reklama
Witajcie!
Dzisiaj zobaczyłam 2 kreseczki
Według moich obliczeń termin wypada na 30 stycznia.
Lekarz zweryfikuje, a na razie zaczynam Was z radością podczytywać.
Mam na imię Magda i jestem mamą 6 miesięcznej Izuni.
Drugi dzidziuś planowany.
Wygląda na to, że udało się w pierwszym cyklu po powroci @.
Karmię jeszcze piersią i nie wiem, czy będę musiała zrezygnować.
czy któraś z Was też ma ten problem?
Och GRATULJĘ SERDECZNIE I WITAM WSRÓD NAS MARLENKO :-):-)
Podziwiam Cię za odwagę, nie miałas watpliwości co do drugiej ciazy w tak niewielkm odstępie czasu? Ja jestem w 1 ciązy i martwĘ się jak sobie dam radę
Chłopczyk czy dziewczynka?
Ale niektóre pytania są głupie......
Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
Ten jest fajniejszy moim zdaniem.
Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?#
Ale niektóre pytania są głupie......
Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
Ten jest fajniejszy moim zdaniem.
Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?#
Ostatnia edycja:
MARTYNKA:)
Zaciekawiona BB
widzę że 1 czerwiec nie tylko dla mnie będzie wyjątkowy - wizyta u gin i potwierdzenie ze fasolka mieszka w naszych brzuszkach
malena81 gratuluję pięknej córeczki i fasoleczki:-):-):-)
tez sie ciesze ze mogę poczytać wasze "myśli"
.M
malena81 gratuluję pięknej córeczki i fasoleczki:-):-):-)
tez sie ciesze ze mogę poczytać wasze "myśli"
.M
Joasiach dużą już masz fasolkę aż mi się wierzyć nie chce że termin masz na koniec stycznia jak się domyślał choć napisałaś kwietnia hihi ;-)p.s. suwaczek już widać
no wiesz co, tak powiedziała lekarka, też wydawało mi się to trochę dużo, bo z młoda jak byłam byłam w 6 tygodniu i fasolka miała 6 mm, oby to nie bliźniaki ;-) .... no i to wielkość pęcherzyka jeszcze, bo zarodka jeszcze nie było... ja dokładnie wiem, że do zapłodnienia doszło 24.04
hej dziewczyny. myslicie ze w 5 tg bedzie juz widac cos na usg?? bo ja strasznie juz nie moge sie doczekac a we wtorek ide do lekarza
Hmmm chyba nie czytasz dokładnie postów bo chwil kilka temu pisałam...
Sen mnie nuży... ale i tak mniej niż w poprzedniej ciąży, wtedy o 18 już spałam... jednak coraz ciężej myśli mi się o pracy, mam bardzo stresującą i męczącą, gin dała mi zaświadczenie niby, ale jak go zaniosę to będę miała tylko zmianę popołudniową, a to w ogóle mija się z celem, a tak na marginesie to pracuję na poczcie ;-)
No i nie przedstawiałam się, mam na imię Aśka, jestem mamusią 4 letniego prawie urwisa... pierwsza i druga ciąża planowana, ta druga cykl stymulowany, ale w sumie nie do końca
malena81
mamusia październikowa 08
Och GRATULJĘ SERDECZNIE I WITAM WSRÓD NAS MARLENKO :-):-)
Podziwiam Cię za odwagę, nie miałas watpliwości co do drugiej ciazy w tak niewielkm odstępie czasu? Ja jestem w 1 ciązy i martwĘ się jak sobie dam radę
Dziękuję za miłe powitanie!
Pierwsza ciąża była nieplanowana i strasznei się bałam jak to będzie.
A tu nie taki diabeł straszny, więc postanowiliśmy "odbębnić pieluchy ciągiem" :-)
Dzięki temu będę mogła zostać w domu z Izą dłużej, a i podobno łatwiej się dzieci przy sobie chowają - przynajmniej część zabaw odpada.
Gratulacje dotyczył również tej pięknj małej królewny - BOSKA:-), TEZ MARZY MI SIĘ CÓRECZKA
Dziękujemy bardzo za komplement!
Ja chciałam chłopaka wtedy - i była dziewczynka.
Teraz też chcę chłopaka, bo jak będzie baba, to trzeba dalej próbować ;-)
dziękujemy bardzo za komplement!
Ja chciałam chłopaka wtedy - i była dziewczynka.
Teraz też chcę chłopaka, bo jak będzie baba, to trzeba dalej próbować ;-)
:-d:-):-d:-d:-):-d:-d:-):-d:-d:-):-d:-d:-):-d:-d:-):-d:-d:-):-d
może do was dolącze... narazie się wstrzymują bo jak widzicie pierwsza ciąze poroniłam :-( i teraz czuje ogromny strach pomieszany z radościa odkąd zobaczyłam dwie II... odezwe się do was dopiero jak bede wiedziala że jest wszyskto w porzadku.... wam życze jak narazie powodzenia i żeby nie spotkało was to co mnie. narazie przebywam na watku ciąża po poronieniu
reklama
może do was dolącze... narazie się wstrzymują bo jak widzicie pierwsza ciąze poroniłam :-( i teraz czuje ogromny strach pomieszany z radościa odkąd zobaczyłam dwie II...
Pati Trzymam kciuki i pocichutku gratuluję, badz dobrej myśli;-)