monia1110
Fanka BB :)
niech ktos mi powie ze jesli 5 testow dalo wynik pozytywny to juz na 100% dzidzia. jak tak to przyjdzie na swiat ok 20 stycznia )))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chłopczyk czy dziewczynka?
Ale niektóre pytania są głupie......
Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
Ten jest fajniejszy moim zdaniem.
Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?#
myślę że po 1 już jest pewność ;-) gratuluje
Ja zrobiłam 5 testów przed pójściem do lekarza, gin tylko formalnie potwierdził dzidzie. GRATULUJEniech ktos mi powie ze jesli 5 testow dalo wynik pozytywny to juz na 100% dzidzia. jak tak to przyjdzie na swiat ok 20 stycznia )))
Moim zdaniem żadnego plamienia NIE WOLNO BAKATELIZOWAĆ I Z KAZDYM TRZEBA SIE ZGŁOSCIĆ DO LEKARZA, BO TO MOZEBYC NAPRAWDE NIEBEZZPIECZNE, W KONCU nie jesteśmy lekarzai, żeby stwierdzać, ze to nic takigo.
Witajcie!
Dzisiaj zobaczyłam 2 kreseczki
Według moich obliczeń termin wypada na 30 stycznia.
Lekarz zweryfikuje, a na razie zaczynam Was z radością podczytywać.
Mam na imię Magda i jestem mamą 6 miesięcznej Izuni.
Drugi dzidziuś planowany.
Wygląda na to, że udało się w pierwszym cyklu po powroci @.
Karmię jeszcze piersią i nie wiem, czy będę musiała zrezygnować.
czy któraś z Was też ma ten problem?
może do was dolącze... narazie się wstrzymują bo jak widzicie pierwsza ciąze poroniłam :-( i teraz czuje ogromny strach pomieszany z radościa odkąd zobaczyłam dwie II... odezwe się do was dopiero jak bede wiedziala że jest wszyskto w porzadku.... wam życze jak narazie powodzenia i żeby nie spotkało was to co mnie. narazie przebywam na watku ciąża po poronieniu
niech ktos mi powie ze jesli 5 testow dalo wynik pozytywny to juz na 100% dzidzia. jak tak to przyjdzie na swiat ok 20 stycznia )))
wiec właściwie u ciebie był tylko 8mm pęcherzyk ....a nie fasolka 8mm
o to mi chodziło
witaj:-)GRATULACJE :-)hmm a co do karmienie już przestac bo macica się będzie kurczyć a przez to poronisz
:-)