reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej Kobietki,

ja już po wyjeździe, więc nadrabiam:-)

Tysi
, gratulacje-w końcu się musiało udać!:-)No i koniecznie pochwal się autkiem:tak:A jakie chcesz kupić?

Paula
, mój Tymuś już dawno przechyla sobie sam buteleczkę, ale pewnie jeszcze nie robi niektórych rzeczy, które Twój dzieciaczek potrafi-coś za coś:-)

Rox, Ty chyba fatycznie masz ADHD;-)No i fajnie Twój Borysek się bawi. Mój Tymuś jak ma dobry dzień, też całkiem sporo czasu sam się sobą zajmuje i np. tylko donosi mi książeczki do"poczytania". Wieczorem natomiast zazwyczaj jest marudny lub mega marudny i trzeba się nim sporo pozajmować.

reklama
Hejka!
Ja w koncu ze swoja maruda wyszlam na spacer. Zmarzlam niemilosiernie, ale moj goracy facet(synus) cieplutki byl.
Dzis zaliczylismy kolejny dzien pt. ZABKOWANIE. Wesolo bylo, tyle Wam powiem. Reszte znacie.:-)
Ksawik nie usiedzi na miejscu, choc przez 1 sekunde, ciagle gdzies leci. Lata po calej chalupie ze swoim jezdzikiem i wlacza wszystkie melodyjki jakie tam sa.:-)
A co do picia, to samodzielnie pije i jest zainteresowany kubkami rodzicow.

Ostatnia edycja:
hej ja już zmęczona bo po wizycie u koleżanki(5 msc i śliczny ma brzusio) odwiedziliśmy Bartka prababcie i do domku.Mały śpi ale dziś się wyszalał:-)
Bartkowi też już próbowałam dać sie napić z "dorosłego" kubka i połowa albo nawet większość lała się po brodzie.

Kobitki ja narazie kubek niekapek daje sporadycznie!!!!
Kolezanka corka np ma 1,5 roku i jeszcze nie pije, a jjej 2-letnia druga cora zaczyna.
Wszystko w swoim czasie!

Ostatnia edycja:
Asienka sory ale napisałaś strszne głupoty, co to za agrument " bo koleżanki córka"

Kochanie kubek niekapek daje się od 6m życia.

Roczniak powinien pić ze zwykłego kubka.

To pozwala odpowiednio kształtować aparat mowy, i zmniejsza ryzyko wad zgryzu.

No ale przecież wszystko w swoim czasie :dry:

My np.mieliśmy problem z zachłystaniem się i od niedawna kubek niekapek rządzi.wcześniej w naszym przypadku była tragedia co do picia ale on od maleńkości był zachłanny.

reklama
Ja tak myslę i myślę i stwierdzilam, ze Ksawek do 18-nastki bedzie pil z butelki!
A propos to ja malemu wlasnie bidonik daje!:-) i mam 2 kubeczki niekapki, ale i tak woli kubki rodzicow!:-)

Ostatnia edycja:
Do góry