reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Zazdroszcze, ja na tym etapie nie czuje niczego konkretnego.. jakies bulgotki tylko... nie wiem czy to nisko polozone lozysko ma cos z tym wspolnego, lekarz powiedzial ze jest nisko polozone ale nie przodujace.. czy ktoras ma jakies doswiadczenie w tym kierunku??
Ja też mam nisko łożysko,lekarz powiedział ,że powinno się podnieść wraz z rozwojem ciąży:tak:Mam uważać na siebie bardzo:tak:

cześc kobietki :)
ja też coraz częściej i wyraźniej czuję moją rybkę w brzuszku :) :) cudowne uczucie :) a w nocy śniło mi się że nieźle tam szalała... nie wiem czy to prawda czy tylko sen :-D

ja ogarnęłam jeden z pokoi i teraz chwila przerwy... zaraz robię obiadek a potem reszta domku :tak:

hehe fajnie że wam coś już leci z cycuszków :) ciekawe jak będzie u mnie:confused::-)

mam pytanie:
jak się schylam, to boli mnie brzuch z lewej strony...albo wiązadła macicy, albo nie wiem co to może być.. Ale tylko jak się schylam... Myślicie że się tym martwić czy nie:confused:

dziewuszki nie ma sie czym martwic:) niedlugo napewno i wy poczujecie ruchy swoich malenstw...

ivi no wlasnie ja mam identycznie... tez mnie boli cos na dole z lewej strony jak sie schylam albo jak leze i podniose nogi do gory... nie umiem za bardzo opisac tego bolu, taki troche ciagnacy. Ale nie mam zielonego pojecia co to...

Ja przez ostatnie 2 dni miałam takie bóle , nie wiem czy lekarz mi niewprawnie zrobil cytologie ale strasznie po nim cierpialam, czulam taki scisk w dole brzucha, nie wiem czy to wiezadła czy szyjka

Witam kobietki :-)

Dziś mam zły dzień, byliśmy w biedronce no i kurde myślałam, że umrę tam...:baffled: było mi słabo i w ogóle myślałam, że zaraz zemdleję...:baffled: ehhh...jak tylko poczuję słońce to makabra, dosłownie odjeżdżam...:dry:

Kurde jak siadam i wstaję to nagle tak zaczyna mnie boleć brzuch, że nie wiem co się dzieje. Potrzyma ze 2 minuty i już ok. W ogóle to czuję jakby ta macica była jakos tak nisko, ale na badaniach wszystko było ok, więc to na pewno nic z tych rzeczy...:dry: Nie wiem o co kaman...:dry:

No, na suwaczku pojawiło się 18 tygodni :-) wchodzimy w 19 :-D hihihi :-D

ania ja tez jakos slonca nie toleruje teraz... jak tylko jest goraco to od razu zamykam sie w chlodnym domku bo na dworze od razu jest mi slabo;/ chcialam isc sie troszke poopalac ale chyba bym tego nie wytrzymala...
Gratuluje tego 18stego tygodnia;) juz niedlugo polmetek :-)

ania ja tez jakos slonca nie toleruje teraz... jak tylko jest goraco to od razu zamykam sie w chlodnym domku bo na dworze od razu jest mi slabo;/ chcialam isc sie troszke poopalac ale chyba bym tego nie wytrzymala...
Gratuluje tego 18stego tygodnia;) juz niedlugo polmetek :-)

Dla mnie słońce i duszne miejsca to od razu omdlenia. to moja zmora w ciąży...w 1 ciązy miałąm to samo, kilka razy leżałam w szpitalu, bo mnie zbierali z różnych miejsc:dry: w tej ciąży jeszcze tak całkiem nie zemdlałam ani razu, ale to w sumie dzięki temu, że już troszkę poznałam to i wiem jak się uchronić przed tym. Raz miałam tak, że już nic nie widziałam, nie słyszałam mąz mnie prowadził, ale jeszcze świadomości nie straciłam, bo w porę zabrał mnie w cień.

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
Mnie dzisiaj cholernie boli gardło:baffled: Wczoraj byliśmy na urodzinach kuzyna mojego M i na balety poszliśmy tez i potancowalam troche:tak:ale za to sie opilam soku z lodem i dzisiaj sa efekty!!nie moge sliny przelknac:baffled: Siedze w chlodnym domku bo podobnie jak WY jak tylko slonce poczuje to mi niedobrze i slabo jakos..Jutro nad morze mamy jechac i chyba nie bede wchodzic do wody bo jak do gardla sie jeszcze zalatwie calkiem to sie bede meczyc pozniej..milego dnia Wam zycze:-)

Do góry