reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

ohhh widze, ze problem z nerwami wszystkim nam dokucza, ja w ostatnim tygodniu to prawie codziennie sie darłam na mojego meza od pradu dni wyluzwoalam, bo raz to sie tak zdenerwowalam ze az mnie brzuch rozbolał i sie wytraszyłam, teraz staram sie nie kłocic, ale czuje sie bardzo drazliwa i kazda pierdoła tak naprawde mogłaby mnie z równowagi wyprowadzić..

co do l-4 mnie sie tak przytrafiło, że jestem na zwolnieniu od momentu jak sie dowiedzialam o ciazy z tesy, ale to dlatego ze dopadła mnie angina ropna, teraz tez jestem na l-4, 2 czerwca ide znow do gina i niewiem co bedzie dalej, ja wolałabym siedziec w domu bo mam strasującą prace i typowo przy komputerze, tylko znow moja mama mowi aby lepiej chodzila, bo sie boi , ze po macierzynskim mnie zwolnia ja bede na l-4 cała ciąże, niewiem co lepiej, moj gin pewnie mi bedzie chcial dac, bo jestem po 30 i jest bardzo ostrozny...

reklama
witam przyszłe mamuśki:)....
no i weekend minął - u mnie komunijne (moj drugi chrześniak w tym roku hihi)...
a teraz w pracy:( :nerd:
jeszcze 7 dni...DZIEŃ DZIECKA i wizyta u gin:):):):):):)mam nadzieję ze to szybko minie:) i zobaczę moja fasoleczkę:*:cool2:
^Joasiach^ ja na razie nie myślałam o L4, no chyba ze to będzie konieczne....
mój szef chyba zawału dostanie:szok:...bo w tym roku rodzą 3 moje koleżanki z pracy hihi...no a ja styczniówka 2010:)...:-)

ohh....dużo nas dużo:):)mój termin to około 15-20 styczeń.... ale też czekam za potwierdzeniem:):-)
agagsm mojej mamuśce powiedzieliśmy od razu :) jak tylko test wyszedł pozytywnie za drugim razem.... nie mogłam wytrzymac z wrażenia....:)
a teściowie....dowiedzą sie w pierwszy weekend czerwca bo jedziemy na imieniny (teściowie mieszkają pod Gorzowem)... zdjęcie z usg zapakujemy z podpisem dla babci i dziadka:) - to ich pierwszy wnuk albo wnusia:):-):-):-)
kacha_wawa gratuluję zafasolkowania :):) trzymam kciku:)

pozdrawiam WAS:* i miłego tygodnia życzę....:*:-)
.M

witam nowe stycznówki 2010.moj szef juz wie bo jestem na L4 od tygodnia i jestem do knca miesiaca.a od czerwaca tez niewiem pewnie tez

jeżeli chodzi o moją ciążę to nikomu z rodziny ani znajomym nic nie mówiłam. W poprzedniej ciąży wszyscy wokoło wiedzieli i niestety później ciężko mi było tłumaczyć że ciąża obumarła. Teraz nie chcę drugi raz przez to przechodzić. Rodziców i teściów poinformuję dopiero jak usłyszę na usg bicie serduszka.
Fajnym prezentem dla rodziców byłoby poinformowanie ich w dzień matki lub ojca, albo w dzień dziecka :) o poprzedniej ciąży poinformował w dzień swoich urodzin jak składali mi życzonka.

Firma o mojej ciąży to się zapewne dowie ostatnia, bo wiem jak szefostwo reaguje na takie wieści. Koleżanka która ostatnio poinformowała o ciąży usłyszała słowa czy jest pewna że jest w ciąży i czy wogóle nie jest za stara na to (ma 30 lat).
Na L4 nie chciałabym iść, w domu to bym się chyba zanudziła :p a w pracy to plus bo można wśród ludzi poprzebywać, wiadomo są też minusy jak stres.

Firma o mojej ciąży to się zapewne dowie ostatnia, bo wiem jak szefostwo reaguje na takie wieści. Koleżanka która ostatnio poinformowała o ciąży usłyszała słowa czy jest pewna że jest w ciąży i czy wogóle nie jest za stara na to (ma 30 lat).
Na L4 nie chciałabym iść, w domu to bym się chyba zanudziła :p a w pracy to plus bo można wśród ludzi poprzebywać, wiadomo są też minusy jak stres.
moj szef najpierw powiedzial ze jestem nie odpowiedzialna a neraz jak wie ze jest ciaza zagrozona to sam dzwoni pyta sie jak sie czuje bo wie ze teraz jestem na zwolnieniu ale jak tylko bede mogla pracowac to dam z siebie wszystko.kazdy szef na poczatku jest steptycznie nastawiony potem mu mija:-)

Dzien dobry:tak:

Córa własnie zasneła na 1 drzemke, a ja mam chwilke dla siebie... choc zaraz bede musiała wstac sie ogarnac:-p

Wczoraj padłam juz o 20:30:zawstydzona/y: mąż sie ze mnie nabija, ze spie jak dziecko... ale 22 nie dotrzmuje normalnie, taka wykonczona jestem:-p

Ja niestety siedze w domu na bezrobotnym, bo byłam na wychowawczym tylko do marca (umowa mi sie skonczyła i mi jej nie przedłuzyli), a że nie ma sie kto zajac córką siedze z nia w domu:tak: wiec nie mam problemu z L4, ale na nude nie narzekam:-p Teraz po prostu posiedze rok dłuzej w domku z dziecmi i wracam na dobre do pracy i zaczynam kariere:-Da dzieci beda odchowane i swiety spokój:-p

Dzien dobry:tak:

Córa własnie zasneła na 1 drzemke, a ja mam chwilke dla siebie... choc zaraz bede musiała wstac sie ogarnac:-p

Wczoraj padłam juz o 20:30:zawstydzona/y: mąż sie ze mnie nabija, ze spie jak dziecko... ale 22 nie dotrzmuje normalnie, taka wykonczona jestem:-p

Ja niestety siedze w domu na bezrobotnym, bo byłam na wychowawczym tylko do marca (umowa mi sie skonczyła i mi jej nie przedłuzyli), a że nie ma sie kto zajac córką siedze z nia w domu:tak: wiec nie mam problemu z L4, ale na nude nie narzekam:-p Teraz po prostu posiedze rok dłuzej w domku z dziecmi i wracam na dobre do pracy i zaczynam kariere:-Da dzieci beda odchowane i swiety spokój:-p
i masz racje bedziesz pewna ze dzieci sa szczesliwe:)

reklama
Do góry