reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Katia wstaw suwaczek :-) Gratulacje :-) A kiedy Córcia się pojawi?
Ivi wyjdzie, wyjdzie trójeczka, zobaczysz :-) Mi pada na dekiel i chcę czwarte dziecko :-) Może nie aż tak natychmiast, ale nie będę czekać nie wiadomo ile czasu ;-)

reklama
Heeej heeej Kochane :-)
Widze że Stycznióweczki wymarły :-( no szkoda ale wiem ja tez nie mam kiedy tu zagladać przy łobuzie jakim jest Amela a co dopiero te co mają po dwa trzy takie egzamplarze :-D

ŁAczę się z mamami łobuzów styczniowych. Gabi krzykiem wszystko chce komunikować, nie słucha się choc zna zasady, aj trzeba worek cierpliwości. Do tego niejadek

Gartki dla wszystkich mam które spodziewaja się rodzeństwa

Witam i ja

Ja tu czasem zaglądam ale nikogo nie ma

U nas bardzo fajny okres. Zuzia bardzo duzo mówi , prawie cały dzien chodzi bez pampersa oprocz nocy i spacerów. I chce wszystko sama ,np. przynosi sobie krzesrłko do zlewu i pomaga mi zmywac naczynia. :)czasem ma swoje chumorki ale ostatnio nie ,oge wogóle narzekac..

Odezwijcie sie co tam u Was stycznióweczki???

talia chciałabym żeby Amelcia była niejadkiem ! ona muci całymi dniami - papa jej sie nie zamyka - dobrze chociaż ze ma przemiane po tacie byskawiczną bo tak to już za pewne by się turlała !

a jak tam wogóle wymiariowo wasze dzieci i wagowo?>

ooo jednak jeszcze tu zaglądacie? ale fajnie!!:)

Kochane pochwalę się wam że mój styczniowy chłopczyk idzie do przedszkola:-D na razie będę chodzić tam z nim na 2-3 godziny, a potem zobaczymy czy będę mogła go spokojnie zostawiać i wychodzić czy nie :)

reklama
ivi trzymam kciuki zeby małemu sie spodobało a Ty jak sie ćzujesz???

Tysiolek moja wazy przeszło 13 kg i ma koło 90 cm, ubranka to juz wszystkie na 92 i 98 nosi
A co tam u Amelki???

a Czechow co tak wpadła i wypadła??? co tam u dziewczynek słychac i u Ciebie???

Do góry