reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Gosia ale Ci zazdroszcze :-D

Moja niestety po 9 dniach wraca. A mam tyle roboty w domu, że aż sama nie wiem za co się zabrać a mamuśka to niezłą pedantką jest i zaraz będzie marudzić, że bałagan i że nie tak jak ona robi... :dry:

Black Wizard, no to masz sobotę z głowy, zresztą Cię podziwiam, ja bym zwariowała, jakbym miała mieszkać z mamą, już po 3 roku studiów się wyprowadziłam, bo chciałam żyć po swojemu, a było ciężko, bo dziennie studiowałam, zajęcia całymi dniami a w weekendy praca.....

wiem czytałam, że najpierw mierzyłaś w sklepie na żywo ja się zmierzyłam wzdłuż i wszerz po pięć razy:tak: no zobaczymy ryzyk fizyk, a też mi się spodobały właśnie tak bardzo:tak:

ale jaja:-) no to powiem Ci że u mnie identyko tzn. serduszkowanie było 13 kwietnia, a kiedy się zapłodniło to nie wiem, ale pamiętam, że to był właśnie lany poniedziałek:-) i tak nas zalało ...

Właśnie, szczęśliwy lany poniedziałek!!:tak::tak::-D

a odnośnie prezentu urodzinowego dla m. to ja może nie będe miała problemu, bo on jest ze stycznia, to wiecie jaki dostanie prezent... w naturze... :-D:-D:-D

To piękniejszego prezentu chyba sobie nie można wymarzyć...:tak:

reklama
WITAM:-)
a wczoraj w nocy to obudzilam sie kolo1 z takim bolem brzucha ze myslalam ze lzy mi grochem poleca... zwijalam sie na tym lozku - zaraz przy pomnial mi sie bol przy porodzie brrrr az mi ciarki przeszly... potem sie uspokoilo i znow...... a potem kolo 2 dostalam biegunki - mysle ze czyms sie zatrulam :sorry2:

ooo własnie tak samo ja miałam jak pisałam wam ból normalnie jak skurcz przy porodzie no i biegunka:baffled:na szczeście jest ok od tamtego momentu:tak:

BLACK hehe no tak laba skonczona :-D
NIKKI ja także pamiętam 21 kwietnia serduszkowanie(rano) a 23 owulka była (także rano):tak:

Niki pisałas wczoraj ,ze tez musisz brac kaprogest ja własnie tez go biore po 2 ampułki na raz 2 razy w tygodniu i jest problem bo podobno go juz nie produkuja i nie moznz nigdzie dostac.Moze mi lekarz w poniedzia,łek juz odstawi-zobaczymy,a z jakiego powodu masz go brac bo ja dlatego ,ze mam twarda macice:tak:

Niki pisałas wczoraj ,ze tez musisz brac kaprogest ja własnie tez go biore po 2 ampułki na raz 2 razy w tygodniu i jest problem bo podobno go juz nie produkuja i nie moznz nigdzie dostac.Moze mi lekarz w poniedzia,łek juz odstawi-zobaczymy,a z jakiego powodu masz go brac bo ja dlatego ,ze mam twarda macice:tak:
Już nigdzie kaprogestu nie ma w hurtowniach, także nie ma szans go dostać. Ja mam dostawać po jednej ampułce co 3 dni chyba, ze względu na zagrożoną ciążę.

reklama
Hej Kobietki.
Robię sobie wolną sobotę, nic nie będę robić, posprzątałam sobie wczoraj, a garami dzisiaj zajmuje się M. Będę leżeć odłogiem i patrzeć w sufit. SUUUUPER
a ja właśnie żałuję, że mój ma urodziny dopiero 29 grudnia, bo już nie mogę się doczekać mojego prezentu, któraś z Was chyba Ivi pisała o ciuszkach z nadrukami kupionymi na Allegro i tak sobie wydumałam świetny prezent śpioszki z napisem typu "jestem zajefajnym synuśkiem/ córuchną" i dla tatusia koszulkę z napisem " jestem zajefajnym tatuśkiem" czy coś w tym rodzaju jeszcze nad tekstem to pomyślę, bo mam kupę czasu, ale kolorek ten san żeby był i tak ich ubrać razem. Mój T. jest tak samo :-D"walnięty":-D jak ja więc nie będzie problemu żeby tak się ubrał;-)
:-D:-D:-D Szkoda, że nie wiem jeszcze czy to będzie synuś czy córeczka + wiskacz i po problemie:tak:

Witam wszystkie nowe i stare stycznióweczki. Troche nas tu wczoraj przybyło:-):-):-)
zagatko, taki wujek to skarb!!!
a odnośnie prezentu urodzinowego dla m. to ja może nie będe miała problemu, bo on jest ze stycznia, to wiecie jaki dostanie prezent... w naturze... :-D:-D:-D
:-DMoże ja też powiem, że prezent jest samorozpakowujący ale dopiero w styczniu:-)

Właśnie, szczęśliwy lany poniedziałek!!:tak::tak::-D
Według długości mojego cyklu, ja też owulację miałam w lany poniedziałek:-D

Wszystkim dziękuję za pomoc w wymyślaniu prezentu:tak:

Do góry