reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Wiesz co, Tymek też długo pił Bebilon Pepti (dla alergików na mleko) na receptę. Później lekarka, po dobrej reakcji na nabiał, poradziła przejść na Bebilon Junior. I przeszliśmy. Ta alergia pojawiła się jakoś w międzyczasie chyba, nawet trudno mi stwierdzić kiedy:zawstydzona/y: A lekarkę faktycznie mamy najlepszą:tak:Sama ją wybrałam:-) Może zmień pediatrę Julki? Bo do alergologa potrzebne jest skierowanie. Przynajmniej my dostaliśmy. Niech przebada Małą i może też testy zrobi. Po co Maluda ma się męczyć. Ja bym zmieniła lekarza. Widzę, że jesteś z , Gdańska, więc macie tam chyba spory wybór:-) Ja zanim wybrałam lekarkę dla Tymka, szukałam o niej opinii w necie-same pozytywy. I okazało się, że były prawdziwe:-)

reklama
witam
o pierwsza dziś jestem ;-). topoleczka wiesz zobacze co mi powie bo w przyszły tydzień ide na szczepienia z J i zapytam o skierowanie do alergologa jesli mi powie ze nie widzi potrzeby to faktycznie zmienie lekarza. Ona najczesciej mi tak mówi jak ja mam jakieś spostrzezenia i to ja podsówam jej rozwiązania - co to za lekarz, krew mnie zalewa ze złosci, ale dam jej ostatnią szanse. Pozdrawiam i miłego dnia kobitki.

Rox
, nie marudź tylko coś wypłodź;-) No niestety nie jest to dla nas teraz łatwe jak widać...

płodzę coś :-D może być ??? ;-)

przyznaje że po długim czasie "martwego sezonu" na BB ciężko mi się na nowo wkręcić :-)

u mnie ciepło ale pada ... grrr

Boo od rana szalał na balkonie, teraz padł i śpi :-)

głowa mnie boli dziś - ciśnienie nędzne ...
poza tym jestem przed @ i ciągle chce mi się jeść !!!!!

Witam

My już po pierwszym spacerku, K najchętniej stoi w garażu i obserwuje brumbrumy:) Teraz śpi i jak wsatnie to jeszcze pójdziemy na działeczkę. Zauważyłam że jak idę z nim do południa na dworek to później zjada całą miskę zupki:) dziś wcinał rybną z makaronem a mnie cofało hehehh lubię ryby ale smażone w zupie nieeeee.

Dziś przyjeżdzają znajomi i rozpoczynamy sezon grilowy mniam, uwielbiam kaszaneczkę i skrzydełka i kiełbaskę :)

rox ja też jestem przed @ i zjadam wszystko co stoi mi na drodze heheheh

Miłej soboty kobitki

Czesc Stycznioweczki!:-)
My rowniez coraz wiecej czasu spedzamy na swiezym powietrzu. Dzisiaj u nas do poludnia padalo.
Nie pochwalilam sie, ze 29 urodziala mi sie bratanica :-). Dziewczyny narazie sa w szpitalu, bo Amelka dostala zoltaczki.

Witam Kobietki w ten sobotni wieczór:-)!

My dzisiaj w zoo z dziadkami byliśmy. Na dworze cały dzień zbierało się na deszcz (czyt:.było szaro), rano nawet pokropiło, więc się zastanawiałam czy to popołudniowe zoo wypali. I wypaliło:tak:Było ciepło i nie spadła ani kropelka deszczu. Nawet dwa placyki zabaw zaliczyliśmy. Już niedługo cały ekwipunek do piaskownicy trzeba będzie zakupić;-)

Rox, całkiem nieźle:-)Staraj się płodzić dalej;-)Ja teraz mam właśnie@ i dzisiaj jem co mi wpadnie w ręce:zawstydzona/y:

Edytka
, jak Julka ma uczulenie, to nie powinna być szczepiona.Kiedyś rozmawiałyśmy o tym na innym wątku i moja pediatra to potwierdziła.Najpierw trzeba znaleźć i wyeliminować przyczynę alergii.Ja gdzieś indziej chodzę na szczepienia, a gdzieś indziej do pediatry i powiem Ci, że na szczepienie się nie wybrałam do przychodni, bo bałam się, że mimo alergii będą chcieli mi go szczepić, byleby odhaczyć kolejne dziecko na swojej liście...

Asienka
, gratuluję bratanicy:-)Niedługo Ksawuś będzie miał się z kim bawić:tak:Tymcia kuzyn lub kuzynka (obstawiam facecika) urodzi się w połowie wrzesnia:-)

polazłam dziś na zakupy - w planach miałam tunikę ...wróciłam z jeansami, butami i torebką ... zrozum babę - zamiast się cieszyć już jęczę ze nie mam co na góre przywdziać ... ;-)

reklama
Topoleczka to mnie uswiadomiłas bo mnie nikt nie poinformował ze jula nie moze byc szczepiona :szok: to co ja mam teraz robic? wziąsc skierowanie do alergologa? ona dopoero w lipcu ma wolny termin:-(

Do góry