reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie!:-)
My dzisiaj na spacerku,bylismy, ale kolo domku. Maly jadl tynk, piasek kamienie oraz kore. Wiec deserek mialam z glowy!:-D
Przedwczoraj odwiedzilismy placyk zabaw a tam niesforny Ksawery pobil kolezanke lopatka. Ojjjj z nioego dzentelmena nie zrobie!!Co kupujecie dzieciaczkom na swieta? Ja kupilam K KOSIARKA DYZIO PLAYSKOOL 06201 promocja! (1545427919) - Aukcje internetowe Allegro.
Naprawde fajna jest, tylko niestety dosc mala.

hejka my też dzis zaliczyliśmy mały spacerek:-)
na święta jakis drobiazg ja kupuje bo mały ostatnio dostał bez okazji:-) koparke i uznałam że na święta coś skromniejszego dostanie.
a co do kosiarki to my już mamy troszkę inna ale też fajną;-)

Hej

My dziś na dworku tylko chwilę żeby się dotlenic bo deszcz zaczął padać.

Też walczymy z uczuleniem nie wiem na co ale smaruję kremem polichy i miejsce pampersa.

Na święta żadnych prezentów nie kupujemy bo nie mamy takiego zwyczaju na wielkanoc.

Miłego wieczorku..

No ja już kupiłam te klocki, o których pisałam gdzieś wyżej:tak: U mnie w rodzinie jest zwyczaj dawania jakichś drobiazgów na wielkanoc, choć nie jest to obowiązkowe, a u męża w rodzinie daje się słodycze z tej okazji-co kraj, to obyczaj:-) W drugi dzień Świąt jedziemy właśnie do teściów, bo mają tak ciekawy zwyczaj wielkanocny: po ulicy biegają przebierańcy: snop siana, baba,koń i kilka innych osób i "murzają"ludzi tzn.smarują ich twarze czymś mocno czarnym-nie wiem dokładnie, bynajmniej schodzi ciężko;-)
Lecę ubierać Małego,bo się dopomina:-)

I jeszcze szybkie pytanko:jak często myjecie dzieciaczkom włoski? Ostatnio nad tym myślałam...
Miłego dnia

witam
my własnie wrucilismy ze spacerku:-), troche zimny wiatr wieje. Co do mycia włosków to ja myje 2 razy w tygodniu, pedjatra mówiła zeby nie myc czesto zeby flora sie nie zabuzyła i zeby nie zaczeły sie przetłuszczac.

hejka

Ale lipna pogoda a do tego strasznie zimno brrr

my tez nie kupujemy na święta wielkanocne prezentów, zresztą zuzia dostała piaskownicę i zabawki :0
Jedynie jakiś koszyczek ze słodyczami.

topoleczka ja myję Zuzia raz w tygodniu, bo ona tego nie cierpi.

Witam :)

a ja myję codziennie ale nie codziennie szamponem z tym że D ma kilka włosków na krzyż do tego teraz mu zjechałam maszynką i ma mega króciutkie ale on to w wodzie nurkuje i tak wojuje że same mu się myją ;)

co do prezentów ja nic dużego nie kupuję bo i tak ciągle coś kupuję i tyle już mają dzieciaki zabawek że pokoju zabraknie niedługo a Dominik i tak chodzi i broi i interesuje go zawsze to co nie powinno a zabawki leżą ...

reklama
My rowniez dzisiaj na spacerku bylismy, a co my sie wiosny nie boimy!:-D Wiosennie raczej nie bylo, ale rade dalismy. W piaskownicy znalezlismy foremke,ale za to juz kilka zabawek do piasku przepadlo bez wiesci. Hmmmm moze ogloszenia powiesze!:-D
My myjemy wloski co drugi dzien, jak K byl mniejszy nie bal sie wody, a teraz stoi w wanience. Za zadne skarby nie usiadzie. Hmmm.... podkladacie moze malym jakis reczniczek pod pupcie, czy cos w tym stylu. Moja mama mi tak radzi, zeby K nie bal sie usiasc.

Do góry