Witaj Elif, ja jestem z terminem na koniec stycznia jestem w ciazy blizniaczej wiec kto to wie przyblize sie pewnie do twojego terminu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajWitajcie DziewczynyBardzo sie ciese ze znalazlam to forum
Jestem tak jak wy stycznioweczka z terminem 12 stycznia
)
Pozdrawiam i zycze Wam wspanialego weekendu
![]()
hola hola babki, z tego co wiem to nie wolno!!! wątróbkipo pierwsze dlatego,że ma za dużo wit A i można przegiąć, a po drugie to przecież to jest "filtr" tego co jedzą kurczaki te pędzone kurczaki, które rosną "w miesiąc" i tam zostaje i się wchłania cały syf
ja uwielbiam wątróbkę, ale odmówiłam całkowicie sobie
Nadineczka od początku ciąży zjadłam raz 2 wątróbki bo nie mogłam się powstrzymać.Dobrze wiedzieć ,że nie jest ona wskazana. Dzieki.
Witam nowe Stycznióweczki
Jesli chodzi o ciuchy ciażowe to mam na razie tylko 2 pary spodni z pasem, brzuszek trochę mi odstaje więc już chodze sobie, pas troszkę spada ale przynajmniej wygodnie i też z firmy HappyMum. co do bluzek to noszę moje letnie tuniki - jeszcze pasują![]()