reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

witam ponownie! :-) nareszcie w domku :-) Dzidzia w brzuszku nakarmiona :-) co do basenu kiedyś czytałam, że fajny jest aerobik w wodzie, oczywiście dla ciężarówek tylko wybrane ćwiczenia ale to zawsze więcej niż tylko żabka :-) wiem, że we Wrocławiu kiedyś jeden z fitness klubów prowadził takie zajęcia ale nie mam pojęcia czy nadal jest to aktualne :-) wkrótce chyba to sprawdzę bo również zastanawiałam się nad basenem :-)

reklama
Nikki, mąż mnie z domu chyba eksmituje przez te zakupy:-D:-D:-D
No, ale co tu robić cały dzień, obiad ugotowany, mieszkanie posprzątane, znajomi w pracy, więc szwędam się po sklepach i zawsze coś mi się spodoba. Chyba będe wychodzić bez portfela:-D Zresztą, lekarz zalecił mi przecież spacerki, ale nie powiedział gdzie mam spacerować:-D:-D:-D:-D:-D Przyjemne z pożytecznym:-D:-D:-D

Ale kupujesz same potrzebne rzeczy, więc nie ma się czym martwić!!:-D:-D

Ja juz do nich zaglądnełam:-Dja już najchętnie ogólnie całą wyprawke kupiłabym i tylko czkeła na poród:-D

Ja też, nawet bym już pokoik wyszykowała, w komodzie ubranka poukładała, pieluszki... Muszę się ostro hamować...;-);-)

te stare są do Du.., nie wierz w to!Ja na 2 elektronicznych mam taki sam wynik+3,5kg.
A Ty tylko 56kg? to ja bym chciala teraz wazyc, niestety od tylu to ja startowalam, a dokladnie od 55,5 :)

golanda ja startowałam od 54,ale sporo jem (w szczegolnosci słodyczy) więc mnie nie zdziwił ten wynik u ginekolożki. kiedy wróciłam do domu,to logicznie pomyślałam,że w tak krótkim czasie chyba nie mogłabym przytyć 7kg.

Dziewczyny ja tak z ciekawości ścisnelam dziś swoje piersi po prysznicu i pociekł z nich przezroczysty płyn :dry: Matko święta.. aż się wystraszyłam. Nie spodziewałam się że z tych moich WYPIERDKÓW może w ogole coś lecieć :dry:nic mi nie rosną! ciągle mam malutkie B :confused:

PAULA z biegiem czasu zaczną rosnąć;-)a już wogóle jak zaczniemy karmienie i się nie martw że masz małe nie jedna dziewczyna ma bardzo duże a mleka prawie wogóle co szybko konczy karmienie a ta co ma małe super produkuje mleczko że nie jednego bobaska by wykarmiła:tak:co główka do góry przyjdzie czas na duże piersiątka:-)

Jestem po wizycie, bedzie dziewczynka na 100% wg lekarza:tak:termin przesunal sie wg usg na 27 grudnia..mialam robiona cytologie i do teraz wszystko mnie boli, doktor mowil ze mam nisko polozone lozysko, nie jest to lozysko przodujace, i w miare wzrostu powinno sie podniesc ale mam uwarzac...nie mam zdjec niestety, mam filmik na dvd jak dojde do tego jak sie go wkleja na internet to wam dam linka:tak:

reklama
Do góry