reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

No, Rox, zdrowiej, bo do poniedziałku niewiele czasu Ci zostało:tak: A zdjęcia na spacerku popstryałaś? Bo niewidać;-)

Asienka
, miłej imprezki:-)A Twój teściu już taki starszy jest;-)

Gosia, odpoczywaj w takim razie. Pamiętam, jak się wyczekiwało weekendu po ciężkim dniu pracy...

Tmcio śpi, więc weszłam na BB poczytać. Mój M wyjechał sobie w górki więc słomianą wdową jestem do środy...Nie lubię zostawać sama, ale jakoś przetrwam:tak:Dziś, jak Mały się obudzi, jedziemy do mojej mamy na obiadek. Wrócimy pewnie późnym popołudniem, więc dzień jakoś zleci.

Miłej niedzieli:-)

reklama
My już po imprezie. Ksawek miał dobrze, był noszony i zabawiany przez ponad 3 godzinki. O rodzicach zapomnial. Tylko 6-letnia kuzynka nie chciala sie z nim bawic. Zabawa polegala na wkladaniu paluszkow do oczu kuzynki. Bardzo sie na nia zezloscil, gdy nie chcila wspolpracowac.
teraz usypiany jest przez tatkę!
Oboje z mężem jesteśmy poznymi dziecmi. Moja mama jak mnie rodzila miala 36 lat, a moja tesciowa w dniu naroodzin meza miala 40.

Rox zdrowiej Kobieto!

Asieńka super że imprezka udana.

A my dzisiaj byliśmy u mojego brata na "oględzinach" jego synka.

Miesięczny Dominik waży tyle samo co Julka przy urodzeniu :-D

Nie było mnie ale juz jestem

W piątek z M byliśmy cały dzien na szkoleniu w Sheratonie:)
pozniej pojechaliśmy sobie na prolog do Ergo Areny w Gdansku , zobaczyc jak chłopaki jezdzą.

W Sobote bylismy cały dzien w terenie i ogladalismy rajd, a dzisiaj w terenie(rajd ) i odwiedziliśmy siostrę M.
Czyli zero nudy przez 3 dni.

Zuzka nadal meczy się z katarem,ale na szczescie nie przeszkadza jej w to w spaniu.

I postanowilismy z M ze wracamy na rajdy. Będę pilotem mojego M:)

witam panie

U nas -22 stopnie

Zuzia pobiła swój rekord i miała tylko jedną pobudkę na mleko o 0.30 a pozniej wstała dopiero o 6.30:-)Oby tak dalej

Teraz czyta ksiązkę na podłodze o rajdowcu:)

Witam!
U nas mroźnie choć słonecznie!
Mały śpi,Z wysłałam na zakupy a ja dziś idę na wycięcie wrastającego pazura u stopy...kurczę porodu się tak nie bałam jak tego zabiegu...niby będzie w znieczuleniu ale nie wiem czy nie ucieknę z tego fotela, bo boję się okropnie idę na 15.45 więc laseczki trzymajcie za mnie kciuki.

A z nowości to u nas tyle że Antoś zaczyna w końcu powoli sam dreptać,tzn jak go puszczam to do taty leci przez cały pokój.HURA!Może niedługo sam zacznie śmigać.

Miłego dnia!

Malwina brawo dla Zuzi może jej przeszło u nas od jakiegoś czasu też nocki ok a było ciężko, co prawda też daję małemu jeszcze ok. godz 2 w nocy mlesio chociaż dr. juz nie kazała bo powiedziała żeby w nocy juz nie dawać bo ma żołądek odpoczywać ale jak dziecko potrzebuję to jak mam nie dawać?
Mój mały jest drobny więc daję mu jeszcze w nocy to mleko,był już taki okres że w nocy pił tylko wodę jak się przebudził ale odkąd daję mu butlę tak ok. 2 to lepiej,spokojniej śpi więc może wcześniej budził się co chwila( co godz.)z głodu?
Tak więc daję mleczko z kaszką ok.7-8 rano potem śniadanko koło 11,potem obiadek 14-15,potem ok 17-18 jabłuszko z marcheweczka czy cuś,potem ok 20-21 mlesio z kaszką i lulu,i potem ok 2 w nocy mlesio,często na śpiku i tak do rana.

justyś 85 ja tez daję Z jeszcze mleczko bo ona raczej jest głodna i za dnia ostatnio mniej je. A jak nie dałabym jej mleka to budziła by się co jakiś czas a tak spi spokojnie.

reklama
Ja też daję mleczko czasami o 4 czasami o 5 rano. A później jeszcze je mleczko o 8, ok 11 jakiś bszkopt, chrupek lub jabłuszko, ok 12.30 mleczko z kaszką ok 16.30 zupka i zawsze coś tam skubnie od nas ok 20- 240 mleka z kaszą, ale teraz jest zafascynowany chodzeniem więc jedzenie nie bardzo mu w głowie.

justyś trzymam kciuki jeśli znieczulenie to napewno nie będzie bolało;)

Do góry