reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hej

U nas też słonko i wiatr, wyszłam z K na spacerek bo stał przy drzwiach i mówił dada dada i buciki wyciągał z szafki:)

wczoraj byliśmy na zakupkach i kupiliśmy małemu buty i super kurteczkę z mariquita z podpinką polarową, bardzo fajna do późnej jesieni będzie mógł w niej śmigać.
A w przyszłym tyg ja na zakupy ruszam bo mamy weselicho w święta i jakąś kiece muszę kupić i buty brrrrr jak ja nie lubię łazić po sklepach, mam nadzieję że wejdę do jednego o którym myślę i tam kupię:)

ogólnie to zawsze w czwartek jakiś leń mnie dopada, nic dziś nie robię nie chce mi się... K zasnął więc i ja idę w kimono.

Miłego dnia

witam i ja
kiepsko na dworku i ja sie kiepsko czuje bo mam @, ogulnie cos mnie łamie. Ja tez ide na wesele ale takie skromniutki i w sobote robie mojej kolezance pazurki slubne :-), po drodze pewnie jakies balerinki wychacze, albo bluzeczke- zawsze tak robie jak troche wolnosci poczuje hihi. Bede bez dzieciaczków- kocham je bardzo ale czsem troche oddechu bardzo jest mi potrzeba.
Miłego dnia.

Oj tak, oddech się przydaje:tak:Ja też muszę Małemu buty kupić i w sobotę planuję rodzinny wypad do sklepu:-)Mój mąż jak zwykle będzie marudny, ale przeżyję...Ktoś w końcu musi Tymcia trzymać w czasie przymierzania:-)Bećka, jakie buty kupiłaś synkowi? My kurteczę już mamy, a w tygodniu było tak ciepło, że nawet jednego dnia po dworze w bluzie chodził,bez kurteczki:-)

Kończę, bo padam...Pogoda dziś u nas taka, jak u Was (z tego, co wyczytałam)plus chmury i coś chyba z ciśnieniem się dzieje, bo jestem max.zmęczona i siły nie mam klikać... Włączę sobie zaraz jakiegoś filma i będę się odprężać po ciężkim dniu;-) A tak przy okazji, może polecicie mi jakieś fajne filmy, byle nie horrory i science-fiction?

topoleczka butki nie firmówki ale skórzane.

z filmami nie pomogę bo sama dawno nic dobrego nie oglądałam. Ale polecam książkę BiałąaMasajka:)

Bećka84 a gdzie kupiłas buciki? w jakiejs sieciówce czy sklepie obówniczym? ja chce kupoć julce w pepko ale nie wiem czy nie są za miekkie?

edyta wiesz co ja patrzyłam ostatnio na ciuszki w Pepco i spojrzalam na buciki i powiem ci tak szczerze że nie opłaca się tam kupować przynajmniej takie jest moje zdanie może i nie są wysokie ceny to ich jakość jest marna.Dla dzieci które nie chodza to owszem widziałam słodziutkie ale takie jak dla naszych bąbli to już nie.podeszwa albo jest za twarda albo za miękka.oczywiście decyzja należy do ciebie ale może warto poszukac w innych sklepach?czasem są fajne przeceny w deichmannie ja np. tam kupiłam trzewiczki dla małego i nie są jakieś orginalne ale są super dla bartka giętka podeszwa wygodne nie obcieraja:-)a teraz szukam dla małego adidasków i z tym gorzej bo jak są już jakieś fajne to sztywna podeszwa albo coś jest z nimi nie tak albo poprostu za drogie.powodzenia na zakupach a dodam że dla dziewczynek zawsze jest więcej wyboru więc może coś fajnego znajdziesz:-)

reklama
Ja ostatnio zrazilam sie do pepco. Niby ceny ubranek przystepne, ale dosc szybko sie spieraja i mechaca. Wole juz lumpki!
Co do butkow to ja malemu kupilam na wiosne Elefanteny i jestem b. zadowolona. Warto nie raz wiecej zaplacic bo jak chce zaoszczedzic to wychodze na tym jak "Zablocki na mydle". Teraz zastanawiam sie nad kupnem malemu na jesien Guci.
Ostanio kupilam malemu papcie befado i dotad wygladaja jak nowe, a jak kupilam kolejne tansze z innej firmy to juz sa zniszczone. :-(

Ostatnia edycja:
Do góry