reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

ale mi siędłuży dziisaj w pracy :-(

ivi powiedz o tym na najbliższej wizycie u gina, bo to mozę być brak magnezu, często pojawiaja się tez skórcze ...

reklama
ale mi siędłuży dziisaj w pracy :-(

ivi powiedz o tym na najbliższej wizycie u gina, bo to mozę być brak magnezu, często pojawiaja się tez skórcze ...
masz rację, ja biorę magnez i bardzo sobie chwalę, żadnego rwania w nogach, żadnych kurczy. Polecam Wam szczerze magnez, bo jest bezpieczny w ciąży i pomaga.

Witajcie styczniowki.

Wczoraj was poczytalam ale nic nie napisalam bo mi nic madrego do glowy nie przyszlo:sorry2:
Co do kilogramow to u mnie waga w miejcu stoi, czasem wieczorem jest kg wiecej ale rano juz spada.
Wczoraj nie moglam sie powstrzymac i kupilam 8-czesciowy komplecik dla dzidziusia,tzn spioszki, kaftaniki, czapeczka itp. I co chwila go ogladam:zawstydzona/y:

Teraz zmykam zupke ogorkowa gotowac.
Milego dzionka

ja skórczy żadnych jeszcze nie mam.. na razie tylko to mrowienie okrutne... dziś w nocy się obudziłam nie czując zupełnie jednej nogi.. a jak to boli jak krążenie wraca:szok:nie znoszę tego uczucia:dry:

ja na szczęście narazie nie mam skurczy i mrowień ale za to wieczorkiem strasznie ciągnie mnie skóra na brzuszku no i z rana mam sensacje,a to już 14tc. boję się żwbym nie miała tak do 40tc:tak:

reklama
Wystraszyłas mnie tym ,ze byłas 11 ,juz mi zajał i jestem1 az nie moge uwierzyc:tak:pojade kolo 14 zeby nie gadały baby ze dopiero przyszła i juz do gabinetu ,ale stracha mam przez ten sluz zółtty:tak:a ty czujesz juz ruchy?

Hehe to ci sie udało:-)ja juz nie pamietam kiedy bylam pierwsza,ale znajac zycie to pierwsza nie wejdziesz,teraz tyle porodów wiec napewno znajdzie sie jakas po porodzie.
Co do sluzu to sie nie ma czy przejmowac,jesli nie swedzi i nie piecze to raczej jest dobrze.
Co do ruchów to jeszcze nie czuje i nie nastawiam sie ze tak wczesnie sie pojawia,pewnie nie predzej niz za 2-3 tygodnie.

Do góry