reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

nie chce drogich bucików bo nuszka dziecka szybko rosnie i sie nie opłaca, a z pepco buty to macie racje są do du...., musze poszukac w dehmanie albo ccc tam mają czasem fajne dla dziewczynek buciki.

reklama
hej!

Moja ksieżniczka śpi już długo wiec lada chwila pewnie wstanie. Dziś przesiadujemy w chacie bo na wyjscie zbytnio wieje i temperaturka niska.
Wczoraj było wietrznie ale ciepło wiec byliśmy na placach zabaw.
Wszyscy jestesmy lekko przeziębieni a Gabi dodatkowo ma znowu jakieś czerwone plamki których pochodzenia pediatra nie potrafi określić. Jutro wiec wizyta u dermatologa.
Co do zakupów dla naszych maluszków to Pepco taie rzeczy ale na krótko, ja też wolę lumpki bo można wyszperać coś co jakością przewyższa nawet nasze sklepy a jest prawie niewidocznie używane:happy2:
sadze tylko ze buty trzeba kupować nowe i dobrej jakości najlepiej z certyfikatem "Zdrowej stopy" my mamy z Mrugaly i jestem bardzo zadowolona:tak:

topoleczka buty kupiłam w sklepie obuwniczym są skórzane dla dzieci te co ja kupiłam mają szerokie noski więc paluchy są luźne zapiętek nie jest sztywny podeszwa łatwo się zgina, i kosztowały niecałe 50 zł.
Też myślałam o droższych ale po co jak za mc dwa wskoczy w sandałki i pewnie na jesieni znowu trzeba będzie kupić kryte butki.

Gucie też mi się podobają.

talia mam pytanko jakie są ceny Mrugały bo znalazłam sklep w Płocku, fajne te buty.

Ostatnia edycja:
My po lekarzu bartek przechodzi trzydniówke a badania moczu ok.
ja czasem coś w pepco kupię ale trzeba właśnie dobrze poszukać i zależy co bo mam dresik który kupiłam kilka miesięcy temu i nadal jest ok tylko że już robi sie za mały(jak kupiłam był za duży:-))
A co do butków to też jestem zdania że tylko nowe a za ile to każdy zna zawartoć swojego portfela

witam

czechow w Polsce wszystko możliwe heheheh

A ja się dziś dowiedziałm że wesele w święta u koleżanki odwołane :( rozstali się,narazie kol nie chce o tym gadać bo jest jej ciężko, taka super dziewczyna, ale cóż... miałam na zakupy jechać sukienka buty, a tak to coś Krzyńkowi kupie:)

Dziś U nas wiatr okrutny, siedzimy w domku. Obiad już mam, pyszne gołąbeczki, a na deser zrobiłam sernik na zimno z brzoskwiniami i pomarańczami mniam mniam:)

Miłej soboty

Asieńka jeszcze trochę zostało a widzę że bardzo daleko nie mieszkasz(niecałe 120 km) to wpadaj, tylko szybko bo kusi ten sernik z lodówki:)

reklama
Byłam w pepco i kupiłam pare ciuchów, wkońcu kupiłam cos dla siebie- a to nie łatwe bo jestem puszystą kobietą z duuuzym biustem :-Dkupiłam 2 bluzeczki z krutkim rękawem i kardigan zapinany, bardzo miłe w dotyku i rozciągliwe. Ja co do ciuchów iestem wybredna bo nie lubie tych bluzek obinających z domieszka lakry- wyglądam w nich wtedy jak baleron:zawstydzona/y: ,a te co kupiłam są swietne:happy2:

Do góry