reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Katia wstaw suwaczek :-) Gratulacje :-) A kiedy Córcia się pojawi?
Ivi wyjdzie, wyjdzie trójeczka, zobaczysz :-) Mi pada na dekiel i chcę czwarte dziecko :-) Może nie aż tak natychmiast, ale nie będę czekać nie wiadomo ile czasu ;-)

reklama
Heeej heeej Kochane :-)
Widze że Stycznióweczki wymarły :-( no szkoda ale wiem ja tez nie mam kiedy tu zagladać przy łobuzie jakim jest Amela a co dopiero te co mają po dwa trzy takie egzamplarze :-D

ŁAczę się z mamami łobuzów styczniowych. Gabi krzykiem wszystko chce komunikować, nie słucha się choc zna zasady, aj trzeba worek cierpliwości. Do tego niejadek

Gartki dla wszystkich mam które spodziewaja się rodzeństwa

Witam i ja

Ja tu czasem zaglądam ale nikogo nie ma

U nas bardzo fajny okres. Zuzia bardzo duzo mówi , prawie cały dzien chodzi bez pampersa oprocz nocy i spacerów. I chce wszystko sama ,np. przynosi sobie krzesrłko do zlewu i pomaga mi zmywac naczynia. :)czasem ma swoje chumorki ale ostatnio nie ,oge wogóle narzekac..

Odezwijcie sie co tam u Was stycznióweczki???

talia chciałabym żeby Amelcia była niejadkiem ! ona muci całymi dniami - papa jej sie nie zamyka - dobrze chociaż ze ma przemiane po tacie byskawiczną bo tak to już za pewne by się turlała !

a jak tam wogóle wymiariowo wasze dzieci i wagowo?>

ooo jednak jeszcze tu zaglądacie? ale fajnie!!:)

Kochane pochwalę się wam że mój styczniowy chłopczyk idzie do przedszkola:-D na razie będę chodzić tam z nim na 2-3 godziny, a potem zobaczymy czy będę mogła go spokojnie zostawiać i wychodzić czy nie :)

reklama
ivi trzymam kciuki zeby małemu sie spodobało a Ty jak sie ćzujesz???

Tysiolek moja wazy przeszło 13 kg i ma koło 90 cm, ubranka to juz wszystkie na 92 i 98 nosi
A co tam u Amelki???

a Czechow co tak wpadła i wypadła??? co tam u dziewczynek słychac i u Ciebie???

Do góry