reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

U nas Tymcio zazwyczaj przed zaśnięciem ściąga skarpetki:-)Może tak się lepiej śpi?;-)

Tysiolek
, naaaaaaaaaaaaaaaaajlepszego:-):-):-)!!!Jaka Ty młoda jesteś:szok:;-)!

bukiecik.jpeg

Talia, najlepiej spytaj lekarkę. Ja bym chyba ząbki obstawiała-ja u Tymcia nie zawsze widziałam, że chcą wyjść...A ile macie?

Rox, a da się normalnie kichać pod wodą? Ja się nie znam...;-)Zdrówka:-)

Gosia, u nas ząbkowo tak samo:-)

reklama
dzień Dobry.
U nas dzis snieżnie, pada sobie ale siedzimy w domku bo córcia przeziębiona.
Tomo wczoraj miał małe spotkanie z podłogą, przewrocił sie w momencie gdy przygryzał gorną wargę i zabki sie wbiły, wyglądął jak bambo, krew sie lała, ale dzis na szczęscie wygląda już lepiej.

I ja witam sobotnio i weekendowo:-)!

U nas śnieg leciutko pruszy, ale na ziemi jest do tyle, że spokojnie dziś można będzie się na saneczki wybrać:tak: W ogóle nie za fajny mi się ten weekend zapowiada, bo M chce dzisiaj wybyć z domku i pojechać w gry-bo go wzywają;-) No i pewnie koło wtorku wróci, choć wczoraj coś wspomniał, że na tydzień jedzie:szok:

Kosi
, zdrówka dla córuni:-)!

Miłego weekendu:-)

hej hej
u nas śniegu bardzo dużo nasypało a teraz słoneczko cos się przebija i do tego lekko jeszcze pruszy śnieg.
M w pracy i dziś ma przyjechać do nas na kilka dni m siostra.

Kosi - ZDROWKA DLA TWOJEJ CORECZKI
Ja od przyszlej niedzieli bede slomiana wdowka, bo moj mezolek wyjezdza na szkolenie do Niemiec, ale ma fajnie. Nas niestety nie wezmie, bo miejsca w aucie brakuje.:-(
MILEGO DNIA KOBITKI!!!

reklama
Hejka!:-)
Mały śpi wiec jestem! Dzisiaj idziemy na 76 urodzinki mojego teścia, A nasz Ksawuś zostanie zatrudniony na tej imprezce w charakterze dj i wodzijera, jak rowniez instruktora tanca!:-D
Milej niedzieli!!!

Do góry