reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

serca dwa pewnie ja Cię pamiętam,kurcze współczuję sytuacji,szkoda małego ale dasz rade silna babka z Ciebie!
ivi ty nie szalej kochana z wszystkim na pewno zdążysz,zdrówka dla małego!

U nas jako takich przygotowań nie ma bo do teściowej jedziemy na święta więc sprawy kuchenne mam z głowy a posprzątane to juz dawno mam i choinka też już stoi jakiś czas,z małym na zwolnieniu siedzę to się obrobiłam.

Nie wiem czy dam radę jutro zajrzeć więc już dziś

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia wszystkiego co najlepsze,spełnienia marzeń a przede wszystkim zdrówka dla Was kochane i Waszych rodzin oraz pociechy z bąbli.

Życzy Justyna z Antosiem

reklama
SercaDwa ale Ci się porobiło !! tulam mocno i mam nadzieje że jakoś się wszystko ułoży :-)

ja tez mam nadzieje ze mi Amelkę przyjmą od września do przedszkola - chyba do tego czasu nauczy się robić na nocnik hihi ;-)

SercaDwa, trzymaj się. Pamiętam, jak walczyłaś na początku karmienia, a teraz jeszcze się bujasz! :-)
Ivi, jeszcze troszkę i będzie maleństwo w domu. A jakie imię wybraliście dla córeczki? Zazdroszczę tak taniego przedszkola!

serca dwa współczuje ale dasz rade;-)
u nas poświątecznie oki mały zadowolony z prezentów więc to najważniejsze a na sylwestra to plany mamy takie że siedzimy w domu:-D oczywiście będą tańce z Bartusiem:-D

i co objedzone po świętach?
ja nadal tak :-D

a gdzie na Sylwka?
ja jak zwykle baluje a Amelia z babcią :-)

Szczęśliwego Nowego Roku Kochane ! :-)

|Witam
ja ostatno jestem zabiegana :sorry2:

Serca Dwa podziwiam za karmienie mnie moje dziecko gryzie wszędzie gdzie idzie nawet po cyckach chodze cała sina ....więc obawiam się ze takie karmienie było by bardzo bolesne ;-)

Zycze wam dziewczyny szczęśliwego nowego roku :-)

Ja również życze w tym roku 2012 wszystkim duzo zdrowia i radości.

U nas w Sylwka bylismy u siostry M , było sympatycznie o 12 wyszlismy na fajerwerki i poszlismy spac około 2 .

Na początku
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Dawno mnie nie było więc tak po krótku

Synek od Soboty ma 2 latka

niedługo będzie mial siostrzyczkę

od września idzie do Przedszkola

ogólnie jest ok w środę jedziemy na bilans 2-latka

reklama
Katia gratuluję :tak: i najlepszego dla małego :-)

i dla reszty styczniowych dzieciaczków również wszystkiego dobrego :tak::-)

Do góry