Anulka8700
Fanka BB :)
No jak juz idziesz po te wyniki to weż moje;-)Proszeeeeee;-) mi sie nie chce wole zostac tu, na kawusi z mleczkiem;-)Ja!!! :-):-):-)
I lecę odebrać wyniki z badań,a nie chce mi się strasznie.
Któraś mnie wyręczy?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak juz idziesz po te wyniki to weż moje;-)Proszeeeeee;-) mi sie nie chce wole zostac tu, na kawusi z mleczkiem;-)Ja!!! :-):-):-)
I lecę odebrać wyniki z badań,a nie chce mi się strasznie.
Któraś mnie wyręczy?![]()
Studiuje na Uniwesytecie Szczecńskim - Wydziale Zarzadzania i Ekonomiki Uslug..Moze mamy ta sama promotorke?..Moja promotorka też jest w ciąży
Do jakiej uczelni chodzisz? Bo ja studiuje właśnie w szczecinie
Pamiętaj zawsze myśleć, że będzie dobrze.
a nie wiem czy to jest konieczne bo jezeli wiedzialby cos na temat konfliktu to raczej kazal by Ci zrobic badania ale mozesz sie zawsze upewnic - to nic zlego...Cześć dziewczyny :-)
Tak sobie czytam forum i aż zachciało mi się kawki, wieć poszłam sobie zrobić (a chyba już od tygodnia nie piłam)![]()
Powiedzcie mi kochane kiedy można zrobić usg 3/4D? I jeszcze jedno pytanko, bo któraś z was pisała, że miała robione badania na konflikt krwi, czy jeżeli mój lekarz nic mi o tych badaniach nie wspominał to powinnam się upomnieć?
Cześć dziewczyny :-)
Tak sobie czytam forum i aż zachciało mi się kawki, wieć poszłam sobie zrobić (a chyba już od tygodnia nie piłam)![]()
Powiedzcie mi kochane kiedy można zrobić usg 3/4D? I jeszcze jedno pytanko, bo któraś z was pisała, że miała robione badania na konflikt krwi, czy jeżeli mój lekarz nic mi o tych badaniach nie wspominał to powinnam się upomnieć?
a nie wiem czy to jest konieczne bo jezeli wiedzialby cos na temat konfliktu to raczej kazal by Ci zrobic badania ale mozesz sie zawsze upewnic - to nic zlego...
Witam, ja dzisiaj nocke mialam do dupy
Sewi obudzil mi sie o 3 i nie chcial spac tylko sie wiercil marudzil bawili to trwalo az 2 godziny a potem jeszcze o 8 pobudka....
normalnie nie wyspana jestem
pije kawke ale mnie to nie pobudza, zaraz pojde zrobic sobie sniadanko i musze dzwonic do notariusza![]()
ja robilam dzisiaj dla czystej formalnosci. Twoj lekarz powinien przepisac Ci takie badanie ze wzgledu na bezpieczenstwo dziecka. Zalezy jakie grupy krwi maja rodzice, i czy te grupy beda sie "klocic" miedzy soba.
ja na szczescie mam dwa razy 0rh- takze luz.![]()