reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie!
Dzisiaj zobaczyłam 2 kreseczki :tak:
Według moich obliczeń termin wypada na 30 stycznia.
Lekarz zweryfikuje, a na razie zaczynam Was z radością podczytywać.
Mam na imię Magda i jestem mamą 6 miesięcznej Izuni.
Drugi dzidziuś planowany.
Wygląda na to, że udało się w pierwszym cyklu po powroci @.
Karmię jeszcze piersią i nie wiem, czy będę musiała zrezygnować.
czy któraś z Was też ma ten problem?

Och GRATULJĘ SERDECZNIE I WITAM WSRÓD NAS MARLENKO :-):-D:-)
Podziwiam Cię za odwagę, nie miałas watpliwości co do drugiej ciazy w tak niewielkm odstępie czasu? Ja jestem w 1 ciązy i martwĘ się jak sobie dam radę:baffled::cool2:

widzę że 1 czerwiec nie tylko dla mnie będzie wyjątkowy - wizyta u gin:):):) i potwierdzenie ze fasolka mieszka w naszych brzuszkach:)

malena81 gratuluję pięknej córeczki i fasoleczki:):-):-):-)

tez sie ciesze ze mogę poczytać wasze "myśli" :) :angry:
.M

Joasiach dużą już masz fasolkę :szok:aż mi się wierzyć nie chce:szok: że termin masz na koniec stycznia jak się domyślał choć napisałaś kwietnia hihi ;-)p.s. suwaczek już widać

no wiesz co, tak powiedziała lekarka, też wydawało mi się to trochę dużo, bo z młoda jak byłam byłam w 6 tygodniu i fasolka miała 6 mm, oby to nie bliźniaki ;-) .... no i to wielkość pęcherzyka jeszcze, bo zarodka jeszcze nie było... ja dokładnie wiem, że do zapłodnienia doszło 24.04

hej dziewczyny. myslicie ze w 5 tg bedzie juz widac cos na usg?? bo ja strasznie juz nie moge sie doczekac a we wtorek ide do lekarza :)

Hmmm chyba nie czytasz dokładnie postów ;) :sorry2: bo chwil kilka temu pisałam...

Sen mnie nuży... ale i tak mniej niż w poprzedniej ciąży, wtedy o 18 już spałam... jednak coraz ciężej myśli mi się o pracy, mam bardzo stresującą i męczącą, gin dała mi zaświadczenie niby, ale jak go zaniosę to będę miała tylko zmianę popołudniową, a to w ogóle mija się z celem, a tak na marginesie to pracuję na poczcie ;-)

No i nie przedstawiałam się, mam na imię Aśka, jestem mamusią 4 letniego prawie urwisa... pierwsza i druga ciąża planowana, ta druga cykl stymulowany, ale w sumie nie do końca ;)

Och GRATULJĘ SERDECZNIE I WITAM WSRÓD NAS MARLENKO :-):-D:-)
Podziwiam Cię za odwagę, nie miałas watpliwości co do drugiej ciazy w tak niewielkm odstępie czasu? Ja jestem w 1 ciązy i martwĘ się jak sobie dam radę:baffled::cool2:

Dziękuję za miłe powitanie!
Pierwsza ciąża była nieplanowana i strasznei się bałam jak to będzie.
A tu nie taki diabeł straszny, więc postanowiliśmy "odbębnić pieluchy ciągiem" :-)
Dzięki temu będę mogła zostać w domu z Izą dłużej, a i podobno łatwiej się dzieci przy sobie chowają - przynajmniej część zabaw odpada.

Gratulacje dotyczył również tej pięknj małej królewny - BOSKA:-), TEZ MARZY MI SIĘ CÓRECZKA:zawstydzona/y:

Dziękujemy bardzo za komplement!
Ja chciałam chłopaka wtedy - i była dziewczynka.
Teraz też chcę chłopaka, bo jak będzie baba, to trzeba dalej próbować ;-)

może do was dolącze... narazie się wstrzymują bo jak widzicie pierwsza ciąze poroniłam :-( i teraz czuje ogromny strach pomieszany z radościa odkąd zobaczyłam dwie II... odezwe się do was dopiero jak bede wiedziala że jest wszyskto w porzadku.... wam życze jak narazie powodzenia i żeby nie spotkało was to co mnie. narazie przebywam na watku ciąża po poronieniu

reklama
Do góry