reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

witam ponownie! :-) nareszcie w domku :-) Dzidzia w brzuszku nakarmiona :-) co do basenu kiedyś czytałam, że fajny jest aerobik w wodzie, oczywiście dla ciężarówek tylko wybrane ćwiczenia ale to zawsze więcej niż tylko żabka :-) wiem, że we Wrocławiu kiedyś jeden z fitness klubów prowadził takie zajęcia ale nie mam pojęcia czy nadal jest to aktualne :-) wkrótce chyba to sprawdzę bo również zastanawiałam się nad basenem :-)

reklama
Nikki, mąż mnie z domu chyba eksmituje przez te zakupy:-D:-D:-D
No, ale co tu robić cały dzień, obiad ugotowany, mieszkanie posprzątane, znajomi w pracy, więc szwędam się po sklepach i zawsze coś mi się spodoba. Chyba będe wychodzić bez portfela:-D Zresztą, lekarz zalecił mi przecież spacerki, ale nie powiedział gdzie mam spacerować:-D:-D:-D:-D:-D Przyjemne z pożytecznym:-D:-D:-D

Ale kupujesz same potrzebne rzeczy, więc nie ma się czym martwić!!:-D:-D

Ja juz do nich zaglądnełam:-Dja już najchętnie ogólnie całą wyprawke kupiłabym i tylko czkeła na poród:-D

Ja też, nawet bym już pokoik wyszykowała, w komodzie ubranka poukładała, pieluszki... Muszę się ostro hamować...;-);-)

te stare są do Du.., nie wierz w to!Ja na 2 elektronicznych mam taki sam wynik+3,5kg.
A Ty tylko 56kg? to ja bym chciala teraz wazyc, niestety od tylu to ja startowalam, a dokladnie od 55,5 :)

golanda ja startowałam od 54,ale sporo jem (w szczegolnosci słodyczy) więc mnie nie zdziwił ten wynik u ginekolożki. kiedy wróciłam do domu,to logicznie pomyślałam,że w tak krótkim czasie chyba nie mogłabym przytyć 7kg.

Dziewczyny ja tak z ciekawości ścisnelam dziś swoje piersi po prysznicu i pociekł z nich przezroczysty płyn :dry: Matko święta.. aż się wystraszyłam. Nie spodziewałam się że z tych moich WYPIERDKÓW może w ogole coś lecieć :dry:nic mi nie rosną! ciągle mam malutkie B :confused:

PAULA z biegiem czasu zaczną rosnąć;-)a już wogóle jak zaczniemy karmienie i się nie martw że masz małe nie jedna dziewczyna ma bardzo duże a mleka prawie wogóle co szybko konczy karmienie a ta co ma małe super produkuje mleczko że nie jednego bobaska by wykarmiła:tak:co główka do góry przyjdzie czas na duże piersiątka:-)

Jestem po wizycie, bedzie dziewczynka na 100% wg lekarza:tak:termin przesunal sie wg usg na 27 grudnia..mialam robiona cytologie i do teraz wszystko mnie boli, doktor mowil ze mam nisko polozone lozysko, nie jest to lozysko przodujace, i w miare wzrostu powinno sie podniesc ale mam uwarzac...nie mam zdjec niestety, mam filmik na dvd jak dojde do tego jak sie go wkleja na internet to wam dam linka:tak:

reklama
Do góry