P
patrysia*
Gość
WITAM KOBITKI:-)
A u mnie ok raz na dzień poleci śluz tak zabarwiony ale to jest ok krwawien nie mam:-)co się ciesze ale są mdłości no i się cieszę z M bynajmiej hormony działają czyli zdrowsza ciąża
no to ja wam powiem że ja w pierwszej ciąży miałam wymioty od obiadu do wieczora i to tak do 4.5 miesiąca i jadłam różniei jest chłopak co ja wam powiem że te gadania to dla mnie niesprawdzajace siępoczekam do 5 miesiąca i się dowiem
witam nowe przyszłe mamusie ps.ja tez mam wizyte 1 czerwca:-)
POZDRAWIAM:-)
A u mnie ok raz na dzień poleci śluz tak zabarwiony ale to jest ok krwawien nie mam:-)co się ciesze ale są mdłości no i się cieszę z M bynajmiej hormony działają czyli zdrowsza ciąża
Dziewczynka czy chłopiec? - Kobieta.pl
Samopoczucie testerem płci
Poranne nudności to typowy objaw ciąży - tak uważa wiele osób. Ale czy zastanawiałaś się kiedyś, dlaczego niektóre kobiety wymiotują niemal przez dziewięć miesięcy, a inne wcale? Można znaleźć odpowiedź na to pytanie wśród ludowych mądrości. Ciążowe dolegliwości nękają kobiety, które spodziewają się dziewczynki. Natomiast, jeśli ciąża przebiega "gładko", czujesz się znakomicie, zostaniesz mamą chłopca. A na którym boku lubisz spać? Możesz liczyć na dziewczynkę, jeśli preferujesz prawy. I oczywiście na chłopca, gdy układasz się częściej na lewym boku.
Apetyt na małe co nieco
Ciąża to czas dogadzania podniebieniu. Analizując swoją dietę, możesz przewidzieć płeć maluszka. Czy wzrosło twoje zainteresowanie kuchnią, polubiłaś pichcenie? Jeśli tak, punkt dla chłopca. Zainteresowanie kuchnią jak przed ciążą lub mniejsze, oznacza, że skarb pod sercem jest dziewczynką. Zachcianki nie do opanowania potraktuj jako wróżbę narodzin córeczki. Jeśli miewasz je rzadko, szykuj pokoik dla mężczyzny. Pewnie słyszałaś, że apetyt na kwaśne wywołuje chłopiec. Dziewczynki już od poczęcia podobno wolą słodkości
no to ja wam powiem że ja w pierwszej ciąży miałam wymioty od obiadu do wieczora i to tak do 4.5 miesiąca i jadłam różniei jest chłopak co ja wam powiem że te gadania to dla mnie niesprawdzajace siępoczekam do 5 miesiąca i się dowiem
:-)Witam,
dziś odszukałam to forum i wasze rozmówki....
mam nadzieje, że będę tutaj częściej jak tylko się okaże ze moja fasolka jest w moim brzuszku
test 2 razy wyszedł pozytywnie według moich obliczeń jestem w 5 tygodniu
1 czerwca - wizyta u gin - dzień dziecka....hihihi....
......
boję się....i chciałabym żeby wszystko było ok....
.M
witam nowe przyszłe mamusie ps.ja tez mam wizyte 1 czerwca:-)
POZDRAWIAM:-)