reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny ratunku, zostało półtora tygodnia do urodzin mojego M, a ja nie mam żadnego pomysłu na prezent. Pomóżcie, może podrzucicie jakiś pomysł:tak:

reklama
Stronkę sprawdziłam. Ładne rzeczy mają w tym HappyMum. Ja ostatnio zrobiłam zakupy w H&M i byłam zdziwiona, ile mają rzeczy dla kobiet w ciąży. Najbardziej polubiłam spódnicę dżinsową, jest taka wygodna:tak: A we wrześniu jeszcze pojadę po dżinsy, bo takie materiałowe i bojówki mam jeszcze z poprzedniej ciąży.

Ja też mam masę rzeczy z H&M i bardzo lubię, bo akurat H&M mam kilka w okolicy a w każdym coś innego zawsze znajdę. Super też mają bluzki do karmienia piersią, sprawdziłam z synkiem i sprawdzają się idealnie.

Ja też latam w ciążowych albo w dresach.:-)
Właśnie wyszedł ode mnie mój wujek jest lekarzem (specjalista chorób wewnętrznych) i okazało się że posiada w domu aparat USG. :-):-):-)Umówiliśmy się na przyszły tydzień, jedziemy popodglądać dzidzie w warunkach domowych, na spokojnie i tyle ile będę potrzebować. Już się cieszę, bo choć to nie ginekolog to wiele lat robił USG jamy brzusznej i ciąży więc będę pytać ile wlezie i może podejrzymy co tam kryje między nóżkami. A już sie martwiłam, żę będę musiała czekać do 25 sierpnia.:-):-):-):-):-):-)

Super, zazdroszczę, to sobie pooglądasz malucha dokładnie!!

Cześc laseczki !!! Właśnie przed chwilką zalogowałam się na tej stronie .:-)
Moja (mam nadzieję) córcia urodzi się najprawdopodobniej 2 stycznia 2010 r.
Już nie mogę się doczekac tego momentu :-) . Widzę, że większośc z Was ma ten sam kłopot co Ja - mianowicie CIASNE UBRANIA . Jeśli mogę podzielic sięz Wami Moimi problemami to niestety bardzo urósł Mi tyłek i niestety nie mieszczę się w stare spodnie więc noszę teraz tylko luźne dresy :wściekła/y: , jedno co Mnie cieszy to fakt posiadania większych piersi :-) dobrze że w modzie są teraz tuniki hihi
Mam nadzieję, że będę mogła z Wami troszkę poklikac . Pozdrawiam serdecznie :*

Witam i gratuluję!!

kurcze mam nadzieję, że będzie ok, bo właśnie się skusiłam na trzy ciuszki z Happy Mam, a pierwszy raz kupuję na odległośc mam tylko nadzieję, że się nie wkurzę:tak:jak by co będzie na Ciebie Nikki;-):-D

Nadineczko, ja najpierw mierzyłam w normalnym sklepie, ale rozmiary zgadzają się z tabelką z wymiarami na ich stronie, jakby co to odeślesz. Mi się te rzeczy strasznie podobają!:-D

Dziewczyny ratunku, zostało półtora tygodnia do urodzin mojego M, a ja nie mam żadnego pomysłu na prezent. Pomóżcie, może podrzucicie jakiś pomysł:tak:

he he niedawno mialam ten sam problem, ale bylam malo oryginalna kupilam whiskey ze szklankami w komplecie:zawstydzona/y: Za pozno sie obudzilam na bardziej wyszukany prezent.

Dobranoc stycznioweczki

wow to super:-) a co do wieku ciąży hmm to nie wiecie kiedy serduszkowaliście na dzidziusia bo ja wiem dokładnie i dlatego wiem dokładnie że moje dzieciątko jest od kwietnia;-)

Ja też wiem dokładnie, sex 13 kwietnia a zapłodnienie 14 i to idealnie zgadza się z usg.

zAgatko, z takich uniwersalnych rzeczy dla faceta to skórzany portfel, etui na klucze, elegancki parasol, teczka skórzana na dokumenty, IPod, nowa fajna komórka, apteczne kosmetyki dla mężczyzn, elektryczna golarka, itd.....:tak::tak::tak:

he he niedawno mialam ten sam problem, ale bylam malo oryginalna kupilam whiskey ze szklankami w komplecie:zawstydzona/y: Za pozno sie obudzilam na bardziej wyszukany prezent.
do przemyślenia-dzięki

zAgatko, z takich uniwersalnych rzeczy dla faceta to skórzany portfel, etui na klucze, elegancki parasol, teczka skórzana na dokumenty, IPod, nowa fajna komórka, apteczne kosmetyki dla mężczyzn, elektryczna golarka, itd.....:tak::tak::tak:
Matko święta ale żeś sypnęła:-D- dzięki, bo właśnie mi sie coś przypomniało:tak::tak::tak::tak:
Nie wiecie może jak nazywa sie takie urządzenie jak mp3 które się podłącza do zapalniczki samochodowej i słychać w głośnikach-czy jakoś tak????:confused: Wspominał coś jakiś czas temu, że chce sobie kupić, ale ja nie wiem czego mam szukać:-D:-D

Ostatnia edycja:
do przemyślenia-dzięki

Matko święta ale żeś sypnęła:-D- dzięki, bo właśnie mi sie coś przypomniało:tak::tak::tak::tak:
Nie wiecie może jak nazywa sie takie urządzenie jak mp3 które się podłącza do zapalniczki samochodowej i słychać w głośnikach-czy jakoś tak????:confused: Wspominał coś jakiś czas temu, że chce sobie kupić, ale ja nie wiem czego mam szukać:-D:-D
Nie mam pojęcia co to może być, ale jakbyś w jakimś Media Markcie zapytała, to doradzą i jeszcze zdążysz taniej na np. allegro zamówić.

Dobranoc, ja już padam!

Witajcie, ja dopiero teraz włączyłam komputer. Byłam dzisiaj w fajnym centrum handlowym i oczywiscie nie mogłam się powstrzymać i kupiłam cos dla maluszka, śpiochy, jakby robione na drutach, uwielbiam takie oryginalne ciuszki:-), oczywiście koler uniwersalny;-). Zmieniłam swoje postanowienie i jednak chcę wiedzieć kto tam u mnie w brzuchu zagościł, po prostu umrę z ciekawosci:tak:.
Strasznie dużo nowych mamuś się dzisiaj pojawiło, witam Wszystkie:-):-):-).
Raxneta gratuluję chłopa:-):-):-)
No i wogóle pozdrawiam Was wszystkie:tak:
Narobiłyście mi smaku tą wątróbką i plackiem z malinami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Co do wątróbki, to nie wierzę, że jedzona sporadycznie może zaszkodić.
Miłej nocki:tak:

Witam porannie wczoraj sie nie odzywalm , bo przeszlamm straszna klotnie z M , za to dzisiaj super naipier se.... na pogodzenie suuuper i terza mezus poszedl do piekarni po swieze vuleczki .Mowie wam niekiedy warto sie poklocic, wygarnelismy sobie wszystko i jest ok.

Witam wszystkie nowe mamy .
Narobiolyscie mi smaku na kaszanke i placki ziemniaczane chodza za mna od wczoraj , bo przez klotnie ich nie zrobilam , ale za to dzis na pewno , do uslyszenia pozniej.

reklama
Do góry