reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam ;-)

Hej :
ja właśnie wróciłam od lekarza, na szczęście z dzidzią wszystko w porządku, mierzył kość nosową, kręgosłup itp. Ale nieststy nie udało się sprawdzić co tam między nóżkami się kryje :(
Pozdrawiam serdecznie
to super że z dzidzią wszystko ok to najważniejsze :tak:

Dziewczyny ratunku, zostało półtora tygodnia do urodzin mojego M, a ja nie mam żadnego pomysłu na prezent. Pomóżcie, może podrzucicie jakiś pomysł:tak:
ja mojemu ostatnio kupiłam spinkę do krawata :tak:

A ja dziś tylko się przywitam i uciekam sprzątać cały dom , bo jutro rano wraca już moja mama :dry:
a moja mama właśnie wyjechała super :-D

reklama
Gosia ale Ci zazdroszcze :-D

Moja niestety po 9 dniach wraca. A mam tyle roboty w domu, że aż sama nie wiem za co się zabrać a mamuśka to niezłą pedantką jest i zaraz będzie marudzić, że bałagan i że nie tak jak ona robi... :dry:

Dziewczyny ratunku, zostało półtora tygodnia do urodzin mojego M, a ja nie mam żadnego pomysłu na prezent. Pomóżcie, może podrzucicie jakiś pomysł:tak:

a ja właśnie żałuję, że mój ma urodziny dopiero 29 grudnia, bo już nie mogę się doczekać mojego prezentu, któraś z Was chyba Ivi pisała o ciuszkach z nadrukami kupionymi na Allegro i tak sobie wydumałam świetny prezent śpioszki z napisem typu "jestem zajefajnym synuśkiem/ córuchną" i dla tatusia koszulkę z napisem " jestem zajefajnym tatuśkiem" czy coś w tym rodzaju jeszcze nad tekstem to pomyślę, bo mam kupę czasu, ale kolorek ten san żeby był i tak ich ubrać razem. Mój T. jest tak samo :-D"walnięty":-D jak ja więc nie będzie problemu żeby tak się ubrał;-)

Nadineczko, ja najpierw mierzyłam w normalnym sklepie, ale rozmiary zgadzają się z tabelką z wymiarami na ich stronie, jakby co to odeślesz. Mi się te rzeczy strasznie podobają!:-D[/QUOTE]

wiem czytałam, że najpierw mierzyłaś w sklepie na żywo ja się zmierzyłam wzdłuż i wszerz po pięć razy:tak: no zobaczymy ryzyk fizyk, a też mi się spodobały właśnie tak bardzo:tak:

Ja też wiem dokładnie, sex 13 kwietnia a zapłodnienie 14 i to idealnie zgadza się z usg.

ale jaja:-) no to powiem Ci że u mnie identyko tzn. serduszkowanie było 13 kwietnia, a kiedy się zapłodniło to nie wiem, ale pamiętam, że to był właśnie lany poniedziałek:-) i tak nas zalało ...

A ja dziś tylko się przywitam i uciekam sprzątać cały dom , bo jutro rano wraca już moja mama :dry:

cóż za radość i entuzjazm ;-)

Gosia ale Ci zazdroszcze :-D

Moja niestety po 9 dniach wraca. A mam tyle roboty w domu, że aż sama nie wiem za co się zabrać a mamuśka to niezłą pedantką jest i zaraz będzie marudzić, że bałagan i że nie tak jak ona robi... :dry:
wiem coś o tym marudzeniu że coś jest nie tak jak powinno :baffled:;-)
a ja właśnie żałuję, że mój ma urodziny dopiero 29 grudnia, bo już nie mogę się doczekać mojego prezentu, któraś z Was chyba Ivi pisała o ciuszkach z nadrukami kupionymi na Allegro i tak sobie wydumałam świetny prezent śpioszki z napisem typu "jestem zajefajnym synuśkiem/ córuchną" i dla tatusia koszulkę z napisem " jestem zajefajnym tatuśkiem" czy coś w tym rodzaju jeszcze nad tekstem to pomyślę, bo mam kupę czasu, ale kolorek ten san żeby był i tak ich ubrać razem. Mój T. jest tak samo :-D"walnięty":-D jak ja więc nie będzie problemu żeby tak się ubrał;-)
mój tez ma w grudniu nie wiem co do tego czasu wymyślę ;-)

Ja też wiem dokładnie, sex 13 kwietnia a zapłodnienie 14 i to idealnie zgadza się z usg.

ale jaja:-) no to powiem Ci że u mnie identyko tzn. serduszkowanie było 13 kwietnia, a kiedy się zapłodniło to nie wiem, ale pamiętam, że to był właśnie lany poniedziałek:-) i tak nas zalało ...
my 15 kwietnia serduszkowaliśmy .... potem kilka dni później ....ale jak byłam u ginekologa to pęcherzyk odpowiadał wilekością właśnie że dzień później 16 kwiet doszło do zapłodnienia :tak:

Witam :-)
Fajnie wczoraj dzień spędziliśmy, dziś też zapowiada się spoko, a jutro może być jeszcze lepiej :-)

A dziś u Nas jest 14 pełnych tygodni:-) zaczynamy 15-ty :-D:-D:-D hihihi...:-D fajnie:-)

BlackWizard laby się skończyły??? Szkoda, mogłyby jeszcze potrwać :-)

Pozdrawiam:-)

Witajcie !!!
bardzo przepraszam za moja nie obecnosc ale teraz mam sporo rzeczy na glowie...
moi rodzice wyjezdzaja dzisiaj wieczorem na wakacje a ja bede mieszkala teraz u nich na 2 tyg i te pakowanie ... :szok::szok: tyle siatek sie nazbieralo a to tylko 2 tyg :sorry2::sorry2:
jeszcze ostatnie zalupy do lodowki - bo cos tam nam zostawili... ale nie na dlugo :blink:
a wczoraj w nocy to obudzilam sie kolo1 z takim bolem brzucha ze myslalam ze lzy mi grochem poleca... zwijalam sie na tym lozku - zaraz przy pomnial mi sie bol przy porodzie brrrr az mi ciarki przeszly... potem sie uspokoilo i znow...... a potem kolo 2 dostalam biegunki - mysle ze czyms sie zatrulam :sorry2:
juz wszystko jest ok
no a 28 lipca mam wizyte u gina - juz sie nie moge doczekac :-D:-D:-D

ok ide dalej sie pakowac :cool2:

Witam wszystkie nowe i stare stycznióweczki. Troche nas tu wczoraj przybyło:-):-):-)
zagatko, taki wujek to skarb!!!
a odnośnie prezentu urodzinowego dla m. to ja może nie będe miała problemu, bo on jest ze stycznia, to wiecie jaki dostanie prezent... w naturze... :-D:-D:-D

Witam.
Pogoda beznadziejna więc nawet wstawać się nie chciało. Ja też muszę się wziąć za porządki, bo chałupa zapuszczona.
Co do prezentów dla facetów to jestem beznadziejna, nigdy nie wiem co kupić:no:
Miłego dnia styczniówki:-):-):-)

reklama
Do góry