reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

dzień dobry :-)
wstałam o 9 dla mnie ostatnio to południe :tak: w końcu ciupkę pospałam, może faktycznie dlatego, ze jest chłodniej, deszczyk pada i jest czym oddychać no i w nocy się budziłam bo grzmiało okropnie i się bałam :-:)zawstydzona/y:
odkąd jestem w ciąży widzę jedną zasadniczą zmianę rano budzę się i normalnie konia z kopytami mogę zjeść:sorry2: przed ciążą to jak wstałam około 7 to jadłam dopiero o 11, a teraz nie ma szans tylko się przebudzę i myślę co ja zjem a jak wstanę to pierwsze big śniadanie :szok: dobrze, że później już jest normalnie, ale śnaiadanko być musi koniecznie, bo się maleństwo dopomina:tak:
miłego dzionka, dzisiaj uciekam po wyniki :tak:

reklama
A ja dzisiaj miałam zamiar iść zrobić wyniki,bo 13-go mam wizyte, a nie lubie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę. I nawet wstałam rano, ale przypomniałam sobie, że nie kupiłam pojemniczka na siusiu:angry: skleroza zaawansowana;-) Trudno, pójde jutro:-D

Dobrze , ze ja takich problemow nie mam tutaj jak mam wizate to mi na miejscu daja pojemnik na siusiu i nie musze wstawac , jakies kolejki nic mnie nie iteresuje , wszystko robione za jednym zamachem , nawet nie musze byc na tczo.

Patrysiu a no balowałam i tak balowac bede cały sierpień bo na zmiane tylko wesela i panieńskie:tak: i M się cieszy bo ma kierowcę:tak:

co do brzuszków to ja jak przyłoże rękę to tez czuje takie pulsowanie to chyba dzidzia się tam odzywa-jak myslicie?
a to zazdroszcze tego balowania :tak::tak::tak:tez bym tak chciala...:cool2: wiec wybaluj i za mnie :-D
A ja dzisiaj miałam zamiar iść zrobić wyniki,bo 13-go mam wizyte, a nie lubie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę. I nawet wstałam rano, ale przypomniałam sobie, że nie kupiłam pojemniczka na siusiu:angry: skleroza zaawansowana;-) Trudno, pójde jutro:-D
hehehe ja tez czesto o wszystkim zapominam :sorry2:

to ja tak mam w ciągu dnia :sorry2:ale rano nadrabiam ;-)
U mnie apetyt zalezy od dnia. Czasami zjadlabym konia z kopytami, a czasami w ogole bym najlepiej nic je jadla, bo na nic patrzec nie moge.
Np. wczorajsze morze zaotrzylo mi apetyt i wchlonelam trzy wilkie kawaly pizzy:-p i bylam dalej gloda.
A sniadanie to u mnie pierwsza rzecz, ktora robie rano. Tez budze sie glodna.

To nie tylko ja tak zapominam. Tez mialam dzis isc zrobic badania, ale nie kupilam wczoraj pojemniczka. Dzieki Tobie zapisalam juz wolami na kartce i dzis kupie.

Dobrze , ze ja takich problemow nie mam tutaj jak mam wizate to mi na miejscu daja pojemnik na siusiu i nie musze wstawac , jakies kolejki nic mnie nie iteresuje , wszystko robione za jednym zamachem , nawet nie musze byc na tczo.

Dormark, wydaje mi sie, ze do badan moczu i krwi, ktore my robimy, to trzeba byc na czczo. I siusiu tez powinno byc pierwsze z rana. Po jedzeniu wyniki sa juz przeklamane.
A pojemniczki na mocz daja w wiekszosci przychodni i siusiu mozna robic bezposrednio tam.

Jak to dobrze usłyszeć, że nie tylko ja jestem taka zapominalska.;-)
Mój mąż twierdzi, że się zakochałam, bo chodze jakaś taka rozkojarzona. No i ma racje, bo zakochałam się w dzidzi:-D:-D:-D
A badania, to zawsze robiłam naczczo:tak::tak::tak:

reklama
Tutaj nie wiem dlaczego niogdy nie kazano mi przyjsc na tczo tak samo mialam w pierwszej ciazy i wszystko bylo ok wiec sie nie martwie a wygoda dla mnie jak nie wiem co.

Do góry