed każą wizytą, ale morfologie też miałam tylko raz , miałam idealne wyniki wiec chyba nie potrzeba na razie więcej

no ja też pierwsze wyniki miałam idealne a ostatnie juz z odchyleniami w pierwszej ciąży też było kilka pierwszych idealnych a potem anemia wiec mówię są tacy co badają raz w ciąży i uważają że jest ok a ja uważam inaczej i chce to mieć pod kontrolą tym bardziej że to badanie kosztuje niecałe 10zł i sie nie denerwuję że czegoś nie zrobiłam .... a właściwie dziwie się że niektórzy lekarze nie karzą co miesiąc robić bo do mojego zawsze muszę iść z wynikami :tak:

reklama
Do góry