reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej Kobietki,

ja już po wyjeździe, więc nadrabiam:-)

Tysi
, gratulacje-w końcu się musiało udać!:-)No i koniecznie pochwal się autkiem:tak:A jakie chcesz kupić?

Paula
, mój Tymuś już dawno przechyla sobie sam buteleczkę, ale pewnie jeszcze nie robi niektórych rzeczy, które Twój dzieciaczek potrafi-coś za coś:-)

Rox, Ty chyba fatycznie masz ADHD;-)No i fajnie Twój Borysek się bawi. Mój Tymuś jak ma dobry dzień, też całkiem sporo czasu sam się sobą zajmuje i np. tylko donosi mi książeczki do"poczytania". Wieczorem natomiast zazwyczaj jest marudny lub mega marudny i trzeba się nim sporo pozajmować.

reklama
Hejka!
Ja w koncu ze swoja maruda wyszlam na spacer. Zmarzlam niemilosiernie, ale moj goracy facet(synus) cieplutki byl.
Dzis zaliczylismy kolejny dzien pt. ZABKOWANIE. Wesolo bylo, tyle Wam powiem. Reszte znacie.:-)
Ksawik nie usiedzi na miejscu, choc przez 1 sekunde, ciagle gdzies leci. Lata po calej chalupie ze swoim jezdzikiem i wlacza wszystkie melodyjki jakie tam sa.:-)
A co do picia, to samodzielnie pije i jest zainteresowany kubkami rodzicow.

Ostatnia edycja:
hej ja już zmęczona bo po wizycie u koleżanki(5 msc i śliczny ma brzusio) odwiedziliśmy Bartka prababcie i do domku.Mały śpi ale dziś się wyszalał:-)
Bartkowi też już próbowałam dać sie napić z "dorosłego" kubka i połowa albo nawet większość lała się po brodzie.

Kobitki ja narazie kubek niekapek daje sporadycznie!!!!
Kolezanka corka np ma 1,5 roku i jeszcze nie pije, a jjej 2-letnia druga cora zaczyna.
Wszystko w swoim czasie!

Ostatnia edycja:
Asienka sory ale napisałaś strszne głupoty, co to za agrument " bo koleżanki córka"

Kochanie kubek niekapek daje się od 6m życia.

Roczniak powinien pić ze zwykłego kubka.

To pozwala odpowiednio kształtować aparat mowy, i zmniejsza ryzyko wad zgryzu.

No ale przecież wszystko w swoim czasie :dry:

My np.mieliśmy problem z zachłystaniem się i od niedawna kubek niekapek rządzi.wcześniej w naszym przypadku była tragedia co do picia ale on od maleńkości był zachłanny.

reklama
Ja tak myslę i myślę i stwierdzilam, ze Ksawek do 18-nastki bedzie pil z butelki!
A propos to ja malemu wlasnie bidonik daje!:-) i mam 2 kubeczki niekapki, ale i tak woli kubki rodzicow!:-)

Ostatnia edycja:
Do góry