reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

edyta fajnie że miałaś udane zakupy ja to już nie pamiętam kiedy tak miałam.
u nas za oknem szaro i mżawka pada więc znowu w domu eh kiedy te ciepło przyjdzie.na galerie wklejam zdjecie zobaczcie co moję zdolne dziecko wczoraj wymyśliło hehe

reklama
topoleczka buty kupiłam w sklepie obuwniczym są skórzane dla dzieci te co ja kupiłam mają szerokie noski więc paluchy są luźne zapiętek nie jest sztywny podeszwa łatwo się zgina, i kosztowały niecałe 50 zł.
Też myślałam o droższych ale po co jak za mc dwa wskoczy w sandałki i pewnie na jesieni znowu trzeba będzie kupić kryte butki.

Gucie też mi się podobają.

talia mam pytanko jakie są ceny Mrugały bo znalazłam sklep w Płocku, fajne te buty.
Buty sa dobre i ładne maja certyfikat zdrowej stopy i są tansze od Bartka ale trzeba 100 zapłacić. U nas jest 1sklep z butami dla dzieci takimi konkretnymi poza tym sportowe CC i deichman, to są jej pierwsze buty z prawdziwego darzenia wiec zainwestowalismy zeby potem nie trzeba było ortopedy szukać i wkładek znowu kupować.

U nas zimno :no:
Gabi i ja zmagamy się z katarem:-(

witam
kiepska pogoda i ja tez sie licho czuje- jula rozdrazniona i marudna:-(, nie ciekawie dzień sie zapowiada. Ja tez czekam na ciepełko.
Pozdrawiam cieplutko.

Ja kupiłam Julce w daichmanie Eefanteny fakt zapłaciłam 100zł ale watro, zginają się w dwóch strategicznych miejscach, są całe ze skórki więc stopa oddycha i ładnie podtrzymują kostkę.
A co do Bartka to u mnie w sklepie znalazłam jedne godne uwagi za 170zł :-D ale bez żadnej rewelacji.

Hej

Ale paskudna pogoda .... w nosie mnie coś kręci i @ się zbliża, idę się położyć z synulkiem bo właśnie zasnął.

Miłego dnia

My doczekaliśmy się ząbka dolnej 4 i widać że kolejne idą.
Co do bucików to ja małemu nie kupuje jednak adidasków bo ma narazie trzewiki a chce kupić trampeczki bo uznałam że w adidaskach będzie mu ciepło a trampeczki są lżejsze no i w sumie i tak za 2 msc trzeba będzie kupić sandałki;-)a adidaski kupię małemu dopiero na jesień.
u nas pada:-(

Witajcie Kobietki,

gdzie Wy taką paskudną pogodę znalazłyście:szok:?U nas dziś było ładnie i cieplutko:-)

Kupiłam w końcu w weekend Tymciowi półbuciki, bo dotychczas w zimowych zasuwał. Zostaliśmy przy Bartku, choć nie powiem, żeby cena mnie zachwyciła, bo 139 zapłaciłam, przecenione ze 169. Ale fajne są i naprawdę dobre, moja pediatra polecała mi Bartka i kumpela rehabilitantka. Ja też stwierdziłam, że trzeba teraz trochę kasy wpakować i zainwestować w dobre buty dla dziecka, żeby stópki dobrze się ukształtowały. Ale faktycznie za 1-2 mies. trzeba będzie sandałki kupować...A może te jeszcze na jesień wystarczą?;-)

Tysi
, słodziutkie te Amelkowe butki:-)

Talia i Bećka
, zdróweczka:tak:!!!

Edytka, ja też wybrałam się wczoraj do pepco. Szukałam kaloszków dla Tymcia, bo Mały uwielbia wchodzić w kałuże. Niestety beznadziejne były... Ale za to zabawkę na zająca mu kupiłam;-)O taką: Zaskakujące Klocki Zwierzęta Blocksters Blockimals Playskool 05422 Hasbro cena 29.90 PLN.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry