reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
ja mogę się dołączyć ale z herbatką bo kawa niestety źle na mnie działa;)
mnie tez wczoraj tez coś w dole plecków pobolewało...nie wiem skąd to sie beirze a wizyta u gina dopiero 20 sieprnia a wta sobotę wesele więc muszę być sprawna;-)
Kopciuszku napisz po wizycie koniecznie jak synuś;-)

hmm dobra kawa nie jest zła ;)
to co, forumowe picie kawy? Kto dołącza?

No to ide robic:-)

nadineczka gratulacje dla tesciowej:tak:super
moj G tez gra w totka z nadzieja ze wygra hehe. We wloszech jest teraz do wygrania 119.000.000 euro:szok::szok:, od miesiaca chyba nikt nie trafil 6-tki. Za 5-tke ostatnio bylo ok. 30.000 euro. takze sumka ladna:tak:

Znajomi specjalnie na weekend pojechali zeby wyslac kupon:-D

Ja dolaczam , bo mnei len ogarnal i sprzatac mi sie nie chce.

Prosze uprzejmie:-)

to ja tez sie napije, bo nie chce mi sie isc na poczte:-(

No to leje:-)

Hej Brzuchatki :-)

Jak się miewacie ?

Jak tam Wasze pociechy w brzuszkach ?

Moja skacze,dzis cos wczesnie bo normalnie to o 11 sie budzi:-)Ale to pewnie przez moje emocje:-D

a ja dzis jeszcze nie poczułam "puknięcia" :( i nie czekam na nie z niecierpliwością....

ale za to mam "zachcianki" tylko nie wiem na co :szok:wlaśnie otworzylam kompot z czereśni ale to jeszcze nie to...będę szukać dalej:-D

Cześć kochane,
uff nadrobiłam, nie marnujecie czasu:-D
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych wyjazdów, całe wakacje siedzę w domu, gadam z psem, bo mój M ciągle w pracy a wyjeżdżać nie lubi:-( mieliśmy jechać na weekend do jego rodziny pod wrocławiem ale lipa, bo hehe oni przyjeżdżają:-D

to zmykam na razie buuuu:-( muszę sprzątać a mi się nie chce strasznie:-(przyjedzie znajoma na kawkę to fajnie ale te porządki mnie wykończą... i odkurzacz dalej nie działa mam dzisiaj doła ide poryczeć przy ścierce.... potem do Was zajrzę...

reklama
do 15 października muszę się zmieścic z obroną :baffled:
to bedziemy trzymac kciuki jak co tylko nam przypomnij ;-)
Ja zamówiłam z allegro od producenta tato - mamo. Duży wybór i myślę, że jakość też powinna być w porządku. Mają dużo pozytywnych komentarzy :)Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ja tez chce od nich zamawiac 3 czesciowa bo wiecej rzeczy mi nie potrzebnych przy pierwszym mialam posciel firmy BabyRaj i mialam 11 czesci ale po co?? tylkko sie kurzylo... :sorry:
PATRYSIA gratulacje mieszkania:-)i kobitko nie pisz że jesteś niezauważana bo to nie prawda :tak:jest nas tu duzo i czasami się pominie jakiegoś posta itp.co główka do góry i zagladać do nas:-)
hihih no juz nie bede marudzic :-p:-p:-p
Witam o poranku :-) nie poranek to ja mialam o 7-ej.Jestem szczesliwa gdyz mam juz 3 pary spodni ciążowych:-)
Wczoraj weszłam na wage i okazuje sie ze ma 3kg na plusie wiec ysle ze to niezły wynik jak na 5miesiąc:-):-)a jak u was duzo przytyłyście juz????pozdrawiam
ja przytylam 2 kg
Patrysiu gratuluję mieszkanka!!! Urządzanie mieszkanka to straszna frajda!Super!:-D:-D:-D
no wlasnie tego nie moge sie doczekac tylko najgorzej bedzie sie zmiescic w funduszach przeznaczonych na remont bo jak naraze sami nie wiemy ile ich bedzie :sorry:
Witajcie:-)
Pewnie juz nikt mnie nie pamieta?;-)
Sporo sie dzialo w naszym zyciu w miedzyczasie i ani czasu ani checi na siedzenie przy kompie nie bylo.Ale czytalam caly czas co u Was...
no jasne ze pamietamy :tak::tak::tak::tak:
Na początku witam wszystkich Serdecznie! :-)
Forum obserwuję i czytam od dłuższego czasu właściwie od tych magicznych prawie 17 tygodni a dziś skusiłam się na rejestrację! Muszę przyznać, że dowiedziałam się od was bardzo wiele pożytecznych rzeczy! :-) Najbardziej zazdroszczę wszystkim Mamuśkom które czują już harce swojego malucha bo u mnie niestety jeszcze nic :-( ale się nie załamuję bo wiem, że Dzidzia zdrowa a widocznie na harce przyjdzie jeszcze czas! :-)
witaj, gratki wielkie
Patrysiu, mój mąż miał uczulenie nie wiedział na co, poszedł do dermatolog i zakazała nam wszystkim używać mydła w płynie bo powiedziała że oni tam upychają najgorsze świństwa, od tamtej pory uczulenie nie powtórzyło się.
my rzadko uzywamy mydla w plynie ale nie zagraza nam ono :-D
Hej hej, ja też styczniowo- według lekarza 14 stycznia, no ale zobaczymy jak wyjdzie w praktyce, choc w sumie nawet spore odchylenia od tej daty faja jeszcze szanse na styczeń. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie:):):)
witaj :-)
witam wszyskie "nowe" i "stare" stycznióweczki

ja dzis od rana zabiegana tzn najpierw sobie pospalam jak na mnie to wyjatkowo dlugo bo do 10 (ale z przerwa na sniadanie), pozniej szybko na zakupy, basen i etraz w kuchni siedzę i robie farsz do pierozków bo babcia przyjezdza i zrobi ze mna pierozki ktorych juz tak bardzo mi się chce;-)
ale mi smaka na pierogi zrobilas mniaaaaaaaam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jasne ze mozesz zapytac, mieszkamy w kawalerce od 3,5 latek.
Na razie jest spoko na 2 osoby luz, gorzej jak bedzie nas troje:zawstydzona/y:
napewno dacie rade :tak:
Jestem po wizycie, bedzie dziewczynka na 100% wg lekarza:tak:termin przesunal sie wg usg na 27 grudnia..mialam robiona cytologie i do teraz wszystko mnie boli, doktor mowil ze mam nisko polozone lozysko, nie jest to lozysko przodujace, i w miare wzrostu powinno sie podniesc ale mam uwarzac...nie mam zdjec niestety, mam filmik na dvd jak dojde do tego jak sie go wkleja na internet to wam dam linka:tak:
no to OGROMNE GRATULACJE!!!!!!
acha moja teściowa wczoraj wygrała prawie 5 000 w totka!!!!! 5 cyferek trafiła szczęściara.
wow faktycznie szczesciara!!!
Pamiętacie mnie jeszcze? :zawstydzona/y:;-)

Dziewczyny ja niestety aktualnie nie bardzo mam czas, by udzielać się na forum, córa mi potwornie ząbkuje i strasznie przy tym cierpi i jest marudna.

W niedzielę wyjeżdzamy na tydzień na urlop, więc ciut odpoczniemy :-)

Płeć maluszka poznam dopiero 25 sierpnia, bo moja ginka jest na urlopie :-(
jasne ze pamietamy :tak::tak::tak::tak:

Do góry