sylwia100
Fanka BB :)
Kopciuszku zaraz za domem kultury na Łaskiej obok obuwniczego,w drewniaku niedawno widziałam ciuszki ciazoweTo znaczy gdzie w drewniakach bo chyba nie rozumiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kopciuszku zaraz za domem kultury na Łaskiej obok obuwniczego,w drewniaku niedawno widziałam ciuszki ciazoweTo znaczy gdzie w drewniakach bo chyba nie rozumiem?
Patrysiu, mój mąż miał uczulenie nie wiedział na co, poszedł do dermatolog i zakazała nam wszystkim używać mydła w płynie bo powiedziała że oni tam upychają najgorsze świństwa, od tamtej pory uczulenie nie powtórzyło się.
no właśnie w tym że ja tylko używam takiego mydła do mycia rąk i nigdy mnie nie uczulało i tez tak jest tylko to jedno mi cos niesłuży (pomimo że służyło)
Hej hej, ja też styczniowo- według lekarza 14 stycznia, no ale zobaczymy jak wyjdzie w praktyce, choc w sumie nawet spore odchylenia od tej daty faja jeszcze szanse na styczeń. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
witam i GRATULACJE:-)ps.mam ten sam termin
no właśnie w tym że ja tylko używam takiego mydła do mycia rąk i nigdy mnie nie uczulało i tez tak jest tylko to jedno mi cos niesłuży (pomimo że służyło)
Mój M też używał tylko do rąk i ręce mu uczuliło, strasznie puchły, wysuszała się skóra i pękała do krwi, okropność.:-(
Mój M też używał tylko do rąk i ręce mu uczuliło, strasznie puchły, wysuszała się skóra i pękała do krwi, okropność.:-(
co za bzdur ci nagadali i tylko niepotrzebnie denerwująWitam porannie wczoraj sie nie odzywalam bo nie mialam za bardzo czasu zreszta dzisiaj tez zaraz wychodze i bede wieczorem , jade z M do Bern do konsulatu. Pozatym nie przespalam prawie cala noc bo po 1 Nicol a po drugie wczioraj moja tesciowa upila mi w prezecie sliczne ciuszki dla niuni i jak dzwonilam do mamy to jej o tym powiedzialm , a ona , ze jak moglam , ze to lekko myslne w tak wczesnej ciazy . Jeszcze tak sie nie przejelam , ale potem rozmawialam z przyjaciolka i ona tez , ze glupia jestem bo jak terza na pewno sie cos stanie , no i zaczelam plakac i naprawde wierzyc ze moze cos sie stac .
popieram u nas nie idzie ludzi sasiadami nazwaćFajne mieszkanko i cena raczej okazyjna (u nas ceny od 3 tys w górę). Sprawdź sąsiadów, to ważne w bloku, kogo ma się za ścianą, bo różni się trafiają, a to potrafi życie zatruć.
no juz tak jest z bliźniakami że wcześniej się pojawiają ale to że mówi co się może stać nie oznacza że się tak stanie mój ginekolog tez należy do tych co walą prosto z mostu co sie może stać człowiek ma strach ale przynajmniej jest świadomy co go czeka z tym że nie zawsze musi tak byćTak wogole wczoraj bylismy u doktora. Dał zwolnienie ale powiedzial ze usg za miesiac dopiero w 20tyg, ostatnie mialam w 13..troche dlugo, tym bardziej ze blizniaki..ale mowi ze po 20 tyg juz bede miala czesciej. Zbadal mnie tylko i jest wszystko ok.I ogolnie troszke mnie dolowal, bo na poczatku powiedzial ze moge 13kg przytyc tylko wtedy mialo byc jedno..a teraz sie pytam czy utyje wiecej to on ze "oj wiecej"az sie boje.i mowi ze bedzie mi strasznie ciezko pod koniec dzwigac moj brzuch..a jak sie urodza to bedzie maly sajgon..no i na 80% cesarka bedzie juz mi powiedzial.i ze napewno urodze wczesniej. Mialam termin na 23stycznia a teraz to mowi ze nawet koniec grudnia poczatek stycznia..bo blizniaki rodza sie w 35,36tyg..no i mnie straszyl troche ze z tego wzgledu ze maja jedno lozysko moga byc jakies komplikacje..bo maja jakby jeden uklad krazenia..i bywa ze konieczne jest jakies przetaczanie krwi a ja czytalam ze to niebezpiecznee:-(
miam a co to za ciasteczka ? pewnie już nic nie zostałoheheh dziewczyny mam lepszy pomysł! zapraszam wszystkie na kawę i ciasteczka do mnie
ja dzis weszłam i 800g na plusie ;-) ciekawe jak jutro czy wrócę do swojej wagi czy będzie tak samo ;-)Witam o poranku :-) nie poranek to ja mialam o 7-ej.Jestem szczesliwa gdyz mam juz 3 pary spodni ciążowych:-)
Wczoraj weszłam na wage i okazuje sie ze ma 3kg na plusie wiec ysle ze to niezły wynik jak na 5miesiąc:-):-)a jak u was duzo przytyłyście juz????pozdrawiam
ja w 1 ciąży też brałam jakieś tabletki ale nie na wzdęcia a zgagę ale nie pamiętam czy to reni ;-)Sylwio wydaję mi się, że miętę można moja P. Doktor na wzdęcia i zgagę zaleciła mi Reni które jest bezpieczne w ciąży :-) Tak po za tym to jeszcze raz witam się ze wszystkimi z którym do tej pory się nie witałam i dziękuję za tak miłe przyjęcie w waszym gronie :-)
Ja miałam takie objawy po mydle w płynie Dove, skończyło jako płyn do podłogi...Mój M też używał tylko do rąk i ręce mu uczuliło, strasznie puchły, wysuszała się skóra i pękała do krwi, okropność.:-(