Kamiśka :)
Fanka BB :)
Ja tylko dodam na zakończenie tematu że lepiej zapobiegać niż leczyć!
I tyle ode mnie w tym temacie.
I tyle ode mnie w tym temacie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julka też się czasami oblewa, zastanawiam się czy nie kupić jej tego kubka z lovi 360 st.
któraśz Was go używała?
Hejka! ja dziś cierpię na bezsenność ale to chyba z nerw...Z dziś miał stłuczkę jak wracał z pracy i cały przód auta skasowany.Auto stoi u mechanika i długo go nie zobaczymy,cholercia my to jakiegoś pecha chyba mamy.
Jestem teraz na etapie poszukiwań krzesełka do karmienia.Wiem ,wiem że dla niektórych z Was może się wydawać że to trochę dziwne że tak późno,ale wcześniej nie byłam jakoś przekonana że to taka fajna sprawa,po za tym mamy mało miejsca ale jak byłam u znajomej i wsadziłam tam małego zrozumiałam że takie krzesełeczko może mi znacznie ułatwić funkcjonowanie:-) Więc mam prośbę jeśli któraś z Was posiada tak owy mebel proszę o foto i podpowiedzi.
topoleczka taa też słyszałam o takich przypadkach - kupują mleko krowie 3,2, rozcieńczają pół na pół z wodą !!! i dosładzają ... komentarz zbędny