reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ivi Gratulacje, pochwal się swoją księżniczką :-)

My też o antykoncepcje nie dbamy ;-) planuje założyć wkładkę ale tylko planuje :-D
My już zapomniałysmy co to smoczki i pampersy ;-) od września puszczamy Julkę do przedszkola a tam nie tolerują takich "przyjaciół" ;-)

reklama
my mamy smoczek do zasypiania ( jak zaśnie i tak wypluwa) a pieluchy niestety cały czas...

A to moja księżniczka Nusia - Kingusia ;-)

Ivi słodka księżniczka :) Ja już się mojej doczekać nie mogę, ale jeszcze miesiąc i będzie z nami :)
Co do smoczka to już od dawna nie używamy, poszło w miarę łatwo ale to dlatego, że od zawsze był tylko do spania. A z pieluchami to masakra, synek wie gdzie ma siekać, że nocnik albo ubikacja ale mówi, że woli do pieluchy i nie przeszkadza mu nawet makra pielucha powie, że ma mokro dopiero jak się przesika. Mam nadzieję, że jak będzie teraz już ciepło to będzie intensywne odzwyczajanie.

Ivi prześliczna :)

a ja już za kolejne dziecko dziękuję :) jestem wykończona praca dom dzieciaki nie ogarniam czasem wszystkiego ;-)

Dziekuję za miłe słowa:) jesteśmy zakochani w małej, a szczególnie Tymek .. ciągle chce ją na ręce, całuje itd :tak: nawet swoim smoczkiem chce się dzielić ;)
no ja wam powiem że dwójka póki co też mi wystarczy:-D jak przy Tymku zaraz po porodzie marzyłam o drugim dziecku, tak teraz zastanawiam się nad wyborem antykoncepcji :-D:-D

Ivi gratuluje! śliczna ! i na pierwszy rzut oka bardzo do Tymka podobna jak się urodził..po chwili widać różnicę :))

pieluchy - pożegnaliśmy dawno temu, jednak od kilku dni Borys sika w domu w majty :baffled: nie wiem co mu się stało, tzn z reg jak się intensywnie bawi jest tak zaaferowany...że przybiega zrozpaczony, że majtki są osikane...

przedszkole IVI jakim cudem Tymek chodzi do przedszkola? Państwowe czy prywatne?

i jakim sposobem chcecie dać nasze dzieciaki 2,5latki do przedszkola ? u mnie marne-szanseee

IVI Kochana gratuluje serdecznie ! a Córeczka przepiekna :-)
powiedz nam jak tam drugi poród przebiegał? lepiej? gorzej?
bo jestem ciekawa wrażeń ;-)

Ivi Kingusia jest przecudna! :-) po cichutku zazdroszczę.

Rox u mnie są szanse jeśli będą miejsca nie ma problemu z przyjęciem, rok temu dostała się dziewczynka ze stycznia 2009 i podobno świetnie sobie radzi :tak: a we wrześniu dzieciaki będą miały 2 lata i 8mies. a to już prawie jak 3.

reklama
Ivi śliczna niunia, jeszcze raz gratuluję

Rox a tak to normalnie :), Zuzia juz zapisana do przedszkola , bedzie smigała od wrzesnia .

Bedze w grupie od 2,5 do 3 lat.

Do góry