reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
ojojoj....co tu takie pustki..kobietki gdzie się podziewacie?

Czyżby koniec stycznióweczek?:confused:

My czekamy na prawdziwe lato, żeby basen rozłożyć i się pluskać, jak narazie to nieciekawie jest a dziś za oknem brrrrrr deszcz, wiatr ..

Miłego dnia dla tych co jeszcze wchodzą na bb;-)

To i ja się w końcu odezwę bo również nie jestem za Tym żeby styczniówki zniknęły.

Z Antosia też już fajowy chłopak i co raz mądrzejszy,ząbki idą jeden za drugim i prawie ma juz komplet,rozrabia jak każde dziecko ale jest kochany,nocniczek też wypróbowany ale niestety dla małego chyba jeszcze za wcześnie więc ponosił sobie go troche na głowie jako kapelusz a teraz stoi w łazience i czeka na swoją porę.

Od września wracam do pracy a mały niestety idzie do żłobka,bardzo się boję tej chwili,tego naszego ''rozstania'' ale wyjścia nie ma jakos musimy to przetrwać.

Pozdrawiam wszystkie STYCZNIÓWECZKI 2010 i piszczcie czasami kobitki.

Hej ivi co tam u Was jak Tymonek pewnie już duży z niego chłopczyk?No i gratuluję fasoleczki!

Mam propozycję co Wy na to dziewuszki żeby tak wstawić fotki naszych szkrabów,jedna jak dzidzie były małe,druga obecna,mogłybyśmy zobaczyć jak nasze bobasy się pozmieniały,w końcu trochę tu ze sobą pisałyśmy???

To ja będę pierwsza oto i ANTOŚ

44.jpgZobacz załącznik 368931

Ostatnia edycja:
Witam i ja :)

Ivi gratuluję fasolinki :) !!!

Justys to do pracy idziesz lada moment ja niestety po urlopie i praca znowu goni przez to też mniej czasu na BB .... fotki możesz wrzucać do wątku ze zdjęciami :) ale Antoś podobny do siebie jak był mały :)

:) dzięki dziewczyny:) mam nadzieje że z fasolką będzie wszystko dobrze.
Tymek kochany rozrabiaka :) biega, włazi wszędzie, kombinuje na wszystkie sposoby co by spsocić :) Mały kochany diabełek. Nie mówi jeszcze zbyt wiele "po naszemu", ale "po Tymkowemu" nawija jak się patrzy. Np chodzi z telefonem-zabawką przy uchu po całym domu i gada do niego:)

I mnie nie było na BB lata świetlne, choć podczytuję...
Mało czasu. Praca, potem trzeba ogarnąć dom, malutkiej zrekompensować całodzienną nieobecność, starsza też za mną jak cień chodzi.
Fajnie, że jeszcze o sobie pamiętamy.

Oj widzę że coś tu u Nas ruszyło czyli mamy szanse by styczniówki przetrwały,jak widać dużo Nas pewnie podczytuję a mało kto pisze, ja to doskonale rozumiem bo wiadomo więcej obowiązków itp. ale właśnie o to mi chodziło aby któraś jak ma chwilkę coś skrobła i zostawiła ślad po sobie to aż miło tu będzie znowu zaglądać.
No i dziewczyny wstawiajcie te fotki jak macie ochotę bo ja chętnie zobaczę jak się nasze dzieci pozmieniały i przy okazji sobie przypomnę Wasze maluchy.

ivi z fasolką będzie dobrze,musi być zobacz jaki duży już Tymcio jest,więc jeszcze trochę a będziesz miała dwóch urwisów w domciu.U nas też komóra na topie,Antos ciągle dzwoni do taty jak ten jest w pracy hehe.

Gosia, Ewi-G widzę że WY juz kobiety pracujące,ciekawa jestem jak było u Was na początku z ''rozstaniem'' się z maluszkiem?i co teraz z dziećmi jak w pracy jesteście?babcia,żłobek,czy niania?

Ewi G no ja myślę że o styczniówkach to nie zapomnę w końcu tyle czasu tu z Wami spedziłam i stąd ten mój sentyment.

reklama
cześć dziewczyny
U nas ok Bartek to typowy rozrabiaka takie nasze żywe sreberko nad jego pomysłami chwilami nie nadążam
Mamy już komplet ząbków a na 5 poczekamy mam nadzieje jeszcze troche bo mam dosyć jak narazie jego bólu.
ja narazie nadal z małym w domu i nie wiem kiedy to sie zmieni nie wyobrażam sobie roztania z nim.
justys zaraz wstawie jakieś zdjęcia tylko na galerii;-)

Do góry