Pasibrzuch
Fanka BB :)
Ja się właśnie wkurzam, bo wczoraj mówili o przelotnych deszczach, a u mnie leje dziś bez przerwy od 5.00.... idę po kawę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja odwiozłam mężusia do pracy, obecnie piję kawę i jem jedyną rzeczy na którą mam ochotę ;-)makrele w sosie pomidorowym z puszki![]()
Witam ranne ptaszki:-) Można się podpiąć pod tą puszkę z makrelą?Śniło mi się że byłam w szpitalu i lekarka pokazał mi kartkę z dwoma kreskami co niby miało oznaczać że na 100% dziewczynka:-) Będzie na odwrót jak sądzę
![]()
a co tam, w ciąży jestem to mi wolno robić dziwne zestawyMakrele z kawą? Ciekawy zestaw ;-)
Witam ranne ptaszki:-) Można się podpiąć pod tą puszkę z makrelą?Śniło mi się że byłam w szpitalu i lekarka pokazał mi kartkę z dwoma kreskami co niby miało oznaczać że na 100% dziewczynka:-) Będzie na odwrót jak sądzę
![]()
Mnie się niedawno śnił poród, nie dość że szybki i łatwy to jeszcze chłopak sie urodził. Liczę, że będzie na odwrót, bo nawet mój M przekonał się do dziewczynki :-)
Mój od początku chciał dziewczynkęMnie się niedawno śnił poród, nie dość że szybki i łatwy to jeszcze chłopak sie urodził. Liczę, że będzie na odwrót, bo nawet mój M przekonał się do dziewczynki :-)
Mój od początku chciał dziewczynkęJa cały czas wyczuwam chłopaczka chociaż wszystkie "sprawdzacze płci" mówią że dziewuszka:-) ale jest mi to obojętne.
Witam z samego rana.A ja zajadam sie ogorkiem kiszonym i buleczka maslana z drżemem truskawkowym, ale mam takie pytanie czy moge wziasc tabletke jakas przeciwbolowa bo od kilku dni boli mnie glowa nie mocno ale wtedy jestem taka nie do zycia. co mi doradzicie