reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hej,dawno mnie nie było.

tysi,ja wczoraj 3 raz oblałam:(
Widze,ze sie tu rozkrecacie z pisaniem,moze wrócą czasy ciąży gdzie nie nadążałam z czytaniem .

Co do walentynek to jeszcze planów nie mam,

o rannnnnnnnnnnnyyyyyyyyyy dziołchy nawąchałyście się czegoś?:rofl2:
wczmnie nie było a tu tyle stronic do nadrabiania.

Co do walentynek my nie robimy sobie prezentów wcz byliśmy w kinie 5D na kot i duchy.brrryy starszne to było 13 minut a ja cała spocona byłam:laugh2: woda się na nas lała jakieś frędzle nam nogi smyrały ale ogólnie to super efekty. No a potem na wyrzere poszliśmy do kfc fajnie było:)

JA 27wiosen mam ale wogóle się na tyle nie czuję.

Miłego dnia

Tysi kciuki mocno zaciśnięte nawet za obiad się nie wezmę hihihi mam pretekst:)

co do prawka ja zadłam za 5 razem jak byłam z Zuzia. Siostra pilnowała a ja zdawałam. Tak wyszło ze pod koniec ciązy miałam egzaminy i niestety stres robił swoje. Odczekalam jak Zuzia się urodziła i takim cudem mam prawko i moge smigać...

A ty Tysiolek jak tam???Zdane pewnie co??

A co do walentynek myslałam ze coś podpowiecie, bo M mi zrobił jakąś niespodziankę to ja myslałam zeby tez mu coś kupić no ale nie mam pomysłu...

Tysiolek - pisz koniecznie jak poszło, wierzę, że się udało!!!
rox - ty zołzo, spośród sióstr tak a spośród was? ! :)))

Czuję się mlodo ... o... :)

Ja też nic nie kupuje, żebysmy siedzieli w domu to też pewnie jakaś romantico kolacja.

Idziemy do kina a później na kręgle z paczką znajomych, wydaje mi się że i tak kasy wystarczająco rozwalimy.

juuuhu juuuuhu zdałam - wkońcu zdałam ! matulu ! jednego małego byka zrobiłam a takw szystko sie udało - miałam fajnego nie czepiającego sie szczegółow instruktora !
jeja jak sie ciesze !
M własnie przywiozłz p racy szampana i bedziemy opijac
a jutro biore sie za wybieranie i szukanie ładnego autka
dziękuje za kciukaski :*

reklama
Do góry