reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

asiowo naprawde bardzo mi przykro:( ale glowa do gory, Twoj maz napewno szybko znajdzie inna prace i staniecie na nogi.

losek jaccuzi nie jest podobno wskazane w ciazy ze wzgledu na za wysoka temperature wody.

Acccch takie upaly a ja w domku siedze:confused: ale tu przynajmniej chlodno... Milego dnia ciezarowki:-)

reklama
HEJ

U mnie dzisiaj strasznie goraco... najadlam sie od rana :p martwie sie tylko troche o wage bo jescze prawie w ogole nic nie ruszyla. Niby L powiedzial,ze jak do 20tego tygodnia prztyje tylko 2kg to tez bedzie dobrze.. no ale troche mnie to dziwi. Brzuszek juz coraz bardziej widoczny tzn tylko w obcislej bluzce... ale cos czuje,ze jeszcze z 2 tyg i wyskoczy dosc mocno...

caly czas mi towarzyszy po zjedzeniu czegos taka kwasota w ustah.. bleee straszne to jest...

Wczoraj bylam na basenie ale za duzo to tam nie poszalalam, do jacuzzi tez sie balam wejsc , nie wiem czy mozna?

Milego dnia!

o kurcze to chyba troche szybko....

wyczytałam, że to całkiem normalne :-) i chyba troszkę przegięłam z tym, że mi leci :zawstydzona/y: jak lekko nacisnę to wtedy cieknie tak trochę może nie aż że leci :tak:

no to się dzisiaj zdziwiłam zaczęło mi lecieć to coś z cycutków :-) taka żółta mazia gęsta, ale jaja mój organizm mnie zadziwia na każdym kroku :zawstydzona/y: tzn z jednego cycucha ale nie mogę się nadziwić kurcze aż się popłakałam ze szczęścia chyba :sorry2:

u mnie tez cos dziwnego, wczoraj jak sie rozbierałam, na szybko zaczelam zrzucac ciuchy , i doszlam do stanika i lup,szarpłam i bóllll;/ sutek przykleil sie do materiału, i na różowym staniku biała zaschnieta plama, teraz patrze i na drugiej stonie tez biało...

LOSEK ja tez czytalam ze jacuzzi nie jest polecane dla ciezarnych.
A jesli chodzi o kwasote, to ja przez pierwsze 4mies.albo nawet dluzej mialam takie uczucie i ciagle musialam miec w ustach albo gume, albo cukierka, albo tic-taca, cokolwiek bo to bylo denerwujące. Teraz juz tak nie mam i nawet nie wiem jak i kiedy dokladnie przeszlo:)

A jesli chodzi o red-bulla, to ja bym tego w zyciu nie pila w ciazy.
Mysle ze to niezle swinstwo.

Hej Kobiałki :-)
Beti tak jak dziewczyny pisały też bym nie tknęła red bulla w ciąży, za duża chemia to jest.
U nas wczoraj była piękna pogoda,a dzisiaj znowu deszcz, akurat jak weekend się zaczął i można by było gdzieś wyskoczyć :-(
A i jeszcze do dziewczyn, którym zaczyna coś już lecieć z piersi: w żadnym wypadku nic z piersi nie wyciskajcie! Wyciskanie pokarmu wydziela oksytocynę i może wywołać skurcze macicy :tak:
Miłego dzionka Babeczki :-)

Witajcie.Juz ogarnęłam mieszkanko i leżę:tak:Wczoraj moja dzidzia cały dzień się odzywała ,a dzisiaj chyba leniu****e bo cisza:-(Upał niesamowity i pozostaje siedzenie w domciu:tak:Mi tez z jednego cycolka coś leci:tak:

reklama
Do góry