reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

acha moja teściowa wczoraj wygrała prawie 5 000 w totka!!!!! 5 cyferek trafiła szczęściara.

WOW!!:-)

Pamiętacie mnie jeszcze? :zawstydzona/y:;-)

Dziewczyny ja niestety aktualnie nie bardzo mam czas, by udzielać się na forum, córa mi potwornie ząbkuje i strasznie przy tym cierpi i jest marudna.

W niedzielę wyjeżdzamy na tydzień na urlop, więc ciut odpoczniemy :-)

Płeć maluszka poznam dopiero 25 sierpnia, bo moja ginka jest na urlopie :-(

Pamietamy;-)
Ja tez czekam na wyjazd z niecierpliwoscia...
Dzień doberek! :-) Przyszłam się przywitać, i niestety uciekam bo dziś bardzo dużo zajęć w pracy więc nie bardzo mam czas! Dzidzia mnie pokarała za zjedzenie wczoraj na kolację fasolki szparagowej wielką zgagą która utrzymuję się już od 2 w nocy i przejść nie chce :zawstydzona/y:

Mnie pokaralo wzdeciami od golabkow:-DAle warto bylo...pyyyyyyszne mi wyszly:-)

reklama
Czesc!
Ja dzisiaj mam wyczekiwany dzien-wizyta u gina:-)boje sie ze bedzie cos nie tak.Najgorsze to czekanie w poczekalni ale dzis ide z bratowa wic moze wyskoczymy na miasto;-)Boli mnie od wczoraj w dole plecow co mnie martwi:-(no ale juz niedlugo dowiem sie co tam u mojego synusia:-)

ja zgagi na szczęście nie mam.... :)

kopciuszko - powodzenia na wizycie!! i koniecznie daj znać co u dzieciątka :))

Uprzejmie proszę o kopa na rozruch... dziś nie mogę się obudzić :nerd:
a co do wczorajszych ciasteczek - robiłam bezy. Ciasto mi się nie udało bo się rozlało na blaszce i wyszły "placki bezowe", ale i tak były tak pyszne że wciągnęliśmy wszystkie:-D

Czesc!
Ja dzisiaj mam wyczekiwany dzien-wizyta u gina:-)boje sie ze bedzie cos nie tak.Najgorsze to czekanie w poczekalni ale dzis ide z bratowa wic moze wyskoczymy na miasto;-)Boli mnie od wczoraj w dole plecow co mnie martwi:-(no ale juz niedlugo dowiem sie co tam u mojego synusia:-)

Powodzenia na wizycie.A w dole plecow moze Cie bolec z powodu rozluzniajcych sie wiezadel macicy...
Na pewno wszystko bedzie dobrze:-)

ja zgagi na szczęście nie mam.... :)

kopciuszko - powodzenia na wizycie!! i koniecznie daj znać co u dzieciątka :))

Uprzejmie proszę o kopa na rozruch... dziś nie mogę się obudzić :nerd:
a co do wczorajszych ciasteczek - robiłam bezy. Ciasto mi się nie udało bo się rozlało na blaszce i wyszły "placki bezowe", ale i tak były tak pyszne że wciągnęliśmy wszystkie:-D

Gdzie Cie kopnac?;-):-D:-DMoze zamiast kopa kawe ci zaproponuje?

nadineczka gratulacje dla tesciowej:tak:super
moj G tez gra w totka z nadzieja ze wygra hehe. We wloszech jest teraz do wygrania 119.000.000 euro:szok::szok:, od miesiaca chyba nikt nie trafil 6-tki. Za 5-tke ostatnio bylo ok. 30.000 euro. takze sumka ladna:tak:

reklama
Do góry