reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzis bylam straszecznie zalatana! Mialam kilka spraw do zalatwienia i jeszcze cotygodniowe zakupki! Maly w tym czasie poszedl na sluzbe do moich tesciow. Ja myslalam, ze beda sie wsciekac, ze pewno Ksawek byl niegrzeczny. Jak to roczniak, a tu tesciowa mnie przywitala slowami, iz powinnam czesciej go przynosic do nich. Podobno byl grzeczny i ladnie spal. Ten to umie sie zachowac. :-D
rox - masz racje nie ma tu co debatowac o naszych rocznikach. Laczy nas jedno NASZE DZIECI URODZONE W STYCZNIU 2010!!!!:-)
Tysiolek - WIELKIE GRATULACJE!!!!:-)

reklama
rox mój tez usypiał sam ...w ogóle Boo może cały dzień siedziec sam w pokoiku , bawi sie bawi tak długo sam az go nie zawołam czy nie przyjdę do niego ... jak miał trudne ząbkowanie przy zasypianiu zaczeły sie "kłopoty" siadałam na bujanym fotelu, Boo okrakiem na mnie, kładł głowe na mojej piersi coś tam poopowiadał, pogłaskał mnie po buzi, potrzymał za rękę ...i zasypiał ...
w zasadzie chciałam go tego oduczyć - ale to NAJPRZYJEMNIEJSZA część dnia ..uwielbiam jak tak zasypia..to jest nasz czas, nasze 5-15 minut ... nie oddam

to Ci dobrze!!! Kostek nie bardzo się lubi sam bawić, nawet jak jest zostawiony i coś sobie majstruje i co chwila woła żeby się popisac umiejetnościami, mały gwiazdor ciągle potrzebuje publiki i aplauzu:-D

a z walentynkami to mam z głowy bo od dłuzszego czasu kupuje dodatek do rzepy gdzie jest kolekcja filmów muzycznych, juz jest na końcówce serii i pewnie jeszcze kilku będzie brakowac to dostanie po swiecie ale jakieś 80% jest, a wieczorkiem pewnie tez jakieś kino;)

Tysi wiedziałam że zdasz ! Gratuluję i koniecznie pochwal się autkiem

Paula co do bokserek to ja ostatnio Z kupiłam z takim napisem ; z tyłu INSTRUKTOR SEXU , a zprzodu napis PIERWSZA JAZDA GRATIS! hehhe

sylwia hej! co tam u Was?
Ja dziś byłam u koleżanki na plotkach,ona ma dwójkę dzieciaczków ale mój Antos przy nich to aniołek.
Zmykam lulać

Właśnie Rox twój mały to chyba spokojniutki i grzeczny co?bo jak sam się bawi:-)
Mój to diabeł wcielony tzw.żywe sreberko ciągle jest w ruchu nie potrafi nawet 5 minut się skupić.Ciągle gdzieś wchodzi wyciąga ściąga biega itd.jakbym go zostawiła samego w pokoju chociaż na chwile to nie wiem co bym zastała ruine:-DI bardzo charakterny jest:-Da taki żywy chyba po tatusiu
a ja jutro jestem umówiona z koleżanka ciężarną:-)na ploteczki

Rox miaam na myśli właśnie charakterny czyli złośnik na maksa:-)Bo do ukształtowania charakteru to jeszcze trochę czasu:-)chociaż już widac różnice między dzićmi to one się jeszcze pewnie nie raz zmienia.faktem jest to że i tak ci zazdroszcze że mały lubi sam się pobawić a mój jak już wieczorkiem jest zmęczony to chwilke posiedzi ale zawsze coś brojąc:-)Mój to taki typowy wiercipięta:-D

Witajcie Stycznioweczki!
Co za wstretna aura za oknem, a chcialam dzis wyjsc z Ksawkiem na dworek. A tu siapi i siapi.
justys - niezle majtochy kupilas :) musze sie za takimi lub podobnymi rozejrzec!
rox - zamienmy sie na dzieci :-D!
Powodzenia na kursie rox:-)

hejka

pisze ten post poraz 3 , komputer mi się wyłącza.

Tysiolek ja czułam ze wczoraj zdałaś. gratki!!!
Paula moze masz meeega leniuszka , moja Zuzia jak miała chyba 6 miesięcy to sama piła mleczko, teraz chodz z niekapkiem i jak chce pić to tą wielka butle sama sobie przechyla.

A ja zaraz jak Z wstanie jade do rodziców

A co do pogody to u nas słonecznie nawet dzisiaj:-)

paula3 mój też nie chce sam pic czasem przechyli butle ale woli kiedy ja to robię:-)I też ostatnio się nad tym zastanawiałam ale widzę że nie tylko mój tego nie robi:-pa jeśli chodzi o jedzenie to kanapeczkę pięknie w rączke bierze i je tylko z tą butla ma problemy

ja zaraz szykuje Bartka dam mu obiadek i lecimy do koleżanki.Miłego dnia kobietki

reklama
witam
Oli tez jest małym nyguskiem ,bute trzeba mu trzymac .
Mam ubaw bo nauczył sie mówic słowo ''kunda'' i cały czas chodzi i woła kunda ,kunda.

Rox ,o wycieczke trabantem to bym powalczyła bo nie miałam okazji takim pojazdem jezdzic

Do góry