morka
Fanka BB :)
W zależności od banku i wymaganej dokumentacji. Czasem formalności zostają dopełnione a i tak można czekać i czekać. Nawet do kilku miesięcy w skrajnych przypadkach. Co do papierków (architekt, geodeta itp). Trochę kosztować nie będą , lepiej się od razu nastawić na dużoHej dziewczynki.Bylismy wczoraj oglądac miszkanie do wynajęcia i wszystko było by super gdyby facet nie przegiął z ceną.Mieszkanie do malowania41 metrów-odstepne 3,5 tysiaca,czynsz miesieczny 700 plus inne opłaty
masakra
Ztym kredytem co wam pisałam nie taka prosta sprawa,bo bedzie potrzebny na początek architekt ,geodeta i notariusz i dopiero z wszystkimi dokumentami(troche nas to będzie kosztowało)trzeba złożyc wniosek do banku plus kosztorys tej przebudowy,a i tak nie wiadomo czy ten kredyt dostaniemy
ale stwierdziliśmy ,że wolimy polatać za tymi papierkami i zainwestowac w to troche kasy ale juz bedzie nasze .Najwyżej jeszcze się pomęczymy troche mieszkając u mamy.Byle do wiosny zdażyć ze swoim
A orientujecie sie ile trwa załatwianie tych formalnosci przy kredytach hipotecznych?Wogóle to mam jakieś nerwy nie wiem na co ,az sie samasiebie boję
a sny takie ,że az strach zasypiac normalnie.Anulka rozumiem cie doskonale ja mieszkam z mamą i tez sie nie dogadujemy -nie ma jak na swoim
![]()
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Anulka współczuję:-(