reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2010 !!

ja też mam taką huśtawkę nastrojów, że masakra, mała błahostka doprowadza mnie do szału i płaczu... pocieszam się, że niebawem to przejdzie ;-)

reklama
Mój biedaczek cały tydzień musiał mnie znosic dobrze ze tylko popołudniami hehe
Jak wam mija dzien? u mnie pieknie słonecznie połaziłam i posiedziałam na słonku chwilke świeże powietrze dobrze zrobiło :-)

My również miło spędziłyśmy dzień.
Obiadek u teściowej i basenik z małą.
Dzisiaj były ostatnie zajęcia dla maluchów i dostała nawet "swój pierwszy dyplom" :tak:

a ja dzisiaj mam imieniny...mąż od rana działal mi na nerwach... później pojehcaliśmy coś zjeśc i tak się najadłam, że niestety szybko pogoniło mnie do toalety jak wróciłam, pierwszy raz, mam nadzieję, że ostatni a co gorsza to wcale mi nie lepiej...

Młodą położyłam do spania własnie a ja sie wykąpię i chyba też pójdę.

Od kiedy zamirzacie iśc na L 4?

Cześć stycznióweczki - widzę, że coraz nas więcej, gratulacje dla wszystkich. Przez tydzień nie miałam kiedy zaglądać, a tu się tyle dzieje, że dziś nadrabiałam czytanie:) Ale się nie dopatrzyłam nikogo z terminem na 7 stycznia?:confused:

Za 2 dni zaczynam 8 tydzień i z nadzieją wyglądam dni, kiedy miną mdłości, a do tego to okropne odbijanie się wszystkiego co zjem, a nawet wody:( O humorach też lepiej nie pisać - ostatnio wrzeszczałam na męża przez telefon w samym centrum na ulicy, że go nie ma w Empiku, a miał być (a biedak chciał dobrze i wysiadł jeszcze po drodze do innej księgarni, bo przewodnika po Chorwacji szukaliśmy) i się pokłóciliśmy jak nie wiem. Potem sie uparłam i siedziałam w cafe empik ze 2 h i napisałam smsa, że jak po mnie tu nie przyjedzie, to będe tam nocować... ale przyjechał :) A tydzień temu obiecałam sobie, że teraz to będę spokojna i nic mnie nie będzie denerwować... ehh

Poza tym nie wiem jak u Was dziewczyny, ale my na razie nie powiedzieliśmy jeszcze rodzinie o dzidziusiu. Najpierw to chcielismy poczekać do 12 tygodnia, ale w czwartek wyjeżdżamy na wakacje na 2 tygodnie i chcemy rodzicom i teściowej wysłać kartki z dzieckiem i jakimś tekstem - Pozdrawiamy przyszłych dziadków:) A wy jak powiadomiliście rodzinkę?

Pozdrowienia serdeczne i dbajcie o siebie i maleństwa!!

No to i ja się przywitam ze wszystkimi stycznióweczkami :-) Dzisiaj zatestowałam i wg OM przewidywany termin porodu mam na 30 stycznia także jeszcze na styczeń powinnam się załapać ;-) Mam już jednego ancymonka, który ma prawie półtora roku, w maju zeszłego roku straciłam ciążę bliźniaczą, ale głęboko wierzę, że teraz wszystko się uda i mój Oliś doczeka się rodzeństwa :-D

powiedzcie mi przyszle mamusie, czy upławy sa normalne w ciazy??niepokoje sie!! to moja pierwsza ciaza wiec nie wiem i pytam ....:confused:

reklama
Do góry