reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć Dziewczyny,

ja miałam urodzinki wyprawić za tydzień, 28 stycznia (bo Luizka jest z 26), ale od 2 dni ma ospę:-( i boję się, że będzie jeszcze zarażała, a mają być maluszki, więc przełożyłam na 4 lutego.

Czy któreś z Waszych dzieciaczków miało już ospę?

reklama
my po urodzinkach :) znaczy prawidzie urodzinki będzie miał we wtorek, ale wyprawialiśmy je w sobotę z uwagi na "dostepność" gości ;) Było super i mamy fajne fotki :tak:

rox - garaż nie zdążył dojechać na czas:-D:-D a nas też na niego nei stać ;) robiliśmy zrzutkę po rodzinie na "jeden porządny prezent";-)

Witajcie mamusie stuczniowych brzdąców.

Sto Lat dla wszystkich pociech.

Moja to kruszynka idziemy jutro na bilans ale wazy niecałe 12 kilo:-(
Poza tym zmagamy się z brakiem apetytu:dry:

mam też problem z jej kupami robi cały czas luźne ząb który wychodził wyszedł a tu ciagle te luźne kupy pediatra nie sadzi ze to alergia a mi coś tak to wygląda. zaczęłam dawac jej mleko kozie i wycofałam produkty krowiego mleka pochodzenia ale dziś znowu taka kupa. Kiwi moze wczorajsze tak zadziałało. Głupieje już z tym polowaniem na alergen.
Moze Wy macie jakieś doświadczenia w tych kwestiach alergicznych i podpowiecie mi jak działać?

Alergologa mamy dopiero na 7 II:dry:

ZDRÓWKA Dla chorowitków

Evi u mnie dzieciaki nie miały choć 3 tygodnie temu w grupie córy niby ospa ale nie podłapała ...chyba ;-)co do urodzin to ja robię 5 lutego z córy w niedzielę Dominik tylko dmuchał świeczki na torcie w naszym małym gronie:tak:
Ivi garaż super :tak:pokaż jakiś fotki jak już się chwalisz ;-)
Justys fajny prezent sobie zafundowaliście a jak tam piesek sobie radzi z uściskami małego ? czy raczej Antoś grzeczny do pieska ?
Talia co do alergii nie pomogę ja się po prostu u nas "nie doszukuję " że tak powiem może na nic nie ma nie wiem ;-)może po kiwi ta kupa spróbuj zastosowac może jaką diete na to kupsko marchew ziemniaki ryż coś delikatnego

to ja dodam choć jedno zdjęcie jak D dmucha świeczki ...

Witam się laseczki
Evi to nasze szkraby z tego samego dnia są bo Antoś też 26 urodzony.
Ivi szkoda że garaż nie dojechał,czekamy na fotki.
talia mój też drobniutki około 13 kg ale on nawet 5 minut w miejscu nie usiedzi,a co do alergii to nie pomoge my tez mieliśmy podejrzenia ale nie przestrzegamy niczego i chyba jest ok.
Gosia a dziękuję piesek ok tylko te kupy na dywanie ...aAntos fajnie dokuczają sobie nawzajem śpią razem,dzisiaj byłam z nim na szczepieniu.Nasłuchałam się o tych yorkach tyle że stwierdzam że mogłam sobie 2 dziecko sprawić i chyba mniej roboty bym miała. hihi

Witam was kochane, moja corcia przechodziła ospe przed swietam była tak ostra ze wylądowalsmy w szpitalu. Tam dowiedzałam sie ze to ostry typ ospy i dodatkowo rota wirus, na szczescie przed samiusienkimi swietami nas wypuscili. Niestety córcia ma pare blizn. My urodzinki swietowalismy 14 stycznia- choc ma 19, ale ze to w tygodniu wiec nikomu nie pasowało. My tez złozylismy sie na jeden drozszy prezent- wozeczek, mała zieszy sie z niego jak gwizdek:-)
Pozdrawiam wszystkie mamy i ich pociechy.

ależ tu cisza i spokój ;-)

opowiem Wam coś ;-)

wsypuje Boryskowi rodzynki na talerzyk
J(a) - wystarczy ?
B(oo) - starci ?
J - no pytam czy Ci wystarczy ?
B - starci ?
J - no to starci ?
B - raczej nie ...

nie mam pytań ;-)

Widzę że forum niestety umarło prawie że śmiercią naturalną....
trzeba znowu się postarać o dzieci w tym samym miesiącu i założymy nowe forum ;-)

reklama
Do góry